Telefonla Rahatsız Edeni Şikayet Etmek
-
mrhba arkadşlar
ben birini şikayet etmek istiyorum. bugün saat 15 gibi biri aradım daha alo demedem. kimsin la sen. kmin olusun neyin necisin . bna yerini söle diye ağır ağır takıldı.
kimi aradınız dedim.asabiyeti bozmayarak. kızımı aramışsın mesaj göndermişsin. felan fistan konuştu öle ileri geri. ben kimseyi aramadım mesaj göndermedim dedim. yine anlamadı... tamam kesin dedim yüzne kapadım. bi daha ardı. küfreti ileri geri konuştu. bende dayanamayıp. seni de kıznıda mesajıda zkeym dedim. laftan anlamıormusun dedim. bir daha arama dedim kapadım. sonra şebeke kayboldu. vodafoe malum. 2 kez aramış.
tam tercih verirken düzenlemler yaprken psikolojimi allk bulalk etti bu orsp ç.bi arkdaşım olabilr şaka yapmak istemiştir kendi çapında diye çevremdekileri aradım kimse sahiplenmedi. arkadaşım da olsa amk. şikayet edcem.
şimdi ben onu şikayet etmek istiyorum. acayip moralimi bozdu. başına öle bişey gelen ... yada brini teelfon yada internet suçu yüzünden şikayet etmiş bi arkdaş yardım edebilrimi.. prosedürü anlatabilrmi...?
yada kişisel görüşünüzü yazrsanız sevinirim?
-
Hoca o tiplerle sirf bnm sinirimi bozcağina ben onun sinirini bozarım hiç takmam dvm et derim ama telefon o an ön cebimdedir ben degil ufaklığa konuşuyodur :D
-
şikayet edecen ne diye şikayet edecen ? elinde delil varmı diyelim ki ettin karşı taraf ceza alsa bile ne ceza alacak ki ? ilgilenmezler bile
hocam bu ülkede ev basan ev halkını kesen evi soğana çevirip kaçan adam hapisten 1-2 yılda çıkıyor senin uğraştığına bak
bence salla gitsin.
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca o tiplerle sirf bnm sinirimi bozcağina ben onun sinirini bozarım hiç takmam dvm et derim ama telefon o an ön cebimdedir ben degil ufaklığa konuşuyodur :D
-----------------------------çok ahkalısın. am abirde öle düşün.. bu yaptığı son şaka olsun :D
-
destanition bunu yazdı:
şikayet edecen ne diye şikayet edecen ? elinde delil varmı diyelim ki ettin karşı taraf ceza alsa bile ne ceza alacak ki ? ilgilenmezler bile
hocam bu ülkede ev basan ev halkını kesen evi soğana çevirip kaçan adam hapisten 1-2 yılda çıkıyor senin uğraştığına bak
bence salla gitsin.
-----------------------------zaten kanıtım yok. elimdei tek kanıt ilk beni onun aradığı. teelfonda saat tarih yazıor zaten. konuşmalrımızı dinleseler kimin suçlu olduğunu anlarlar. adama sen suçlsun deseler yeet. ben ordan ona bi nah çekcem yeter ... :D
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------Benim taktik :D
-
sonuçta sende küfretmişin.
bence boşwer gitsin öyle bir mesaj göndermiş bile olsan adam sana adres soruyor demekki seni bulabilme ihtimali yok. 3-5 daha arar sonra sen daha aramazsan bırakıp gider.bence kafanı hiç takma tercihlerini rahat kafayla yap. hiçbirşey olmaz
-
oliWeR bunu yazdı:
sonuçta sende küfretmişin.
bence boşwer gitsin öyle bir mesaj göndermiş bile olsan adam sana adres soruyor demekki seni bulabilme ihtimali yok. 3-5 daha arar sonra sen daha aramazsan bırakıp gider.bence kafanı hiç takma tercihlerini rahat kafayla yap. hiçbirşey olmaz
-----------------------------dorusnu istrsn bir netice beklemiyorum bu yasal işlemlerden. biraz sakinleştim şu anda. ama manyak bi isteğim var. bu adamı bulup aqzını yüzünü s*****
-
a.q niye beni öyle arayan olmuyo bi iyi stres atardım ya off off
-
yaz buraya numarasını isim filan biliyorsan onu da söyle. kız arkadaşının ismini biliosan onu da söyle.
canı sıkılan açsın içini döksün arkadaşa
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=en+süper+küfürler&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&p=2
bakın bu da arkadaşa nasıl hitap etmemiz gerektiğiyle alakalı konu başlığı. sıradan herkes söylesin bişeyler
-
nerde o babayiğit hoca