folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom Göreve !

Telekom Göreve !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek
    arkadaşım sorun zam değil adamlar sendikasızlaştırmak için işcilerin haklarını ellerinden almak için düşün 2 tane yanyana çalışan aynı işi yapan aynı senedir çalışan aynı kıdemdeki iki kişi arasında 300 Ytl ücret farkı var sorun burdan kaynaklanıyo adam diyoki sendikadan çıkın size 300 ytl fazla maaş vereyim ve daha bir sürü devlet garantisi vereyim diyo şimdi bunları saymaya gerek yok istersenizde sayarım sendika olmayınca ne olucak adam işciyi 2 gün sonra 400 ytl ye çalıştırıcak haftanın  7 günü çalıştırıp istediği günü tatil olark ilan edicek çalıştırdığını işci olarak değilde köle olarak kullanıcak %250 %300 kar edicek elin lübnanlısı sizin ülkenizin çalışanlarını ezicek sorun sadece ücret değil yani ücret hatta hiç sorun değil Ali Akcanın bi açıklaması var Karşımızda devlet olsa deseki dar boğazdayız ırağa giricez idare edin dese biz yarı maaş'ada çalışırız ama karşımızda lübnanlı bi firma var ve biz bu firmayı beklenenden fazla kar ettirmişiz kar'ın %6sınıda istemek hakkımız diyo ki bencede haklı sonuçta Telekom çalışanları Devlet zamanındayken çok şeyden vaz geçti örneğin Her ay aylık süt yoğurt peynir veriliyodu dar boğazdayız dendi kaldırıldı senede 2 kere kıyafet veriliyordu kaldırıldı (diye hatırlıyorum) bu şekilde bir çok şeyden vazgeçildi hatta Tansu çiller Döneminde Devletin kötü durumu anlayışla karşılanıp %0 Zammın altına bile imza atıldı Telekom işcisi halden anlarç aç gözlü insanlar değiller yani firma zararda değil beklenenden fazla karda ve bu karıda çalışanlar sayesinde ediyo

fak yu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    "telekom mu greve girdi grev mi telekoma girdi" gibi felsefe tabanlı ve uzun uzadıya tartışmalara yol açabilecek bir soru patlak verdi kafamda.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    "telekom mu greve girdi grev mi telekoma girdi" gibi felsefe tabanlı ve uzun uzadıya tartışmalara yol açabilecek bir soru patlak verdi kafamda.

Kelime şöyle modifiye edilirse kimsenin aklında sorun kalmaz sanırım

Telekom çalışanları Greve Girdi, Grev dolayısıylada tüm Türkiye Telekom yönetimine girdi

bence böyle yazarsan tartışmaya gerek kalmaz her şey ortada :D

fak yu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    seni bu felsefî probleme felsefî bir çözüm önerisiyle beni onure ettiğin için kutluyorum adamım. saygılar şelale

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Zaten hiçbirini sewmem insallah toplu işten çıkarırlar, bugune kadar yediler vatandastan rusveti oturdular

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inalbora
    inalbora's avatar
    Erkek
    yaa dünyanın en pahalı ve en boktan adsl ini biz kullanmıyormuyuz..daha ne istiyor bu amcalar..o kadar fatura ödüyoruz daha doymuyorlar..o kel kafasını diktiime vereceklerine çalışanlara versinler.onlar alsın ferrariyi :) 

imzam yok..parmak bassam olur mu ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    Zaten hiçbirini sewmem insallah toplu işten çıkarırlar, bugune kadar yediler vatandastan rusveti oturdular

rüşvet dedinde hacı bu gün doktora 80 lira bayıldım rapor çıkarması için içime oturdu bak :| 

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Dayanamıyorum açıklıyorum artık, Telekomun savunucu meleği redLine: Paul Doany

Dikkat edin :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Bu şekilde genelleme yapmak yanlış sevip sevmeme konusunda demiyorum rüşvet konusundan bahsediyorum ben bu güne kadar Telekomda rüşvete Denk gelmedim ki rüşvetle işliyecek bi bölümünüde bilmiyorum ki telekomda rüşvet olayı ancak jetonlu telefonlar vardı bilirsiniz onlardada adamlar jetonları alıp mahalle bakkallarına muhtarlıklara vs.. daha ucuza satıp kendileri alıyolardı paralarını ki buda kartlar çıktıktan sonra bitti şu anda telekomda rüşvetle çalışıcak bi yer bilmiyorum benim gözümde arızasını erken yaptırmak için rüşvet verende enayidir. Ben olsam inşallah toplu işten çıkartırlar diye dua etmezdim çünkü yerine gelicek insanların eski çalışanlardan daha iyi çalışacağının garantisini kimse veremez + kimse öğretmedende 3 aydan önce sistemi tam anlamıyla öğrenebiliceklerini sanmıyorum hadi öğrendiler diyelim 3 ay içerisindeki olan arızaları nasıl yetiştiricekler ? + yetiştirirken bozdukları sistemlerin tamir edilmesi vs.. biraz mantıklı düşününce eğer çıkarlarsa işler iyice boka sarar adam bilmeden ordan yanlış bi kabloyu söker mazallah yurt dışı çıkışlarınız olmaz, yada yaptığı küçük bi hesap hatasıyla abone bilgilerinizi siler , abone bilgilerinizi karıştırır telekoma gittiğinizde 300 - 500 ytllik faturalarla karşılaşırsınız ozamanda sizi telekoma alanın diye söversiniz  bence inşallah toplu işten çıkartma mevzusunu yönetim kısmına yaparlar işi bilen profosyonel kişiler tarafından yönetilirse telekom ozaman herşey daha sağlıklı olur

fak yu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    a.q telekomun cok sukur muhtac diilim

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 5264 Toplam Mesaj: 46