Telsiz Lisansı Alıp Eve Telsiz İstasyonu Kurdum+Amatör Meteoroloji İstasyonu+Çanak Anten+Kamera Sistemi
-
SweetyVolty bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
11 mayıs ta sınavım var hadi hayırlısı
benim de 4'ünde var sınavım :D
Şunlar hariç çalışacak birşey var mı ya hiç birşey bulamadım standart soru cevap testler hariç.https://drive.google.com/drive/folders/1cx1VNml71d3XY1GyUqCGgeXx5FMjmiWe?usp=sharing
bunu buldum
https://www.traceskisehir.org.tr/dokumanlar.html
-
giriş ve orta seviye için lisanslı el ve araba telsiz tavsiyeleri de alsak ne güzel olur
-
rehine dükkanına gelip zombi istilası olacak diye malzeme alan adamlar geldi aklıma amk
-
Hocam aynı manyaklıklar son 1 senedir ben de var :)) 2 tane baofeng UV 5R aldım birisi arkadaşım da tipi,kar yağdığında elektrik uzun süreli gidince kullanıyoz çok keyif veriyor. Bunun haricinde Victorinox koleksiyonu yaptım bıçak kullanmayı öğrendim. Kamp yapıyorum arada, ateş başlatıcılarla ateş yakmayı öğredim, çok sağlam bir deprem çantam var. Satalite Messenger(spot x) aldım ordan aileme konum atıyorum şebekle çekmeyen kırsal yerlerde. Bunun haricinde eve güvenlik sistemleri döşedim. Akıllı ev sistemi kurdum 5 ay içinde. Şimdi nasip olursa meteoroloji istasyonu kurmak istiyorum önerebileceğin bir şey varsa değerlendirmek isterim.
gamahawk tarafından 30/Nis/25 19:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Sınav başvurusu yaptım, 1 ay sonra falan çıkar diyordum bu güne verdi tarihi. Çalışmadan gittim 64 almışım. B sınıfı oluyor şu an. A için çalışıp tekrar sınava girmeyi düşünüyorum.
B sınıfı belge çıkartmadan A çıkartmak daha mantıklı gibi.Bundan sonra bir telsiz satın alma kısmı geliyor. Tavsiye edebileceniz modeller neler ?
-
Pazar sabahı sınavdan 84 aldım . Önümüzdeki hafta el telsizi alıcam. typc olması yada olmamasının benim için önemli bir etkisi olurmu yada kullanan arkadaşlar neyi tavsiye edersiniz
erdem358 tarafından 13/May/25 10:48 tarihinde düzenlenmiştir -
erdem358 bunu yazdı
Pazar sabahı sınavdan 84 aldım . Önümüzdeki hafta el telsizi alıcam. typc olması yada olmamasının benim için önemli bir etkisi olurmu yada kullanan arkadaşlar neyi tavsiye edersiniz
typec olmasının esprisi her yerden şarj edebilmek mi?
-
NoktaliVirgul bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Şarj dışında bir olayı yoksa kafadan eliyeyim ozaman kullanan arkadaşlar neyi önerir
-
erdem358 bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Şarj dışında bir olayı yoksa kafadan eliyeyim ozaman kullanan arkadaşlar neyi önerir
şarj dışında bir olayını var mı yok mu bende bilmiyorum :)
babamda ve bende Quansheng UV-K5 var.
---
Adres değiştirmeden çağrı işaretini değiştirebiliyor muyum?
-
NoktaliVirgul bunu yazdıerdem358 bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
şarj dışında bir olayını var mı yok mu bende bilmiyorum :)
babamda ve bende Quansheng UV-K5 var.
---
Adres değiştirmeden çağrı işaretini değiştirebiliyor muyum?
https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/ehizmetler?returnURL=/ehizmetler/cagri_isareti_yenileme
burada böyle birşey var bak istersen