Tercihler Açıklandı [ Tek Konu ]
-
DevilRullz bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıkaygusuz bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
bi daha okusaydım sağlıkçı olacağıma yemin edebilirim
Tamam dostum anladık. Her yere yazıyorsun bunu. Belediyenin tuvaletlerine de yazıyorsundur heralde :D
Nasıl 454 le girdin yahu bu ham puan mı ? eğer öyleyse okul puanın ne ?
Yerleştirme puanı diyor hocam görmüyor musunuz :)
abi benim 2011 sıram buydu :D bir saçmalık var :D
Y-MF-3 475,350 0024710 -
Mersin Üniversitesi :)))
-
dokuz eylül denizcilik işletmeleri yönetimi 2.öğretim.
-
ehveniser bunu yazdı
dokuz eylül denizcilik işletmeleri yönetimi 2.öğretim.
Adam paranın anasını ağlatacak 4 yıl sonra hayırlı olsun hocam.
-
wr3kcer bunu yazdıby_zannoq bunu yazdıerick bunu yazdıby_zannoq bunu yazdı
İstanbul üni. - ulaştırma ve lojistik
avcılar kampüs
Evet özellikle avcılarda olduğunu bildiğin iyi olmuş:D Lanet şimdi başlıyor:p Ben bugün itibariyle o kampüsten veteriner hekim olarak kurtulmuş bulunuyorum. Hayırlı olsun mürid:)
çok mu kötü yer hocam öyle deme bak :D
iyidir la, karı kızı bol, ortam yaparsan eğlenceli kampüs, bu arada ben avcılara yakınım, yer felan sıkıntı olursa yardımcı olabilirim.
bakalım görüceez hocam yaa,yer falan sorun olmucak gibi ama yardıma ihtiyaç duyarsam pm atarıım:)))
-
by_zannoq bunu yazdıerick bunu yazdıby_zannoq bunu yazdı
İstanbul üni. - ulaştırma ve lojistik
avcılar kampüs
Evet özellikle avcılarda olduğunu bildiğin iyi olmuş:D Lanet şimdi başlıyor:p Ben bugün itibariyle o kampüsten veteriner hekim olarak kurtulmuş bulunuyorum. Hayırlı olsun mürid:)
çok mu kötü yer hocam öyle deme bak :D
Gidince anlarsın yavaaş yavaş :D:D:D yardım için rahatsız edebilirsin mürid seve seve:)
erick tarafından 26/Tem/13 00:55 tarihinde düzenlenmiştir -
asiminnesli bunu yazdı
edit: buldum
GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ (ANKARA) ASKERİ TIP FAKÜLTESİ (SİVİL LİSE-ERKEK) ta kafana sıçıyım, tıp okuyorsun bi mallık , askeriyede okuyorsun ikinci mallık...
-
FIRAT ÜNİVERSİTESİ (ELAZIĞ) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) -
Clickanddie bunu yazdı
FIRAT ÜNİVERSİTESİ (ELAZIĞ) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) Sıralaman kaçtı dostum?
-
zeybekustasi bunu yazdıDevilRullz bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıkaygusuz bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
bi daha okusaydım sağlıkçı olacağıma yemin edebilirim
Tamam dostum anladık. Her yere yazıyorsun bunu. Belediyenin tuvaletlerine de yazıyorsundur heralde :D
Nasıl 454 le girdin yahu bu ham puan mı ? eğer öyleyse okul puanın ne ?
Yerleştirme puanı diyor hocam görmüyor musunuz :)
abi benim 2011 sıram buydu :D bir saçmalık var :D
Y-MF-3 475,350 0024710 Hocam benim 454 ile sıram 15.260'tı sınav zordu biraz.
Kaygusuz abi dua mı ettin beddua mı anlayamadım :D