Telefonla Rahatsız Edeni Şikayet Etmek
-
yazimmi numarasını? :D
-
yazda verelim eline bi gizli numaradan çaldırıp çaldırıp kaparız :F
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
yazda verelim eline bi gizli numaradan çaldırıp çaldırıp kaparız :F
-----------------------------genel vermyde arkdaşlar istyen varsa pm atym :D
-
Tele kız diye numarasını dağıt. İkinci el sitelerine şöyle çok ucuz fiyatlı bir araba ilanı koy, bu adamın numarasını yaz vs. vs. Hayal gücünle sınırlı.
-
KrypT bunu yazdı:
Tele kız diye numarasını dağıt. İkinci el sitelerine şöyle çok ucuz fiyatlı bir araba ilanı koy, bu adamın numarasını yaz vs. vs. Hayal gücünle sınırlı.
-----------------------------süper fikir hocam... D: yarın ben adamn kıznın **mına hazır beton dökcem :D bildiğiniz baız telekız siteelr varsa yaıznız pls :D
-
hocam yaz buraya işte
güzel güzel konuşuruz canı sıkılan bi sürü mürid var.
sıkıldıkça açar kayarız
-
ne olcak şimdi?
-
Aryan bunu yazdı:
bychaos bunu yazdı:
Hoca o tiplerle sirf bnm sinirimi bozcağina ben onun sinirini bozarım hiç takmam dvm et derim ama telefon o an ön cebimdedir ben degil ufaklığa konuşuyodur :D
-----------------------------çok ahkalısın. am abirde öle düşün.. bu yaptığı son şaka olsun :D
-----------------------------vuralım ibneyi o zaman
-
vurun hacı vurun. saldıırn... tam saati
-
eni de kıznıda mesajıda zkeym dedim
Iyı yaptın sıkayet ettıgınde karsı tarafta senı sıkayet edecektır.Savcılıgıa ıntıkal ettıkten sonra olay gerı donus yoktur amerıkada olsa numarası bulunur.
Benı 1 hafta once salı gecesı yazlıkta gızlı numara aradı daha oncede gece yarısı cagrı atıp duruyordu.
gece 4 te acıl bır durum heralde dıye actım.Bızım hatun da uyuyor.
Efendım dedım buyrun dedım adımı soyle dı naber nasılsın dedı senı cok ozledım dedı uyku sersemı o kadarını hatırlıyorum yarın ararım sızı dedım yorgunum dedım telefondakı kız da numaram yok kı sende dedı.
Ertesı gun kavga kıyamet bızım hatunla kavga ettık.
Bır daha arasın allah var yukarıda dava acacagım ustelık avea da da numaram gızlı aramaya engellı olmasına ragmen aranıyor