folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekomdaki Hıza Bak

Telekomdaki Hıza Bak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    3mr3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    lanetlicocuk bunu yazdı:
    3mr3 bunu yazdı:

bende zamanında ttnete söven biri olarak

ve artık bir ttnet çalışanı olarak cevaplıyorum çağrı merkezindeki yetkililer ellerinden ne geliyosa yapıyolar
    belliki hat değerlerini sinyal durumunu titizlikle kontrol edip arıza kaydını açmışlar
    bunun sorumlusu sensin abicim santral da kontrol değerli normal çıkıyosa
    bu sorun bina içi kablolamadan kaynaklanıyo olabilir

problemini detaylı olarak dinlemek isterim özel mesaj at bana lütfen adsl hizmet numaranıda bırak kontrol etcem senin için

ama arkadaşlar sana gerip dönüp bilgi bile vermişler bu tavrın çok kötü bence

----------------------------

pardon hacı hangi tavrım 3 aydan beri debelendiğim için oraya buraya koşturmammı? ve hizmet almadan para ödedim içinmi? bide mesajlarımı tam okursan kabloları kaç defa değiştirdiğimi kaç tane modem kaç tene splitter kullandığımı kaç jere splittersiz kaçkere başka modemle dendiğimi anlıyacaksın ozaman belki sorunumun ne olduğunu anlarsın eklemek isteyen olursa Lanetlicocuk@gmail.com msn adresim bu

ankastre dahil heryeri kontrol ettirdinmi senin tesisatsal bir sorunun varmı onu anlayama çalışyıorum verdiğin cevaplardan anlaşılmıyor
    o yüzden bana ayrıntılı olarak pm at dedim tekrar diyorum pm at lütfen adsl hizmet numaranı hat değerlerini kontrol edip seni bilgilendircem
    gerekiyosa kalite biriminin başının etini yerim destek ve yardımcı olmaya çalışıyorum umarım anlamışsındır

kardeş bana ait olan yerlerdki tüm sistemi değiştirdim ayrıca bide şunu söleyeyim ben bilgisayar konusunda cahil bi insan değilim yani o kablolar felan alayını biliyom ayrıca ben yeteri kadar ulaşa bildiklerimin başının etini yedim ama değişen bişey olmadı az öncede verdim eger ekelemek istersen  Lanetlicocuk@gmail.com yada sen yolla ben ekliyeyim fark etmez  

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

.............................

SSH tarafından 02/Ara/12 17:22 tarihinde düzenlenmiştir

sırıtma la.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Aynı sorunu yaşayan bir müşterim vardı. Ne yaptıysak kesilmeleri önleyemiyorduk. Telekomu aradığımda hattınızla ilgili bir sorun yok dediler. Sorun yok diyolarsa gerçekten de yoktur arkadaşlar. En sonunda  ankastreden kaynaklandığını öğrendik.  gelen yetkilinin söylediği şey bu civarlarda eskiden kimse oturmuyordu  ama şimdi her taraf dolup taştı bu kutular kaldırmıyor artık dedi. 

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 4004 Toplam Mesaj: 44