Telekulak...
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Bende ortam dinlemek için hem sistem hemde döküman vardı isteyen olursa yarın koyalım siteye
dinleme cihazlarını www.amedya.com dan bulkabilirsiniz. bilmiyorum 8mm hocanın bahsettikleri burdakilerden mi. 8mm hoca sen koysana bi dokumanları buraya yarın merak ettim :) -
yok baba yok.benim hala aklım almadı bu zımbırtının kapalıyken nasıl dinlendiği.kusura kalmayın ama.
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------yok baba yok.benim hala aklım almadı bu zımbırtının kapalıyken nasıl dinlendiği.kusura kalmayın ama.
hoca sen ekle beni ben sana msn de anlatırım ama bugun olmaz :) yarın oglen gibi msn e gelir sana anlatırım :) -
CodeMaster bunu yazdı:
hoca sen ekle beni ben sana msn de anlatırım ama bugun olmaz :) yarın oglen gibi msn e gelir sana anlatırım :)
gmail kullanmıyorum hocam.hotmail ver. -
aradiginiz program yüklenmis halde telefonlar var bu sitede ama tuzlu :) http://www.casusbocek.com/index/id1.htm
-
telefona silence adında bir mesaj atılıyormuş.bu mesaj gözükmüyor.telefona mikrofonu aç ekranı kapa komutu veriyormuş. birde mehmet ****** paşanın yanına giden hemşehrileri bana anlattılar.telefon dinleme muhabbeti açmışlar.oda telefonlarınızı koyun masanın üstüne demiş.sonra numaralarını alıp bir birime telefon açmış .arada çay içmişler 5 dk içinde konuşmalar yazılı halde masasına gelmiş.arkasına yanan ışıklı şeylerden takın kapalıyken dinleniyorsa mutlaka yanar.ama konuşurken dinleniyorsa dinleyenin amk deyin cevap gelmezse dinlenmiyordur.))
-
kapalıyken dinlenebildiğini duymuştum.
çünkü fettoşcu ibnelerin bi odada konuşurken telefonların bataryalarını çıkarıp başka odada bıraktıklarını biliyorum..
-
mizahi bunu yazdı:
gmail kullanmıyorum hocam.hotmail ver.
nası yani :D -
telekulaklığın cezası var artıkın gençler izinsiz yapars yakalanırsanız tabe. yakalanmadanda nerden biliceklerkinem .P
-
kokainman bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
gmail kullanmıyorum hocam.hotmail ver.
nası yani :D
bende dunden beri anlamaya çalışıyorum :D