Tercihler Açıklandı [ Tek Konu ]
-
Zachariah bunu yazdı
Kocaeli uçak elektrik elektroniği
Erhan Bütün'e selamımı söyle ;)
-
snuff13 bunu yazdı

bilkent bilg yazacaktım son anda tobb ee yi yazmıştım inş doğru yapmışımdır
iyidir ee bolumu.tavsiyeye ihtiyac duyarsan burdayim.yardimci da olurum.hosgeldin
-
Dark_Lord bunu yazdıZachariah bunu yazdı
Kocaeli uçak elektrik elektroniği
Erhan Bütün'e selamımı söyle ;)
O kim :D
Oha prof. muş :D hemen edit çekeyim :D
Zachariah tarafından 26/Tem/13 04:00 tarihinde düzenlenmiştir -
by_zannoq bunu yazdıerick bunu yazdıby_zannoq bunu yazdı
İstanbul üni. - ulaştırma ve lojistik
avcılar kampüs
Evet özellikle avcılarda olduğunu bildiğin iyi olmuş:D Lanet şimdi başlıyor:p Ben bugün itibariyle o kampüsten veteriner hekim olarak kurtulmuş bulunuyorum. Hayırlı olsun mürid:)
çok mu kötü yer hocam öyle deme bak :D
izmitte kim 'lojistik çok iyi bölüm bolm yaz mutlaka' diye dedikodu yayıyorsa bulup dişlerini sökmek lazım. kötü değil ama bu kadar populer olmasını gerektirecek bir yanı da yok.
okulda yabancılık çekmezsin kocaelinden gelen epey kişi var. kampüs yrk gibi. gelirken getirebiliyorsan portatif prefabrik getir, kışın yurttan okula giderken yüz felci olmanı önler. :D
uzatma gibi bi niyetin yoksa ilk yıl dersleri salma. okulu ilk yıl uzatmazsan sonraki yıllar pek sıkıntı yaşamazsın. ilk yıldan sonra kendine geliyor insan da ilk yıl bir bocalama dönemi oluyor genelde.
-
DevilRullz bunu yazdıEasx bunu yazdı
karabükten olan yok mu la :D
Kanka karabük yazılmaz, ev fiyatları çok pahalı insanı da bok diyorlar. Hem şehir falan da bokmuş yani sen Istabul çocuğusun keşke yazmasaydın fakat senin için para sorun olmadığından sıkıntı yok gülüm :D
Aynen ev fiyatları pahalıymış :D Ama benim için para artık sıkıntı iş arıyorum sole 1 2 ay calısmalık :D aklınızda olsun
-
Easx bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıEasx bunu yazdı
karabükten olan yok mu la :D
Kanka karabük yazılmaz, ev fiyatları çok pahalı insanı da bok diyorlar. Hem şehir falan da bokmuş yani sen Istabul çocuğusun keşke yazmasaydın fakat senin için para sorun olmadığından sıkıntı yok gülüm :D
Aynen ev fiyatları pahalıymış :D Ama benim için para artık sıkıntı iş arıyorum sole 1 2 ay calısmalık :D aklınızda olsun
Kredi al? Her ay 230 muydu neydi hesabına aktarılır okulu bitirince de ödersin onu :D
-
Aydın Adnen Menderes iibf
-
Poet bunu yazdı
Hani Ankara'ya gidiyordun kanka? :D
-
DevilRullz bunu yazdıPoet bunu yazdı
hayat şartları be kardeşim malesef olmadı :D ama hep buralardayız hep ankaradayız yani sıkıntı yok :D
-
Poet bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıPoet bunu yazdı
hayat şartları be kardeşim malesef olmadı :D ama hep buralardayız hep ankaradayız yani sıkıntı yok :D
Para elinin kiri yani kanka :D