folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefonum Gasp Edilip İcindeki Hersey Silinse Bile Guvenilir Özel Bir Yedekleme İle Bilgilere Ulasabilme?

Telefonum Gasp Edilip İcindeki Hersey Silinse Bile Guvenilir Özel Bir Yedekleme İle Bilgilere Ulasabilme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

cevaplar için teşekkür ederim bilgisayara geçip yazayım dedim

aslında ben herhangi birinin telefonun başkasının alması durumunu vurgulamak için sormuştum. 

ancak  şuan çok konuşulan konu bekçiler olduğu için onu somut örnek olsun diye verdim

ne acıklı haldeyiz. düşünün vatandaş polisten korkuyor ve hakkımız yemesin diye tedbir arayışındayız

neyse

rahmandaburda direndiğiniz zaman durum daha kötüye gidiyor. şahsen bayanlar yapmaz.

LynXMaSTeR teorikte dediğiniz gibi ama uygulamada ?

mkyb siyasi konularda o belgeyi yayınlayan sen değilmiydin. khk ile yazı çıkmıştı.  aklımda öyle kalmış.  polisleri telefona çekenleri engelleyin müdahale edin diye yazmıyormuydu. hatta hemen ardından dayak yiyen bir kzın videosunu çeken polise sil bunu diyorlardı. hatırladın mı.  şimdi konuyu bulmaya üşendim

korkarabatak dertleri neydi . hep zorbalık var bu polislerde.

RitmFarbRacourci o geçiş benim çok işime yaramaz . çünkü bakıp birşey yok deyip vermeleri çözüm değil telefon tamamen giderse diye

TheAvenqer hayrına buraya koy işte. yok satıyorsan ben alamam ama belki alacak çıkar fiyatıyla yaz bari

zalimadam bende onun telefon versiyonunu düşündüm yapılabilir mi diye. bilgisayarı herzaman açık tutamam ama telefonu hep açık tutabilirim

abdullahazad çok beğendim tam sitediğim birşeye benziyor ancak programa güvenilir mi . ? gerçi google da neticede bir şirket .  telefonumda yer yok ama not aldım bunu deneyeceğim sağol

cankol tam tersi denk gelme ihtimalimiz artık daha fazla

noname polisler bu videoda anlamadığı için karışıklık yaşamış aslında.  eksik eğtim

qoqo çok doğru bir bilgi. hatta dediğinize ekleme yapayım. daha saçma bir uygulama var.

mesela bugün 6 haziran ve bir kanun çıksa ve " bundan sonra erkeklerin yeşil tşört giymeleri halinde 1 yıl hapis " dense ve senin 1 yıl önce yeşil giydiğinden dolayı yargılayabiliyorlar

tamamda kanun bugün çıktı. bunu takan yok. bu fetö soruşturmalarında çok oldu. adam 2000 yılında  dersaneye gitmiş. yada 5 yıl önce bank asyada hesabı varmış diye dava açıldı. iyide bunu terör diye 2016 yılında tesbit ettin. o zaman suç değildi.  simdi suç dedim diye geriye doğru araştırma yapıldı. 

dur birşey daha diyeyim. hakim sana haksız yere hapis verdi 1 yıl sonra hakimin hatası ortaya çıktığında ben hakime hesap soramıyorum. üstelik hakim yanlış kararından dolayı puan kaybetmiyor

daha çokda neyse.

Mylitta çok doğru tesbit :)  şimide benim tesbitim türkiyede kaç tane polis var?

diyelim 100 bin. bu 100 binin hepsini araştırın. %80 ni rahatlıkla fakir bir aileden geliyordur. memursa bile babasının konumu muhakkak alt kademe bir memurdur

mesela hademe, mübaşir, temizlik görevlisi hemşire... çünkü bu mesleklerdeki kişiler hiyerarjinin en alt seviyesinde ve çok ezilen gruptur

hemşireler doktorlar tarafından ezilir.

mübaşir hakim tarafından hademe öğretmenler tarafıbnda

bunların genelde maalesef alıngan bir psikolojisi oluyor. bu çocuğa ynasıyor çocukta polis olup ağalık yaparak bunu aşağılık duygusunu bastırmaya çalışıyır

alın psikolojide yada sosyoloji alanında tez yapacaklara fıstık gibi bir konu

ancak devlet bu bilgiyi verirmi bilemiyorum

her gün uyguladığımız prosedür bu şekilde.

polis veya jandarma suç unsuru olduğu düşünülen cep telefonu, pc, sd kart vs. mühürlü delil poşetinde bize getirir, biz savcılık olarak mahkemeden inceleme talebi isteriz, mahkeme onay verirse alınan dijital materyali siber suçlarla mücadele birimine göndeririz, onlar da alınan materyal içerisinde ne var ne yok şüpheli ile birlikte önce bi imajını (bir kopyasını) alırlar. biz aldığımızda içinde bunlar vardı şeklinde ispat için, imajı alınan materyal şüpheliye teslim edilir, alınan imaj üzerinde incelemeler yapılır.

tabi inceleme olayı bazen aynı gün olmayabiliyor, hatta bikaç hafta sonrasına da sarkabiliyor. o durumda şüpheliyi arayıp imaj alıcaz isterseniz gelin diyorlar, bazıları gidemiyor, o zaman da yine aynı prosedür uygulanıp, imajı alınan materyaller adli emanete alınmak üzere bize geliyor. şüpheli de bize gelip geri istediğinde bi üst yazı ile emanetten şüpheliye iadesini istiyoruz.

