Telekomdaki Hıza Bak
-
benim binam müstakil ve evet şu anda dıştan gelenkabloyu drirek modeme taktığımda dahi değişen bişey yani priz olayını felan evde iptal edeli çokk oldu ek konusuna gelince rahat ol yok arkadaşlar aklınıza gelecek yöntemleri dendim ama değişen bişey olmadı yani tesisat felan sağlam ondan eminim
-
lanetli çocuk, bana hizmet nonu veriri misin pm ile yada alan kodun ile telefon numaranı, hattını kontrol edeyim yarın.
-
kardeş aslında telekom a o kadar kızgınım ki hayır veremem diecem ozamanda balondan bi iddiamış gibi beni suçlayacaksınız
-
Telekom yiyemeyecegi bülügün altına yattıgı icin bunlar oluyor. enik gibi hızla yayarsan interneti boyle olur. ilk once bir fizibilite yaparsın, altyapını kurarsın herseyini hazır edersin kusursuz hizmet verecek hale gelince bu hizmeti halka acarsın. daha fiberoptik cekmeden bakır kablodan bize internet vermeye kalkıyorsan burada suclu modemin ne oldugunu dahi bilmeyen insanlar degil telekomdur. 5 metre ilerdeki karsı dairemde oturan 100 le cekerken ben 15 le cekiyorum. arıyorum arıza kaydı actım diyo geri arıyolar aynı tas aynı hamam. benden 1mbit parası alıp 256kb hızında hizmet veriyorlar. dedigim gibi iste, altyapı olmadan hizmet vermeye kalkarsan boyle olur. soyguncu serefsizler, hakkımı helal etmiyorum. gece 3 den sonra 1mbit internet kullansam ne olur kullanmasam ne olur. İnternet tek elden olursa olacagı budur. rekabet ortamı olmaksızın sik sikebildigin kadar.
-
O bakır kablo 100mbit destekliyor kafanı takma sen :D Ankarada olan varsa götiriyim repartitör nasıl çalışır göstereyim.
Önemli olan yerin altındaki kablo değil senin santrale mesafen 3000metreden uzaksa sorun yaşamaya başlıyosun.
Sorun yüksek hızlarda nerde söyleyim portlarda ama 4mbitlerde sadece eğer sen 1mbitsen 3,000metre geçmediysen sisteminde veya kablolarında
sorun yoksa en iyi şekilde kullanırsın...Emir sana gelince evet rep. oldum la ben bilmiyomusun :D:D gemi batacak zaten teyitlerin yüzünden...=)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
lanetli çocuk, bana hizmet nonu veriri misin pm ile yada alan kodun ile telefon numaranı, hattını kontrol edeyim yarın.
-----------------------------
Emir reis her fırsatta savunmuyor musun şu telekomu kıl oluyorum. neyini savunuyosun gerçi orasıda meçhul. -
...................
SSH tarafından 02/Ara/12 17:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Türk telekoma gercekten bunu sokacam artık!

-
3mr3 bunu yazdı:
-----------------------------bende zamanında ttnete söven biri olarak
ve artık bir ttnet çalışanı olarak cevaplıyorum çağrı merkezindeki yetkililer ellerinden ne geliyosa yapıyolar
belliki hat değerlerini sinyal durumunu titizlikle kontrol edip arıza kaydını açmışlar
bunun sorumlusu sensin abicim santral da kontrol değerli normal çıkıyosa
bu sorun bina içi kablolamadan kaynaklanıyo olabilir
problemini detaylı olarak dinlemek isterim özel mesaj at bana lütfen adsl hizmet numaranıda bırak kontrol etcem senin için
ama arkadaşlar sana gerip dönüp bilgi bile vermişler bu tavrın çok kötü bence
----------------------------pardon hacı hangi tavrım 3 aydan beri debelendiğim için oraya buraya koşturmammı? ve hizmet almadan para ödedim içinmi? bide mesajlarımı tam okursan kabloları kaç defa değiştirdiğimi kaç tane modem kaç tene splitter kullandığımı kaç jere splittersiz kaçkere başka modemle dendiğimi anlıyacaksın ozaman belki sorunumun ne olduğunu anlarsın eklemek isteyen olursa Lanetlicocuk@gmail.com msn adresim bu
-
Türk Telekom olmasaydı ne olurdu? sorusuna cevap bulmak zorunda kalırdık bazıları Türk Telekomu savunmasaydı. Bazıları derken EmirReis'e laf atmıyor :) yanlış anlaşılmasın. Şahsen bende yeri gelir savunurum yeri gelir yerden yere vururum ama yinede ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar