Telekom Göreve !
-
ulan hıyarlar grev yaptı vodafone sistemi göçtü :D şebeke yok hattımda az önce haberlerde izledim gsm şebekeleri çökecek falan dedi arkın hattı Turkcell baktım takır takır calışıyor hem vodafone hemde telekoma kafam girsin diyip her ikisinide göreve cağırıyorum. dua ediyorum adsl'de uçmasın diye, yoksa bir hafta internetsiz kalacaz.
-
3 ayrı hat var avea turkcell ve telsim şuan hiçbiri çalışmıyor bende ? şebeke yok ne biçim iştir bunlar özel değilmi neyi bağlı bunların telekoma ?
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
3 ayrı hat var avea turkcell ve telsim şuan hiçbiri çalışmıyor bende ? şebeke yok ne biçim iştir bunlar özel değilmi neyi bağlı bunların telekoma ?
-----------------------------bilmiyorum haberlerde söylediler :D
-
Turkcell bende sorunsuz çalışıyo şu anda..Tel sorun değilde net uçarsa,buradaki telekomu basabilitem yüksek :)
-
he bide o var bendeki tüm hatlarda şebeke gidik ev telinden hatunu arıyorum çalıyor bunlar sadece benim olduğum ildemi grev yapıyor aq ne biçim iş? ve ben hala gsmlerin telekomla ne gibi göbek bağı var anlamış değilim.
-
ula pttnin önünden geçtim az evvel yürüyüş yaparkene.. adamlar soukta titrior kocamanda grev mrev yazmışlar..
bi ton bayrak felan el salladım karşı yoldan geçerken onlarda bana el salladılar.. garip bi ambians ama eğer netime
bişey olursa bu sefer gidip başka bişey sallayacağım karşı yoldan...
-
Türkiye-Yunanistan maçını izleyemeyebilirsiniz! Grev Türk Telekom altyapısı kullanan sektörlere darbe vuracak.
16.10.2007 10:17Türk Telekom’da Haber-İş ve yönetim arasındaki uzlaşma görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. Saat 08.00 itibarıyla başlayacak grev telekomünikasyon sistemine ve Türk Telekom altyapısı kullanan sektörlere darbe vuracak
Türk Telekom’da bugün greve çıkmaya hazırlanan işçilerle yönetim arasındaki çözüm arayışı dün saatler süren bir görüşme trafiğine yol açtı. Dün öğleden önce Telekom’un Ankara’daki tesislerinde başlayan görüşmelerde iki taraf yine anlaşma sağlayamayınca, devreye Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Türk-İş Başkanı Salih Kılıç girdi. Bir süre ara verilen görüşmeye akşam saat 17:30’da Ulaştırma Bakanlığı’nda devam edildi. Görüşmenin bu kısmına Bakan Yıldırım ile Türk-İş Başkanı Kılıç da katıldı. Ancak 6 saati aşkın bir süre devam eden görüşmelerden sonuç çıkmadı.
aha bide bu var ak. la zombie gsm'ler Telekomun altyapısını kullanıyormuş :S vay ak 1 hafta tel şeyimi tuttu ya ona yanıyorum.
-
gsmler nasıl telekom alt yapısı kullanır o zaman bu trkcel vs yalan sıkıyor yok iletişim ağımız yok bilmemnemiz diye? ayrıca telekom trkcel vs özel şirkettir özel şirket özel şirketin alt yapısına nasıl muhtaç kalabilir? hadi onuda geç benim ilimde bu alt yapı gidikse diğer illerde alt yapı gidik değilse bu nasıl grevdir? telekoma da gsmlerede sülalem girsin aq alayı boş..
-
pesimistzombie bunu yazdı:
gsmler nasıl telekom alt yapısı kullanır o zaman bu trkcel vs yalan sıkıyor yok iletişim ağımız yok bilmemnemiz diye? ayrıca telekom trkcel vs özel şirkettir özel şirket özel şirketin alt yapısına nasıl muhtaç kalabilir? hadi onuda geç benim ilimde bu alt yapı gidikse diğer illerde alt yapı gidik değilse bu nasıl grevdir? telekoma da gsmlerede sülalem girsin aq alayı boş..
lo olm bana ne patlıon bende başkasından duyduğumu yazıyorum . yalnız benim hat calışmıyo :S -
sana patlamıyorum yav :D
-
müslüm babanın cep telefonunda ''şebeke arıyor'' yazmaktadır!..
müslüm baba karısına dönerek;
-yav muhterem bu şebeke kim beni sürekli arıyor? :) küçük bir anektod..