Telekom Greve Gidiyooo, Geçmiş Olsun
-
Türk Telekom'da yarın başlayacağı açıklanan grev öncesi taraflar bugün son kez masaya oturdu. Fakat bu son görüşmede de anlaşma sağlanamadı. Haber- İş ve Türk Telekom yönetimi 17:30'da Bakan Binali Yıldırım başkanlığında tekrar bir araya gelecek. Taraflar bu kez de uzlaşamazsa yarın saat 08.00'den itibaren greve çıkılacak.
Türk Telekom yöneticileriyle Haber-İş Sendikası temsilcileri son uzlaşı arayışları için bir araya geldi. Türk telekom yönetimi, yüzde 3 zam öneriyor.
Sendika ise bu öneriyi reddediyor.
Bugün uzlaşma çıkmadığı taktirde, yarın sabahtan itibaren iletişim duracak. 26 bin 500 işçinin katılacağı grev internet erişimini de etkileyecek.
Grev neleri etkiler?
Telekom'da bugüne kadar hiç grev yapılmadı. Bu nedenle nelerin, ne oranda etkileneceği tam olarak hesap edilemiyor. Tahminler şöyle;
-1 hafta içinde arıza nedeniyle telefonların yarısı kullanılamaz hale gelecek.
-1 santral sahasında günde 20 ADSL arızası çıktığı düşünelecek olursa, internet felç olacak...
-Medya ve bankacılık işlemleri duracak...
-ATM'ler çalışmayacak, GSM operatörleri işlemez hale gelecek.-----------
vay aq. boku yedik :|
atm lerin çalışmaması cep tel. kullanılamaması of of şaka maka greve giderse , mağduriyetin haddi hesabı olmaz :|
en başta biz tarikata giremiyecez :(
-
telekomun da amk
-
valla bana yarıyo bu iş staj ı orda yaptıgım için bi nevi tatil yapıyorum grevde
ama iletişimde sorun olcagını sanmıyorum sadece yeni işlem yapılmıcaktı
-
telekoma kafam girsin bea zaten ne hayrını gördükki yürüyerek internet :D
zaten cebitte tenezzül edip de standına bile girmemiştik vdsl miş pehhh :D
-
yarın görürsünüz hiç bişey calısmayınca tv radio telefon internet gsm lan dunyadan bi haber olucaz gorursunuz
-
-1 hafta içinde arıza nedeniyle telefonların yarısı kullanılamaz hale gelecek.
-1 santral sahasında günde 20 ADSL arızası çıktığı düşünelecek olursa, internet felç olacak...
-Medya ve bankacılık işlemleri duracak...
-ATM'ler çalışmayacak, GSM operatörleri işlemez hale gelecekbasit seyler degil bunlar Pasa Pasa anlasmaya varcaklar baska care yok yoksa yrrgı yeriz..
-
he yaw şimdi medya ile kasıtları tv , radyo mu :|
-
telekom grevi olursa tahminimce yeni islem yapilmaz cunku iletisimi engelleyecegi ve bir cok kisinin basi agriyabilecegi icin teknik destek saglanir arizalar yapilir ama yeni bir telefon hatti actirilmaz.
tabi ki neler olacagini olduktan sonra gorebiliriz umarim grev deyip abartmazlar.
-
aynen ole hocam uydu alıcıları dahilmi bilmiorum ama kablolu tv adsl telefon gsm operatorleri bankalar atmler ve daha sayamadıgım telefon ve uyduyla alakalı hersey duruyo
-
haha bana da yarıyo sevindim bu habere hergün bi ton müşteriyle uğraşıyodum kurtuldum ama bana sanki kendilerini önemli göstermeye çalışıyolar gibi geldi bu kadar etkili olurmu bilmiyorum ama biraz kafa dinleriz:D
bide sanırım sendika çoktan satılmış o yüzden fazla uzun sürmeyeckmiş...
ama siz 3 hafta ila 1 aylık bi greve bile hazırlıklı olun ne olur ne olmaz...
-
grevi düşüneni alnından öpecem yarın staj yok holeeey
gerçi haberi bayadır biliyom ama insan başkasından da duyunca daha bi sevindirik oluyo