Tercihler Açıklandı [ Tek Konu ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    Zachariah bunu yazdı

Kocaeli uçak elektrik elektroniği

Erhan Bütün'e selamımı söyle ;)

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    snuff13 bunu yazdı

bilkent bilg yazacaktım son anda tobb ee yi yazmıştım inş doğru yapmışımdır

iyidir ee bolumu.tavsiyeye ihtiyac duyarsan burdayim.yardimci da olurum.hosgeldin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı
    Zachariah bunu yazdı

Kocaeli uçak elektrik elektroniği

Erhan Bütün'e selamımı söyle ;)

O kim :D

Oha prof. muş :D hemen edit çekeyim :D 

Zachariah tarafından 26/Tem/13 04:00 tarihinde düzenlenmiştir

Anime - Manga
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    by_zannoq bunu yazdı
    erick bunu yazdı
    by_zannoq bunu yazdı

İstanbul üni. - ulaştırma ve lojistik

avcılar kampüs

Evet özellikle avcılarda olduğunu bildiğin iyi olmuş:D Lanet şimdi başlıyor:p Ben bugün itibariyle o kampüsten veteriner hekim olarak kurtulmuş bulunuyorum. Hayırlı olsun mürid:)

çok mu kötü yer hocam öyle deme bak :D

izmitte kim 'lojistik çok iyi bölüm bolm yaz mutlaka' diye dedikodu yayıyorsa bulup dişlerini sökmek lazım. kötü değil ama bu kadar populer olmasını gerektirecek bir yanı da yok.

okulda yabancılık çekmezsin kocaelinden gelen epey kişi var. kampüs yrk gibi. gelirken getirebiliyorsan portatif prefabrik getir, kışın yurttan okula giderken yüz felci olmanı önler. :D

uzatma gibi bi niyetin yoksa ilk yıl dersleri salma. okulu ilk yıl uzatmazsan sonraki yıllar pek sıkıntı yaşamazsın. ilk yıldan sonra kendine geliyor insan da ilk yıl bir bocalama dönemi oluyor genelde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

karabükten olan yok mu la :D

Kanka karabük yazılmaz, ev fiyatları çok pahalı insanı da bok diyorlar. Hem şehir falan da bokmuş yani sen Istabul çocuğusun keşke yazmasaydın fakat senin için para sorun olmadığından sıkıntı yok gülüm :D

Aynen ev fiyatları pahalıymış :D Ama benim için para artık sıkıntı iş arıyorum sole 1 2 ay calısmalık :D aklınızda olsun

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

karabükten olan yok mu la :D

Kanka karabük yazılmaz, ev fiyatları çok pahalı insanı da bok diyorlar. Hem şehir falan da bokmuş yani sen Istabul çocuğusun keşke yazmasaydın fakat senin için para sorun olmadığından sıkıntı yok gülüm :D

Aynen ev fiyatları pahalıymış :D Ama benim için para artık sıkıntı iş arıyorum sole 1 2 ay calısmalık :D aklınızda olsun

Kredi al? Her ay 230 muydu neydi hesabına aktarılır okulu bitirince de ödersin onu :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Aydın Adnen Menderes iibf

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

Hani Ankara'ya gidiyordun kanka? :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

hayat şartları be kardeşim malesef olmadı :D ama hep buralardayız hep ankaradayız yani sıkıntı yok :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

hayat şartları be kardeşim malesef olmadı :D ama hep buralardayız hep ankaradayız yani sıkıntı yok :D

Para elinin kiri yani kanka :D

Toplam Hit: 32888 Toplam Mesaj: 232