folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Teröre Destek Verenler Vatandaşlıktan Çıkarılacak

Teröre Destek Verenler Vatandaşlıktan Çıkarılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Olaya pozitif bakıyorsunuz güzel ancak.

mesela ben avrupada yaşayan düzeni olan okumuş ama pkklı biriyim diyelim

devlet bana gelme dediği zaman o kaldığım ülkenin vatandaşı olurum. ve faaliyetlerine aynen devam ederim başa ülkenin vatandaşı olduğum içinde işlerimi daha kolay yürütürüm.

Bir çeşit dokunulmazlık elde etmiş olurum. Pkk dediğiniz kişiler öyle hepsi kültürsüz adamlardan oluşmuyor. daha geçen yıl tıp öğrencisi kendini patlattı.

ondan önceki yıl yine bir üniversite öğrencisi canlı bombaydı. Hdpli çoğu kişi hukuk bölümü mezunu.

Ahlak başka birşey kültür başka birşey. kültürsüz değiller ahlaksızlar.

sorun orda zaten. 

Mantıklı.. desteklemiyor değilim . yaparlarsa güzel olur. ancak sosyolojik etkilerini ve uzun vadeli de düşünmek lazım. Attım gitti demekle olmuyor

Hocam hep şunu bilir, şunu söylerim;

teröristin cahilini vurup geçersin toprağa gübre olur ama başına en büyük belaları okumuş olanları açar. Her yere şikayete gider. Ayrıca kendin de belirtmişsin üniversite öğrencileri kendini patlattı diye. Okumuş bir adam cahilce bir iş yapmış. Böyle olması bence daha iyi olmuş. Çünkü az kafası çalışsa okulu bitirir, çeşitli faaliyetlere girer ve ülkeyi daha büyük belalara bulaştırır.

Düşünsene bir elektronik mühendisi teröristin akıllı bomba düzenekleri tasarladığını. Cidden çoğunun kafası çalışmıyor. İsteseler jammerlerden şundan bundan etkilenmeyen ve çok daha büyük kaos çıkarabilecek bombalı düzenekler kurulabilir. Bir elektronikçi olarak çenemi tutuyorum ve aklıma gelen şeyleri kimseye söylemiyorum. Çünkü bir gün amerikan askerleri bu ülkeye müdahale etmek isterlerse kendi askerlerini o düzeneklerin içinde bulacaklar. Patlayıcı kısmından anlamam ama PIC-ATMEL programlayan biri olarak kendi teknolojik altyapılarıyla kendi askerlerini karşılarım.

Boşver okumasınlar, daha büyük bela olurlar. En azından Türk vatandaşı olarak birinin ülkesini kötülemesi var, bir de alman vatandaşı olarak kötülemesi var. Kendi ülkesini kötülerse daha el üstünde tutulur(osman pamuk gibi nobel alır), yoksa sıradan bir alman piçi olarak Türkiyeyi kötüleyebilir ve kimse onu kaale almaz. Onun için vatandaşlıktan atmak daha mantıklı bence

antivir-US tarafından 15/Ara/16 14:15 tarihinde düzenlenmiştir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Konu sadece pkk ile sınırlı olacak ise belki tamam da, teröre destek diye genel bi ifade ile geçerse bu herkesi tehdit eder. Cemaat örneği en önemlisi. Bugün makbul vatandaşsak yarın terörist olmamak için full yıkama yağlama yapmak gerekecek farkındasınız değil mi? 

Korkacağın bir şey yoksa rahat ol kafasını kabul edilebilir bulmuyorum. Bugün makbul olanlar yarın esen rüzgara göre aksi olabilir ve hepimiz hukuk, yasa vs desek bile bunlara rağmen her şeyin yapılabildiğini gayet iyi biliyoruz.

Futurist in dediği gibi zaten çoğu okumuş. Ankara, istanbul hukuk fakültelerinin yarısından çoğu bu şekilde düşünen insanlar. Mezun olup apoyu savunacağım diye okuyup (yasal olarak istediği gibi savunsun umurumda değil) sonra ya dağa çıkıyor ya da bomba patlatıyor.

Demem o ki, sınırları ve tanımlamaları doğru yapılmalı eğer yapılacaksa. Yapılmayacak, iki gün sonra unutulacaksa insanları germek, gaza getirmek için böyle söylemlere başvurulmasını doğru bulmuyorum.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Aylardır onca dernek, binlerce insan uğraşıyor bak yeni veriyor meyvelerini, biz isterdik ki teröristin ailesini de yargılansın malına mülküne el konulsun, neyse bunada şükür diyoruz.

Teröristleri nasıl sınırdışı edecekler? Ülke bulamazsa ömür boyu hapiste kalır tabi vatandaşlık hakları olmadan!

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

İlk olarak devlet kurumlarından ve eğitim kurumlarından(özellikle üniversite) başlansın.

Özellikle üniversiteler bir an önce temizlenmelidir. Öğrencisinden öğretmenine hepsini siktir etsinler.

Gitsin dağa mı çıkıyor ne sikim yapıyorsa yapsın. Hem öldürmesi askerimiz için daha kolay olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

sanırım ingiltere'nin ira ile mücadele ederken uyguladığı yöntemler uygulanıyor.. amaç biri insan hakları derse ingiltere'nin de bunu yaptığını söyleyip dayanak göstermek.. ama şunu görmek lazım bunları saldık diyelim daha büyük tehlikeler doğurmayacağının fizibilitesini iyi yapmak gerekir..

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Erkek

Kuzey Irak'a ya da Suriye'ye birakilsinlar sessizce, kursunlar bakalim orada ne kurabiliyorlarsa. Sinira da yerinn 20 metre altina kadar komple mayin dosensin, tunel munel kazamasinlar, bir daha donup bu ulkeye hainlik yapamasinlar.

"Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Neden okadar uğraşıyorlar . Öldürün leşinide sokakta bırakın .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Bu haberlere harbiden inanan varmi ya?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Sanırım haberi kimse okumadı :)

Dışişler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da PKK'ya oralarda aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız." dedi. ABD'nin müttefiki olan bir ülkeye saldıran PKK'ya Suriye'de destek verdiğini de belirtti.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

İlk olarak devlet kurumlarından ve eğitim kurumlarından(özellikle üniversite) başlansın.

Özellikle üniversiteler bir an önce temizlenmelidir. Öğrencisinden öğretmenine hepsini siktir etsinler.

Gitsin dağa mı çıkıyor ne sikim yapıyorsa yapsın. Hem öldürmesi askerimiz için daha kolay olur.

Napak şimdi kardaş tim kurup kampüslerden mi gelip alak? Şikayet edin işte! Polis toplamaya başlayacak yavaş yavaş...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3448 Toplam Mesaj: 29