folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom Greve Gidiyooo, Geçmiş Olsun

Telekom Greve Gidiyooo, Geçmiş Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

A.q bişi sorcam...Ben turktelekomun hizmetlerinden yararlanmak icin para veriyom demi sozleşme falanda imzalıyom..

Simdi bu adamların Grev hakkı var ama vatandasın işini aksatma hakları varmı yani bu turk telekom milletle anlasamadı diye

gsm kullanmıcammı??Para cekemicemmi??Nete giremicemmi??Bence Grev derken sadece gorevi yavaslatma olarak

yapabilirler..Ben hizmet almak icin para veriyorum ee s** s** de alırım hizmetimi..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    olmaz öyle şey varmı lan öyle milletii tekeline alıp sonrada böyle yapmak devlet izin vermezzz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    isterseniz bi internetten okuyun is yavaslatma değil baya baya grev bu

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    donuk
    donuk's avatar
    Erkek
    he valla a.q  baya yavaşlamış ha

!!! YA BASTA !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

greve herkez katılmıyo

sadece sendikalılar sendikalılar kadar da sendikasız var

grev süresince idare edebileceklerini düşünüyorum yani üzülmeyin

atmleri kapatmazlar ve bunun gibi yüksek öncelikli şeyleri durdurmazlar

ama teknik servis olayı felç olacak 

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Şerefsiz telekoma herşey müstahak hem sırtımızdan para kazanıyor, hem rekabet edeceği ortam yok, hem yurt dışına paramızı taşıyor, hemde işçimize insanımıza emeğinin karşılığını vermiyor. Kafam türk telokoma değil onu gavura satan ÖZ GAVURLARA (TAYYİPGİLLERE) girsin ;)

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    donuk
    donuk's avatar
    Erkek
    oda bu grvle bakalım nereye varacak

!!! YA BASTA !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek
    SWAT bunu yazdı:
    -----------------------------

A.q bişi sorcam...Ben turktelekomun hizmetlerinden yararlanmak icin para veriyom demi sozleşme falanda imzalıyom..

Simdi bu adamların Grev hakkı var ama vatandasın işini aksatma hakları varmı yani bu turk telekom milletle anlasamadı diye

gsm kullanmıcammı??Para cekemicemmi??Nete giremicemmi??Bence Grev derken sadece gorevi yavaslatma olarak

yapabilirler..Ben hizmet almak icin para veriyorum ee s** s** de alırım hizmetimi..

Seninde dediğin gibi Grev onların hakkı Hizmetinide almak senin hakkın sen eğer bi adsl arızası yanılmıyosam 3 gün içinde çözümlenmek zorunda süreyi yanlış hatırlıyor olabilirim sözleşmeden bi bak arıza kaydını verdikten sonra çözülmezse al eline kağıt kalem yaz dilekçeni ver içeriye telekom çalışanını greve sürüklediğinden dolayı zarara girsin

PlatypuS bunu yazdı:

greve herkez katılmıyo

sadece sendikalılar sendikalılar kadar da sendikasız var

grev süresince idare edebileceklerini düşünüyorum yani üzülmeyin

atmleri kapatmazlar ve bunun gibi yüksek öncelikli şeyleri durdurmazlar

ama teknik servis olayı felç olacak

Türktelekomda yaklaşık 27.500 Sendikalı çalışan 3.500 ile 5.000 arasıda sendikasız çalışan var şöyle düz bi mantık kurarsak 27.000 kişinin yetmediği yere 5.000 kişi nasıl yeticek ? + bu 5.000 kişinin %60 - 70' e yakını teknik kısımda değilde idari kısım yada masa başı işlerde çalışıyor yani asıl önemli olan teknik kısımlarda çalışan kişi sayısı az + Telekom çalışanları kapının önünde davullu zurnalı grev yaparken kaç tane babayiğt siz benim şeyime hiç değilsiniz çekilin kapıdan geçip çalışıcam diyebilir ? onuda geçtim Asıl merkez olan gayrettepede Crm jasmin temos vs.. tarzı paneller çalışmadıktan sonra diğer Telekom müdürlükleri hiç bi işlem yapamaz Türkiyeye kısa vadede yani yaklaşık 1 haftada fazla bi zararı olmaz ama 8. gün Telekomun zararı akıllı tüketiciler kullanıcılar olursa çok büyük olur Türkiyeninde zararı büyük olur tabi kullanıcılara en büyük zararı ne olur internete bağlanamazlar durduk yere arıza olurmu demeyin telekomda öyle santraller warki elektrikler gittikten sonra jenaratör devreye geçerken arada 1 - 2 saniye sistemler kapanıyor sonra manuel olarak bir iki işlem gerçekleştirilmesi lazım buda olmadığı zaman sizin bağlantılarınızda problem olur kış geldi yağmur yağıyor kablolar oksitleniyor malum telekomun bakır kabloları kıymetli hırsızlar bu grevi fırsat bulup çalabildiği kadar bakır kablo çalıcak doğal olarak sizin adsl ve telefonlarınız kesilicek bazı salak ve acemi hırsızlar fiberkabloları bakır sanıp kopartıcak doğal olarak atm ler çalışmıcak bankalar birbirleriyle iletişim kuramıcak para çekemiceniz para yatıramıcanız vs.. daha bi sürü kötü senaryo yazarım yeterki siz isteyin :D

fak yu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Ha çükeyim böle grevi.. Sendika başkanı özel şireketten (oger) ekstra olarak yıllık 80 milyar alıyo.. Adam gibi çalışan bi tane eleman yok Neymiş paralarını alamıyolarmış, azmış vs. vs. Fazla söze gerek yok. Yeni giren mühendisler 1.400 alırken eski ortaokul mezunları 1.800 alıyo.. (ki arkadaşın da dediği gibi masa başı iş yapan çok yani işi dışarda olan bile masa başında siz düşünün :)

Ama Bu tatil ilaç gibi gelir orası ayrı.. (inş. şöle 1 ay rahat gider.. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    telekom sana hiç bir şey demiyorum amq verdıgın hızmet ne KADAR Kİ grev yaparsın  be eşşek herif

....
Toplam Hit: 3315 Toplam Mesaj: 27