folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom Göreve !

Telekom Göreve !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dayı sabah gördüm asmışlar bu iş yerinde grev var diye :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Aslında hepsinin tazminatını ödeyip siktir edeceksin..Maaşlarını düşürüp yeni adamlar alacaksin bu işi para için yapmayan..

ibnelerin neresine yetmiyor 1 milyarin üstünde aldiklari aylik anlamiyorum..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

hepsinin işine son verilmesini istiyorum sabah adsl başvurusu için gittim bu iş yerinde grev var yazısı gördüm kapıdada imza topluyorlar benim adsl başvurumun yapılacago günümü buldu bunlar

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek
    DawnOfDarkness bunu yazdı:
    -----------------------------

Aslında hepsinin tazminatını ödeyip siktir edeceksin..Maaşlarını düşürüp yeni adamlar alacaksin bu işi para için yapmayan..

ibnelerin neresine yetmiyor 1 milyarin üstünde aldiklari aylik anlamiyorum..

kolaydı öyle siktir etmek be bi iş yerine fabrikalarda vs.. 2 yılda bi sözleşme yenilenir ve 6 ayda birde enflasyon + bi şekilde zam uygulanır telekom çalışanları Tansu çiller zamanında ülkenin durumu kötü olduğundan %0 zam'ı bile kabul ettiler ama geçen seneki yüksek kârdan sonra o zammı istemek hakları sonuçta istedikleri zammın toplamı Cem yılmazın telekom için oynadığı bir reklamında kazandığı paradan bile az ve istedikleri zam geçen sene yapılan kârın sadece %6'sı anlatabildimmi? sonuçta doğal haklarını istiyolar 6 ayda bir zam yapılması gerekirken enflasyon oranında 1 senedir zam almıyolar kazandıkları paranın bi kısmını ne kadarını hak ettikleri tartışmalı ama onuda zamanında skala yöntemiyle zam yapmayıp herkeze eşit miktarda zam yapan iş verende suçu bulmak lazım 

bu arada telsim turkcell avea filn tüm hepsi Telekomun alt yapısını kullanıyo hepsinin telekom altında kendilerine ait vpnleri vs.. var ama sistemlerin baz istasyonları diğer sistemlerin soğutmaları vs.. telekom tarafından karşılanıyo sizin bulunduğunuz ildeki sistemlerde geçici bi sorun olmştur düzelir

fak yu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    puhahah telekomda çalışanlar yada yakını olanlar kızıyo :)) Dayı lovavt alacaksın a.q belgeleyeceksin işler aksıyo diye açacaksın 50 bin kişilik sınav personel alımı bak nasıl çalışıyolar :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    telekom özelleşti devlet çalışanı bile olsalar ben olsam işlerine son veririm gençler boşta onları ucuza çalıştırmak en mantıklısı:D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

azrail_baba bunu yazdı:
    telekom özelleşti devlet çalışanı deiller ben olsam işlerine son veririm gençler boşta onları ucuza çalıştırmak en mantıklısı:D:D

şimdi adamlar yasal haklarını kullanıyorlar ama şöyle bir durum var bu ülkede asgari ücretle ev geçindirmek zorunda olan insanlar var ve bu kişiler greve de gidemiyor.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    puhahah telekomda çalışanlar yada yakını olanlar kızıyo :)) Dayı lovavt alacaksın a.q belgeleyeceksin işler aksıyo diye açacaksın 50 bin kişilik sınav personel alımı bak nasıl çalışıyolar :))

lokavt ne demek biliyomusun iş yerini kapatıyorum s.git demek sen lokavt ilan ettikten sonra o iş yerini tekrar açarsan orada eski çalışanın kullandığı malzemeyi bilgisayarı aleti 6 ay boyunca yeni işe aldığın elemana kullandıramazsın kolay değil yani lokavt ilan ediyorum demek GÖT ister ben zaten kızmıyorum sadece durum hakkında sizlere bilgi veriyorum orada okuma yazma bilmeyen adamların 1.000 ytl alması hatta bazen Devletten aldığı bi maaş ikramiye + sendikadan aldığı yarım maaş ikramiyeyle ayda 2.500 ytl alması en az size olduğu kadar banada koyuyo ama sen adamı işe alırken körmüydün değildin adamın okuma yazma bilmediğini biliyodun sende almasaydın aldın ücret dağılımını yaparken sana %10 sana %1 zam deseydin kim sesini çıkartabilicekti ? ben okuma yazma bilmeyen adamlara 2. füz diye tarif edicem diye göbeğim çatlıyodu sonuçta 50.000 kişi alsada onlarda sendikalı olucak ki alabilmesi için şu anki mevcut sözleşmeyi imzalaması lazım bu sözleşmede zaten yeni alınıcak personelin maaşı görev süresi hakları vs... belirtilmiş durumda  

fak yu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Avea , Telsim zikizuyu tuttu.. Türkcell her zaman ki gibi çatır çatır..

Bide Türk Telekomaa KAFAM girsin... Ulan nedir bu kurumdan çektiğimiz..

Özelleştirildiğinden beri orospu evine çevirdiler aq kurumunu... Bi kerede adam akıllı bi bok yapsalar...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    persian bunu yazdı:

Avea , Telsim zikizuyu tuttu.. Türkcell her zaman ki gibi çatır çatır..

Bide Türk Telekomaa KAFAM girsin... Ulan nedir bu kurumdan çektiğimiz..

Özelleştirildiğinden beri orospu evine çevirdiler aq kurumunu... Bi kerede adam akıllı bi bok yapsalar...

redLine Emin ol dayı iş ve sosyal güvenlik hukukunu çok iyi biliyorum. Belgi bilgisalardan daha iyi 

persian  Len internet hatları gidecekmiş puhahha msn hayal artık cepten msn :) foruma mig33 yazın :) gerçi ceplerde gidecekmişde bunlara bu kadar yetki verenin :)

Toplam Hit: 5263 Toplam Mesaj: 46