folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Telefonla Rahatsız Edeni Şikayet Etmek

Telefonla Rahatsız Edeni Şikayet Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

hacı şikayetten vazgeçtim zaten. telekız sitelerine atcam numarasınıda. şikayet etsemde o haksız çıkar. milelti arayıp yok yere küfrtmek neyin nesi oluor. bende düz bğlantı söverim yani...

biri  seni arasa ileri geri konşsa. ağzı alınmadık laflar etse naparsın. muhtemeln sende cevap veirisn. ha keşke yüzyüze söleseydi..

nyse.. ben bu  numaranın icabına bakarım...

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

1 seferden bişey olmaz hakim umursamaz bence

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

araba sitelerine ilan ver arabanın fiyatını 5 bin lira az yaz kızım hasta acil para lazım falan de  sonra eleman aranıyor ilanı ver aylık 1.000 lira maaşlı kolay şartlar yaz paso arasnlar :D

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Aryan bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı şikayetten vazgeçtim zaten. telekız sitelerine atcam numarasınıda. şikayet etsemde o haksız çıkar. milelti arayıp yok yere küfrtmek neyin nesi oluor. bende düz bğlantı söverim yani...

biri  seni arasa ileri geri konşsa. ağzı alınmadık laflar etse naparsın. muhtemeln sende cevap veirisn. ha keşke yüzyüze söleseydi..

nyse.. ben bu  numaranın icabına bakarım...

SAKINN VERME SACMA SAPAN IS YAPMA 

KOPEK SANA HAVLARSA SENDE HAVLAYACAKMISIN SENIN O ADAMI TELEKIZ SITESINE TELEFON NUMARASI VERMEN 

1. Mahkemeye giderse adam haklı olur 

2.3 yıl surer en az mahkeme

3.10 bın lıra cok rahat mahkeme gıderlerı vs ardından avukat parası tazmınat cezası kefalet bıle gırerse ısın ıcıde yada kefaret daha pahalıya patlar 

SAKIN AMA SAKIN YAPMA

tck 247 ve yakın maddelerı oku sen tck ı bır oku sonra ver yada ver naparsan yap 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

araba sitelerine ilan ver arabanın fiyatını 5 bin lira az yaz kızım hasta acil para lazım falan de  sonra eleman aranıyor ilanı ver aylık 1.000 lira maaşlı kolay şartlar yaz paso arasnlar :D

uahahahahah harika fikirler. hoca. yarın  satt 16 gbi uyanırım yürü bi net cafeye. fake bi hesap çarım. araba ilanı mı desem. ev ilanımı desem. satlık pc mi desem

satlık saat mi desem. satlık kamyon mu desem....  üstelik fyatları piyasanın yarısı.. mhahahhah :D  süper olcak ya :D

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
Toplam Hit: 6490 Toplam Mesaj: 26