Telekom Greve Gidiyooo, Geçmiş Olsun
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
telekom sana hiç bir şey demiyorum amq verdıgın hızmet ne KADAR Kİ grev yaparsın be eşşek herif
-----------------------------Grevi yapan telekom değil çalışanları anlatabildimmi ?
-
ibne telekoma kafam girsin :D
-
redline iş yok ki ne işi
ben olaya sadece kendi gözlemlediğim açıdan baktım genelleme de doğrudur söölediğin
bu 27.500 kişinin dehepsi gitmeyebilir greve
adamlara kağıt imzalatıyolar
greve katılıp katılmayacağına dair yani isteyen satabiliyo
edit: telekoma kafam girsin :))
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------redline iş yok ki ne işi
ben olaya sadece kendi gözlemlediğim açıdan baktım genelleme de doğrudur söölediğin
bu 27.500 kişinin dehepsi gitmeyebilir greve
adamlara kağıt imzalatıyolar
greve katılıp katılmayacağına dair yani isteyen satabiliyo
edit: telekoma kafam girsin :))
-----------------------------işmi yok ? günde ortalama bi ilde kafadan 100 adsl yeni kayıt 20 - 30 iptal geliyo yine 30 - 40 arıza geliyo büyük şehirlerde ise bu katliam oluyo örneğin istanbulda günde 4.000 - 5.000 Sadece "Telefon" Arızası geliyor nakil iptal arıza yeni abonelik vs.. tarzı şeyleri katmıyorum bunun adslsi filn da var + Greve çıkan çalışanlara iş verenin ayrı bir tutumu olamıyacağından dolayı %95'nin çekinmeden imza atıcağına eminim ki çalışanların hepsi zaten dinlenmek keyif yapmak için grevi 4 gözle bekliyor deminki hesaba dönersek telekoma günde Türkiye genelinde 50.000 yeni kayıt adsl nakil filn geliyo buda ortalama bile değil minimum bunu 1 haftayla hesaplarsak 350.000 o hafta sonunda bu 350.000 kişiden 10.000'i bile telekom aleyhinde dava açsa sonucu düşünebiliyomusun ? + Sendika başkanının Grev başladıktan sonra sözleşme şartlarını dahada ağır tutarız ve gelen geçmiş arızalarıda yapmayız sözlerinide hesaba katınca iş çok değişiyo
-
redLine bunu yazdı:
-----------------------------media_center bunu yazdı:
telekom sana hiç bir şey demiyorum amq verdıgın hızmet ne KADAR Kİ grev yaparsın be eşşek herif
-----------------------------Grevi yapan telekom değil çalışanları anlatabildimmi ?
-----------------------------La ben her cumleyi telekoma cevırdıgım ıcın :DD sen bakma bana forever a.q Telekomu
-
redLine bunu yazdı:
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------A.q bişi sorcam...Ben turktelekomun hizmetlerinden yararlanmak icin para veriyom demi sozleşme falanda imzalıyom..
Simdi bu adamların Grev hakkı var ama vatandasın işini aksatma hakları varmı yani bu turk telekom milletle anlasamadı diye
gsm kullanmıcammı??Para cekemicemmi??Nete giremicemmi??Bence Grev derken sadece gorevi yavaslatma olarak
yapabilirler..Ben hizmet almak icin para veriyorum ee s** s** de alırım hizmetimi..
-----------------------------Seninde dediğin gibi Grev onların hakkı Hizmetinide almak senin hakkın sen eğer bi adsl arızası yanılmıyosam 3 gün içinde çözümlenmek zorunda süreyi yanlış hatırlıyor olabilirim sözleşmeden bi bak arıza kaydını verdikten sonra çözülmezse al eline kağıt kalem yaz dilekçeni ver içeriye telekom çalışanını greve sürüklediğinden dolayı zarara girsin
PlatypuS bunu yazdı:
greve herkez katılmıyo
sadece sendikalılar sendikalılar kadar da sendikasız var
grev süresince idare edebileceklerini düşünüyorum yani üzülmeyin
atmleri kapatmazlar ve bunun gibi yüksek öncelikli şeyleri durdurmazlar
ama teknik servis olayı felç olacak
-----------------------------Türktelekomda yaklaşık 27.500 Sendikalı çalışan 3.500 ile 5.000 arasıda sendikasız çalışan var şöyle düz bi mantık kurarsak 27.000 kişinin yetmediği yere 5.000 kişi nasıl yeticek ? + bu 5.000 kişinin %60 - 70' e yakını teknik kısımda değilde idari kısım yada masa başı işlerde çalışıyor yani asıl önemli olan teknik kısımlarda çalışan kişi sayısı az + Telekom çalışanları kapının önünde davullu zurnalı grev yaparken kaç tane babayiğt siz benim şeyime hiç değilsiniz çekilin kapıdan geçip çalışıcam diyebilir ? onuda geçtim Asıl merkez olan gayrettepede Crm jasmin temos vs.. tarzı paneller çalışmadıktan sonra diğer Telekom müdürlükleri hiç bi işlem yapamaz Türkiyeye kısa vadede yani yaklaşık 1 haftada fazla bi zararı olmaz ama 8. gün Telekomun zararı akıllı tüketiciler kullanıcılar olursa çok büyük olur Türkiyeninde zararı büyük olur tabi kullanıcılara en büyük zararı ne olur internete bağlanamazlar durduk yere arıza olurmu demeyin telekomda öyle santraller warki elektrikler gittikten sonra jenaratör devreye geçerken arada 1 - 2 saniye sistemler kapanıyor sonra manuel olarak bir iki işlem gerçekleştirilmesi lazım buda olmadığı zaman sizin bağlantılarınızda problem olur kış geldi yağmur yağıyor kablolar oksitleniyor malum telekomun bakır kabloları kıymetli hırsızlar bu grevi fırsat bulup çalabildiği kadar bakır kablo çalıcak doğal olarak sizin adsl ve telefonlarınız kesilicek bazı salak ve acemi hırsızlar fiberkabloları bakır sanıp kopartıcak doğal olarak atm ler çalışmıcak bankalar birbirleriyle iletişim kuramıcak para çekemiceniz para yatıramıcanız vs.. daha bi sürü kötü senaryo yazarım yeterki siz isteyin :D
hehe kapatsınlar jasmini temosu bende biraz ense yapayım gerçi jasminle işim yok ama olsun abi harbi harbi davullu zurnalı halaylı grevmi olacak vaay güzelmiş o zaman şimdi onlar boy boy pankartta açarlar bizde TBT WAS HERE yazan bi pankartmı hazırlasak ne yapsak tv de falan baya bi reklam olur:D:D:D