folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telsiz Lisansı Alıp Eve Telsiz İstasyonu Kurdum+Amatör Meteoroloji İstasyonu+Çanak Anten+Kamera Sistemi

Telsiz Lisansı Alıp Eve Telsiz İstasyonu Kurdum+Amatör Meteoroloji İstasyonu+Çanak Anten+Kamera Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

11 mayıs ta sınavım var hadi hayırlısı

Yav he he
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Eski siteleri vardı üyeydim hatta 2000 li yıllarda 

antrak.org

elektronik üzerine paylaşımlar yapıyorlardı hocalar filan dernek topluca çip felan kodlar filan

sonra ne olduysa paylaşım koptu

radyo yayıncılığına önem verildi hepsi de T2 felan isimleri vardı 

elektronik donanımsal olarak yapacağım çok proje var ama maddiyat geçim sıkıntısı nedeniyle bu dünyada yapamayıp gideceğiz diğer tarafa sanırım 

bugün nice projeler var mesleki olarak öğretmenlerin kalıp olduğu malesef kendilerini geliştiremediği açık. Gençler eğitim olarak zayıf kaynak çok ancak eğitime işlenmiylr

ben çok isterdim gençlere proje paylaşmayı 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

tebrik ediyorum abd internetimizi kesse

telefonlar aksasa bittik. 

hep aklimda tam böyle birsey yapmak var

ama hem para hem zaman lazim geldiginden kaliyor.

benim telsiz kameraya ek bubi tuzaklarina merakim var 

ve sığınaklar... 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Malumunuz deprem sayısı oldukça yüksek. Şöyle adım adım bizi yönlendirebilecek bir makale/döküman olsa çok iyi olur. Bir kişiye bile faydamız olsa ne mutlu. Sanıyorum telsizler birbirilerinin üstünden haberleşiyorlar.
    Mesela eşimin çalıştığı kurum evden 2KM uzaklıkta, acil durumlarda ulaşmak için nasıl bir ürün almalıyım? Aynı şekilde bir tane de kayın ppedere bırakabiliriz, yaşlı insanlar ve apartmanlarında asansör yok. Tabii şehir merkezi olduğu için şu Çinden aldığımız 3'lü telsiz iş görmedi.

Twitter: @CanKirca
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    erdem358 bunu yazdı

benim de 4'ünde var sınavım :D 

Şunlar hariç çalışacak birşey var mı ya hiç birşey bulamadım standart soru cevap testler hariç. 

https://drive.google.com/drive/folders/1cx1VNml71d3XY1GyUqCGgeXx5FMjmiWe?usp=sharing 

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

bu deliler arada bi meet yada zoomdan toplansak ne güzel olur ya yazarak konuşamayacağımız mevzular var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

Hocalar nereden girdim bu işe bilmiyorum şuan evde telsiz istasyonu kurdum resmen çatıma antenlerimi falan kurdum tüm dünya ile iletişim kuruyorum. herşey yasal devlet nezninde bir sıkıntı yaratacak birşey yok, mors anahtarı falan aldım kendime mors ile geçen antartikada biriyle sohbet ettim.

sonra çanak anten aldım tüm dünya tv lerini izlemek için bir sürü para verdim kurdurttum, 12 tane lnb takılı bir sürü uyduyu izleyebiliyorum.

birde çidnen meteoroloji istasyonu getirtttim rüzgar hızına kadar herşeyi görüyorum monitöre yansıtıyor

son olarak evin kapı girişi ve tüm terasa apartmanın 360 derece herşeyini gözlemleyebildiğim kameralar taktım.

ofisimdede zaten heryerde kamera vardı. onlarıda bağladım.

kar yağıyor eve kapandım bugün tatil verdim kendime oturdum kış ayazında loş evimde ekranlardan verielri izliyorum.

ben kafayı mı yiyorum bilmiyorum ama çok eğlenceli geliyor şuan :D

bu tarz fetişi olan insanlar var mı nerede bulurum?

12 LNB nasıl yaptın 

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

tebrik ediyorum abd internetimizi kesse

telefonlar aksasa bittik. 

hep aklimda tam böyle birsey yapmak var

ama hem para hem zaman lazim geldiginden kaliyor.

benim telsiz kameraya ek bubi tuzaklarina merakim var 

ve sığınaklar... 

Tipik Sivaslı

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

benim de 4'ünde var sınavım :D 

Şunlar hariç çalışacak birşey var mı ya hiç birşey bulamadım standart soru cevap testler hariç. 

https://drive.google.com/drive/folders/1cx1VNml71d3XY1GyUqCGgeXx5FMjmiWe?usp=sharing 

Fitarihinde bir Telegram kanalına üye oldum baya bilgili abiler var onlarda bile bu PDF ler var

Yav he he
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

1) Antarktika tarafında devletler toprak yada buzulların paylaşımını nasıl yapmışlar?

2) Penguenlerin durumu nasılmış?

3) O taraflarda nesli tehlike altında olan canlı var mıymış?

Benim için bunları sorar mısın?

Şimdiden teşekkür ederim.

Sen yakınsın, gidip baksana?

Toplam Hit: 2947 Toplam Mesaj: 45
telsiz telsiz veri izleme gözlemleme