Telekomdaki Hıza Bak
-
.....................................
SSH tarafından 02/Ara/12 17:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Kardeş kusura bakmada bi mok yiğemezsin :D adamda sorun varsa en fazla bi arıza daha açarsın olmadı 2. açar ekip yollarsın ama adamın kablolamada sorun varsa ekip bişey yapmaz en kötüsü santrale uzaklığı 3km geçiyosa kimse bi mikim yapamaz....
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
lanetli çocuk, bana hizmet nonu veriri misin pm ile yada alan kodun ile telefon numaranı, hattını kontrol edeyim yarın.
EmiRReiS Ustad benım sorunumu hallet sana bıldıgım butun duaları okuyum ustadım :D benım baglantım 2048 limitsiz benımde sıkayetım baglantı hızndan acaıp dusuk sayfayı explorerden sıtenın ısmını yazıyorum acılmasıı ıcın beklıyorum belırlı bı mudet ama nafıle gec acılıyo -
EDİT= Heryerde hizmet numaranı telini verme üstad :D kişi modemden şifresinin 1 rakamını siler gelen bilgilendirme sayfasında senin vermiş oldugun bilgileri girer kul. adı şifresni alır.Artık bu bilgiler önemli TTnetin sağlamış olduğu hizmetler ve sağlayacağı hizmetler için o nedenle düzelt bence mesajını =)
-
blutarm bunu yazdı:
Heryerde hizmet numaranı telini verme üstad :D modemden birisi şifresinin 1 rakamını siler senin bilgileri girer kul. adı şifresni alır.Artık bu bilgiler önemli TTnetin sağlamış olduğu hizmetler ve sağlayacağı hizmetler için o nedenle düzelt bence mesajını =)
yok ustad benım modeme öle herkes gıremez korkma sen :))) -
Bekle ve gör ozamn :)
-
blutarm bunu yazdı:
Bekle ve gör ozamn :)
Beklıyorummm hacımmm sevdım senı hadı goreyım senı :=) -
Kul. Adı: 4145526055@ttnet
Şifre: se****4 bukadar yeterlidir ;) -
abi aynı problem ilk internet bağlattıgımda bende de wardı arıyodum turktelekomu sorun kaydımı ne yapıyolardı
ertesi gune turktelekomdan 2 tane elemanını geliyodu
bakuyolardı ediyolardı bişey yok, sonra gidiyolardı
ben bunu adet haline getirdim 3 gunde bir arıyodum turktelekomu geliyolardı adamlar
ahpap olmuştuk artık her gelişte aynı şeyleri yapıp gidiyolardı
enson babam baya bi azarlardı :D kızdı falan, sonra yanlarında bi elektirikciyle beraber geldiler
sorun apartmanın altındaki kutudan , eve gelen kabloydamış deiştirdiler, kurtulduk bizde:D
-
O kutu nedir? ankastre :) demekki sorun nerdeymiş abonede. Türk Telekom senin iç hattına karışmaz ama bak ne güzel yapmışlar...Görevlerimi hayır!