Temmuz Ayı Fiyat / Performans Telefonu
-
mkyb bunu yazdı
O zaman kaçak Xiaomilere yönelmen daha mantıklı olur.
Kaçak işine giren arkadaslar önce telefonun forumu dur telegram grubudur WhatsApp grubudur bir yerlere girip iyice öğrenin
Global cihaz nedir
Hint versiyon nedir
Fastboot robot brick
Rom nedir neden yüklenir giibi
Yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz o dünya çok farkli
-
Ha bak şimdi aklıma geldi o rakama kaçak Huawei P20 Lite falanda bulunuyor ama Huawei'nin Irak'ta sattığı modelleriyle Türkiye'de sattığı modeller arasında malzeme kalitesi farkı var. Türkiye'de resmi satılanı daha sağlam. Kaçakçılar Irak'tan getirip satıyor.
-
sunyy2003 bunu yazdımkyb bunu yazdı
O zaman kaçak Xiaomilere yönelmen daha mantıklı olur.
Kaçak işine giren arkadaslar önce telefonun forumu dur telegram grubudur WhatsApp grubudur bir yerlere girip iyice öğrenin
Global cihaz nedir
Hint versiyon nedir
Fastboot robot brick
Rom nedir neden yüklenir giibi
Yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz o dünya çok farkli
şu anda da xiaomi kullanıyorum, romlarla falan haşır neşirim. ama kamera kötü diye (mi 6 vardı arkadaşta onun da kamerasını beğenmiyodum) hiç bakmadım.
@mkyb p20 lite a bakayım bi, tesekkur ederim
-
Merhabalar , tam 1 temmuzda elime ulaşan bu telefon saat 13.00 da elime ulaştı komple şarjını bitirdim ve gece şarja taktım ve hala o sarjla devam ediyorum yüzde 11lik bir sarjım var herhalde iş çıkısı evde tekrar takarım sarja.
Bu telefonu kullanmadan önce 5s kullanıyordum . 1.400 küsüre aldım ve performans olarak oyun oynayan biri değilim en baba sudoku ve santranç vardır telefonumda standart sosyal medya uygulamaları falan F/P olarak cok memnunum.
Teşekkürler bilgilerin için
-
Merhabalar , tam 1 temmuzda elime ulaşan bu telefon saat 13.00 da elime ulaştı komple şarjını bitirdim ve gece şarja taktım ve hala o sarjla devam ediyorum yüzde 11lik bir sarjım var herhalde iş çıkısı evde tekrar takarım sarja.
Bu telefonu kullanmadan önce 5s kullanıyordum . 1.400 küsüre aldım ve performans olarak oyun oynayan biri değilim en baba sudoku ve santranç vardır telefonumda standart sosyal medya uygulamaları falan F/P olarak cok memnunum.
-
Ersekmen bunu yazdı
Hayırlı olsun. Cihazla çekilmiş bir kaç tane fotoğraf eklersen kamera konusundada izlenim olur almak isteyenlere.
-
Durumum yok diyenlere bu cihazın biraz daha kırpılmış ve ucuz hali :
https://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-4-max-zc554kl-32-gb-asus-turkiye-garantili-p-HBV0000097IFA?
-
1500tl civarında samsung ithalatcı garantili m20 4/64gb da öneririm. asus almaktansa samsung derim ben.
-
Cidden arkadaş, Xiaomi'nin arayüzü ne kadar sıkıntı arkadaş. Açılan programları bulmak ayrı dert, clipboard olmaması ayrı dert, Rehberindeki gelen arama detaylarını görmek -detaylara girmek ayrı dert;
Samsung'dayken böylemiydi, tek tıkla pek çok şey halledilebiliyordum, çarşaf gibi herşey ortaya çıkıyordu.
Samsung'un "servis menu'sü" bile şahaneydi.
Herşey derli toplu, kısmen Samsung'u bilgisayar gibi kullanabiliyordum. Arayüzü keşke samsung'dan yürütselermiş
Ama yanında gelen; Görüşme kaydı uygulaması, İnternet tarayıcısındaki sayfayı tamamen foto olarak kaydedebilmesi şahane.
Piyasanın görece lider konumundaki üreticisinden şaşmayacaksın arkadaş.
Asus'muş Xiaomi'miymiş, arayüz bakımından tırt ,bence.
RitmFarbRacourci tarafından 06/Tem/19 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Valla ya bunu ya da Motorola Moto g7 power gidip alacağım. Bıktım yarim gün şarjı giden iPhone’dan. Varsın performansı dusuk olsun oyun oynamiyorum foto cekmiyorum aksama kadar Twitter e bakıyorum zaten.