folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefonum Gasp Edilip İcindeki Hersey Silinse Bile Guvenilir Özel Bir Yedekleme İle Bilgilere Ulasabilme?



Telefonum Gasp Edilip İcindeki Hersey Silinse Bile Guvenilir Özel Bir Yedekleme İle Bilgilere Ulasabilme?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berkanterol
    berkanterol's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Haziran/2021
    Erkek

    öyle bir hale geldikki isteyen istediğini istediği şekilde yapıyor :(


    Güncel Spor Haberleri - Futbol Haberleri - Basketbol Haberleri https://sesvers.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek
    cankol bunu yazdı

    Kimse kusura bakmasın elinizde ki telefonu da bilgisayarı da açar içini de kurcalar.

    Pedofilinin serbest dolaştığı ülke de boktan telefonun içinde olanlar için adliyenin uğraşacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

    kamu kurum kuruluşları ki bunlar kolluk kuvveti, personelinin, binasının veya aracının görüntüsünü almak suçtur. Bunun suç oldugunu sadece belirli askeri kışlalarda asılan bilgilendirme tabelasında görüldüğünden herkes bunu bilmiyor. O yüzden en kötü ihtimalle bunu bahane eder görüntümüzü aldı der size gözalı da yapılır, soruşturma da açılır. Sabaha kadar inkar etseniz de, açıp gösterseniz de korkup silmiş derler biz el koymadık derler yani derler de derler.

    Ayrıca, sıkıntısı olmayan adamın telefonuna bakılmasında bir durum da olmaz zaten, görevli kişi art niyetli olabilir evet ama buna denk gelme ihtimalimiz düşük en azından ben denk gelmedimlı sıkıntı binaların yakınlarında görüntü aldığımda. usulünce açar gösterir bir olumsuzluk olmadığını ispatlar yolunuza devam edersiniz. Herkes nasıl ki işinin ehliyse bu adamlar da öyle, vermem etmem demek zarar ettirir size, durduk yere uğraşırsınız.

    Bi gün askeriyenin duvarına yaslanıp sigara içtim diye terörist ilan edilmiştim hayatımda aklıma gelmeyecek muamele görmüştüm, bir ara onu da anlatırım. Ama sonuç olarak öperler :)

    Anti istihbarat çalışmaları nedeniyle kamu binalarının araçlarının fotoğrafını çekmek, video kaydı yapmak yasaktır. Bu işlemi yaparsan adli olarak ceza alırsın. Fakat hiçbir polis komiser komutan genral hürgeneral yetkisi yok ki benim şahsi iletişim alaetimi alıp incelesin. Ne yapabilir; beni gözaltına alır, teknolojik aletlerime el koyar delil olarak, ifademi alır savcılığa sevk eder. Savcılık bilirkişi tarafından inceleme kararı çıkartır ve delil olarak alınan malzemeleri bilirkişiye inceletir.  unun dışında yapılan tüm işlemler hukuka ayırıdır.

     

    Belki ben emniyet müdürünün kızıyla ilişkim var ve saraş dolaş fotoğraflarım var galerimde (açık seçik demiryorum) ve bu sebep ile bakmalarını istemiyorum. 

     

    Ülkede yaşayan herkes yasaya uygun davranmak zorundadır. 

    İşleyiş ülkemizde böyle yasalara göre gitmediği için buna bu doğrudur demek yanlıştır.


    .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2006
    Erkek

    telegram ın kayıtlı mesajlar kısmına istediğiniz veriyi yollayın. sınırsız alan sunuluyor ve şifreli halde tutuluyor. istediğiniz cihazdan da ulaşabiliyorsunuz. 


    Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    kamu çalışanlarının video kaydı yapılamaz diye bir yasa var mı? kanunda yeri nedir?

    ayrıca telefonu zorla açan adam kişisel bilgilerin gizliliğini çiğnemiş olmuyor mu. ingilizcesi gdpr türkçesi kk'lı birşeydi

    birde aklıma geldi. benim telefonumda kredi kartı bilgilerim var. polis telefonumu açtırdıktan sonra kredi kartımdan kendim birine para göndersem ve bankayı arasam polis telefonumu açırdı ve para gönderdi. bu benim onayımla yapılmamıştır desem. polis göt altına gitmez mi?

    edit: aklıma birşey daha geldi. ben yurt dışında amerikan firmasında çalışıyorum. bana şirket telefon verdi. bunu zorla açtıran polisin başına ne gelir? sonuçta gizli şirket bilgilerine erişebilir yetkisi olmadan. burada uluslar arası bir yargılamaya kadar gider sanırım

    Ekerci tarafından 28/Haz/21 16:33 tarihinde düzenlenmiştir

    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2015
    Erkek

    Nas yedekleme

Toplam Hit: 3639 Toplam Mesaj: 36
program bekçi video kayıt yedekleme