Telsiz Lisansı Alıp Eve Telsiz İstasyonu Kurdum+Amatör Meteoroloji İstasyonu+Çanak Anten+Kamera Sistemi
-
11 mayıs ta sınavım var hadi hayırlısı
-
Eski siteleri vardı üyeydim hatta 2000 li yıllarda
antrak.org
elektronik üzerine paylaşımlar yapıyorlardı hocalar filan dernek topluca çip felan kodlar filan
sonra ne olduysa paylaşım koptu
radyo yayıncılığına önem verildi hepsi de T2 felan isimleri vardı
elektronik donanımsal olarak yapacağım çok proje var ama maddiyat geçim sıkıntısı nedeniyle bu dünyada yapamayıp gideceğiz diğer tarafa sanırım
bugün nice projeler var mesleki olarak öğretmenlerin kalıp olduğu malesef kendilerini geliştiremediği açık. Gençler eğitim olarak zayıf kaynak çok ancak eğitime işlenmiylr
ben çok isterdim gençlere proje paylaşmayı
-
tebrik ediyorum abd internetimizi kesse
telefonlar aksasa bittik.
hep aklimda tam böyle birsey yapmak var
ama hem para hem zaman lazim geldiginden kaliyor.
benim telsiz kameraya ek bubi tuzaklarina merakim var
ve sığınaklar...
-
Malumunuz deprem sayısı oldukça yüksek. Şöyle adım adım bizi yönlendirebilecek bir makale/döküman olsa çok iyi olur. Bir kişiye bile faydamız olsa ne mutlu. Sanıyorum telsizler birbirilerinin üstünden haberleşiyorlar.
Mesela eşimin çalıştığı kurum evden 2KM uzaklıkta, acil durumlarda ulaşmak için nasıl bir ürün almalıyım? Aynı şekilde bir tane de kayın ppedere bırakabiliriz, yaşlı insanlar ve apartmanlarında asansör yok. Tabii şehir merkezi olduğu için şu Çinden aldığımız 3'lü telsiz iş görmedi. -
erdem358 bunu yazdı
benim de 4'ünde var sınavım :D
Şunlar hariç çalışacak birşey var mı ya hiç birşey bulamadım standart soru cevap testler hariç.https://drive.google.com/drive/folders/1cx1VNml71d3XY1GyUqCGgeXx5FMjmiWe?usp=sharing
-
bu deliler arada bi meet yada zoomdan toplansak ne güzel olur ya yazarak konuşamayacağımız mevzular var
-
ExpirE bunu yazdı
Hocalar nereden girdim bu işe bilmiyorum şuan evde telsiz istasyonu kurdum resmen çatıma antenlerimi falan kurdum tüm dünya ile iletişim kuruyorum. herşey yasal devlet nezninde bir sıkıntı yaratacak birşey yok, mors anahtarı falan aldım kendime mors ile geçen antartikada biriyle sohbet ettim.
sonra çanak anten aldım tüm dünya tv lerini izlemek için bir sürü para verdim kurdurttum, 12 tane lnb takılı bir sürü uyduyu izleyebiliyorum.birde çidnen meteoroloji istasyonu getirtttim rüzgar hızına kadar herşeyi görüyorum monitöre yansıtıyor
son olarak evin kapı girişi ve tüm terasa apartmanın 360 derece herşeyini gözlemleyebildiğim kameralar taktım.
ofisimdede zaten heryerde kamera vardı. onlarıda bağladım.
kar yağıyor eve kapandım bugün tatil verdim kendime oturdum kış ayazında loş evimde ekranlardan verielri izliyorum.
ben kafayı mı yiyorum bilmiyorum ama çok eğlenceli geliyor şuan :D
bu tarz fetişi olan insanlar var mı nerede bulurum?
12 LNB nasıl yaptın
-
futurist bunu yazdı
tebrik ediyorum abd internetimizi kesse
telefonlar aksasa bittik.
hep aklimda tam böyle birsey yapmak var
ama hem para hem zaman lazim geldiginden kaliyor.
benim telsiz kameraya ek bubi tuzaklarina merakim var
ve sığınaklar...
Tipik Sivaslı
-
SweetyVolty bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
benim de 4'ünde var sınavım :D
Şunlar hariç çalışacak birşey var mı ya hiç birşey bulamadım standart soru cevap testler hariç.https://drive.google.com/drive/folders/1cx1VNml71d3XY1GyUqCGgeXx5FMjmiWe?usp=sharing
Fitarihinde bir Telegram kanalına üye oldum baya bilgili abiler var onlarda bile bu PDF ler var
-
Pikacu bunu yazdı
1) Antarktika tarafında devletler toprak yada buzulların paylaşımını nasıl yapmışlar?
2) Penguenlerin durumu nasılmış?
3) O taraflarda nesli tehlike altında olan canlı var mıymış?
Benim için bunları sorar mısın?
Şimdiden teşekkür ederim.
Sen yakınsın, gidip baksana?