LynXMaSTeR tarafından 06/Haz/21 21:05 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

polis veya jandarma suç unsuru olduğu düşünülen cep telefonu, pc, sd kart vs. mühürlü delil poşetinde bize getirir, biz savcılık olarak mahkemeden inceleme talebi isteriz, mahkeme onay verirse alınan dijital materyali siber suçlarla mücadele birimine göndeririz, onlar da alınan materyal içerisinde ne var ne yok şüpheli ile birlikte önce bi imajını (bir kopyasını) alırlar. biz aldığımızda içinde bunlar vardı şeklinde ispat için, imajı alınan materyal şüpheliye teslim edilir, alınan imaj üzerinde incelemeler yapılır.

tabi inceleme olayı bazen aynı gün olmayabiliyor, hatta bikaç hafta sonrasına da sarkabiliyor. o durumda şüpheliyi arayıp imaj alıcaz isterseniz gelin diyorlar, bazıları gidemiyor, o zaman da yine aynı prosedür uygulanıp, imajı alınan materyaller adli emanete alınmak üzere bize geliyor. şüpheli de bize gelip geri istediğinde bi üst yazı ile emanetten şüpheliye iadesini istiyoruz.

siz işin adli kısmını söylüyorsunuz. onda birşey yok dediğiniz gibidir tabiki. 

ama polisin durdurup ne cektin deyip elinden alıp içindekileri silmesi ile bu dediğin çok farklı konular

yani size intikal etmeden bekçinin polisin müdahele etmesi ilk yazımda verdiğim linkte video var. ne çekiyorsun deyip alıp silmiş.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Nokia 3310'un değerini bir defa daha anladım. Teşekkürler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    stux bunu yazdı

O tip ucuz tuşlu telefonlar polislerin daha çok dikkatini çekiyor. Direk torbacı gözüyle bakıyorlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    stux bunu yazdı

O tip ucuz tuşlu telefonlar polislerin daha çok dikkatini çekiyor. Direk torbacı gözüyle bakıyorlar. 

Hangimizin ön yargıları yok ki? Nokia 3310'lu dönemlere dönmek istemez miydin? Tek derdimizin oyun oynamak olduğu, saf arkadaşlıkların olduğu, harçlıklardan artanlarla halı saha kiralandığı, kafamızı yastığa koyar koymaz uyumanın tadı... Şimdi neyin heyecanı var? Neyin tadı var? Uyumak bile işkence.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

siz işin adli kısmını söylüyorsunuz. onda birşey yok dediğiniz gibidir tabiki. 

ama polisin durdurup ne cektin deyip elinden alıp içindekileri silmesi ile bu dediğin çok farklı konular

yani size intikal etmeden bekçinin polisin müdahele etmesi ilk yazımda verdiğim linkte video var. ne çekiyorsun deyip alıp silmiş.

o şekilde bi hareket suç teşkil eder. eğer görgü tanığı, kamera kaydı (güvenlik kamerası, mobese vs) varsa ilgili kişi hakkında işlem yapılır.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

LynXMaSTeR kanun varsa tabi. ülkenin en başından aşağısına kadar pisliğe batmışız. şikayet et hakkını ara gibi cümleler bana çok uzak gelmeye başladı.

mesela bir suç bir kişi için 10 yıl hapis iken diğeri için beraat oluyor. hakimin keyfine bağlı. mesela bugün mutlu mu güzel bir haber mi aldı beraat deyip postalıyor

yok hakim karısıyla mı tartıştı, biriyle mi didişti çıktı mahkemeye aynı davaya 5 yıl verebilir

kim denetliyor bunu?  direk hakim arkadaşıma sordum kim canı ne isterse diye cevap verdi

bekçi alıp sildi diye savcıya gitsem  sadece sürünürüm ne netice alırım ki

konu başka yerlere gitti benim demem o ki bu tip şeylerle uğraşmkatansa teknolojiyle kendimi sağlama almak hepsi bu

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    abdullahazad bunu yazdı

andorid'te autosync isimli yazılımı kullanıyorum mesela cagri kayıtlarımı drive'a yedeklemek icin. ister iki tarafli ister tek taraflı senkronizasyon ayarlayabiliryorsun.

ben tek taraflı ayarladım. telefondan silsem bile dosyalar drive'da duruyor.

telefon hafizasi ya da hafiza kartındaki istedigin kadar klasoru anlık olarak drive'a yedekletebiliyorsun. verdigin klasorlerde degisiklik oldugu an yuklemeye basliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttxapps.autosync&hl=tr&gl=US

Telefonda kurulu hesap dışında, sisteme başka hesap eklemeden, başka gdrive ekleyemiyor :(

Sırf depo için ayrı gmailim var ama telefona tanımlamadan klasör yedekleme yapamıyor

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    abdullahazad bunu yazdı

andorid'te autosync isimli yazılımı kullanıyorum mesela cagri kayıtlarımı drive'a yedeklemek icin. ister iki tarafli ister tek taraflı senkronizasyon ayarlayabiliryorsun.

ben tek taraflı ayarladım. telefondan silsem bile dosyalar drive'da duruyor.

telefon hafizasi ya da hafiza kartındaki istedigin kadar klasoru anlık olarak drive'a yedekletebiliyorsun. verdigin klasorlerde degisiklik oldugu an yuklemeye basliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttxapps.autosync&hl=tr&gl=US

Telefonda kurulu hesap dışında, sisteme başka hesap eklemeden, başka gdrive ekleyemiyor :(

Sırf depo için ayrı gmailim var ama telefona tanımlamadan klasör yedekleme yapamıyor

android de işler boyle yuruyor.

ekleyiver ne olacak?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

@TaRuZ gelsede açıklasa durumu

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
Toplam Hit: 4311 Toplam Mesaj: 36
program bekçi video kayıt yedekleme