Tercihler Açıklandı [ Tek Konu ]
-
angels_demos bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 110110243 2 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 437,23424 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi YILDIZ KAMPÜSÜ MAKİNE FAKÜLTESİ İSTANBUL Hayırlısı hocalar :) YTÜ den olan abilerimden yardımlarını beklerim :)
ah beşiktaş ah.
noldu hocam ? :)
-
ehveniser bunu yazdı
dokuz eylül denizcilik işletmeleri yönetimi 2.öğretim.
kardeşim hoşgeldin =) ben bu sene mezun oldum oradan yardımcı olmak isterim pm atabilirsin her konuda ;)
-
uludağ a gelen var mı :D
-
İstanbul Üniversitesi - Metalurji Malzeme Mühendisliği
Avcılar.
-
lan mersinde yok mu beyler :Ddd
-
9 Aylık hafta içi fem özel :) tercih sırası : 1
-
odtüye yerleşen müridlere yardımcı olabilirim
ne yapmam gerekiyor,hazırlık okuyum mu,hangi yurtta kalsam vs
-
by_zannoq bunu yazdı
hocalar izmite gelen varsa seriden izmitçe eğitimi verebilirim hiç sorun olmaz,kesiyonuz daa az çok buraları :D
onu bırakta hocam bu arslanbey yerleşkesi nerde onu biliyormusun sen
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Bu yaştan sonra birde mühendis mi olacağız :D
-
Zachariah bunu yazdıby_zannoq bunu yazdı
hocalar izmite gelen varsa seriden izmitçe eğitimi verebilirim hiç sorun olmaz,kesiyonuz daa az çok buraları :D
onu bırakta hocam bu arslanbey yerleşkesi nerde onu biliyormusun sen
arslanbey hocam halkevinden idrek arslanbey otobüslerine biniyosun götürüyor seni :))
izmiti geçiyosun kartepeye doğru ve çokta hoş bir yer değildir dikkat et kendine