folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Teröre Destek Verenler Vatandaşlıktan Çıkarılacak

Teröre Destek Verenler Vatandaşlıktan Çıkarılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Keşke yurt içinde uygulasalar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

İlk olarak devlet kurumlarından ve eğitim kurumlarından(özellikle üniversite) başlansın.

Özellikle üniversiteler bir an önce temizlenmelidir. Öğrencisinden öğretmenine hepsini siktir etsinler.

Gitsin dağa mı çıkıyor ne sikim yapıyorsa yapsın. Hem öldürmesi askerimiz için daha kolay olur.

Napak şimdi kardaş tim kurup kampüslerden mi gelip alak? Şikayet edin işte! Polis toplamaya başlayacak yavaş yavaş...

Gerekirse alacaklar. Polis pkk lı itlerin hepsini tek tek biliyor eminim.

Çevremde yok ama internette pkk propagandası yapan herkesi emniyetin ihbar hattına bildiriyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

birleşmiş milletler sahip çıkıyor bu tarz kişilere. vatansız kişiler diye aratabilirsiniz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

İlk olarak devlet kurumlarından ve eğitim kurumlarından(özellikle üniversite) başlansın.

Özellikle üniversiteler bir an önce temizlenmelidir. Öğrencisinden öğretmenine hepsini siktir etsinler.

Gitsin dağa mı çıkıyor ne sikim yapıyorsa yapsın. Hem öldürmesi askerimiz için daha kolay olur.

Napak şimdi kardaş tim kurup kampüslerden mi gelip alak? Şikayet edin işte! Polis toplamaya başlayacak yavaş yavaş...

Gerekirse alacaklar. Polis pkk lı itlerin hepsini tek tek biliyor eminim.

Çevremde yok ama internette pkk propagandası yapan herkesi emniyetin ihbar hattına bildiriyorum.

piçlerin çoğu takma ad ile faceye yazıyor, o göt yok onlarda. devlet faceden IP falan istese %95 ini bulurlar  ama sanmıyorum sürecin böyle işlediğini.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    antivir-US bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Olaya pozitif bakıyorsunuz güzel ancak.

mesela ben avrupada yaşayan düzeni olan okumuş ama pkklı biriyim diyelim

devlet bana gelme dediği zaman o kaldığım ülkenin vatandaşı olurum. ve faaliyetlerine aynen devam ederim başa ülkenin vatandaşı olduğum içinde işlerimi daha kolay yürütürüm.

Bir çeşit dokunulmazlık elde etmiş olurum. Pkk dediğiniz kişiler öyle hepsi kültürsüz adamlardan oluşmuyor. daha geçen yıl tıp öğrencisi kendini patlattı.

ondan önceki yıl yine bir üniversite öğrencisi canlı bombaydı. Hdpli çoğu kişi hukuk bölümü mezunu.

Ahlak başka birşey kültür başka birşey. kültürsüz değiller ahlaksızlar.

sorun orda zaten. 

Mantıklı.. desteklemiyor değilim . yaparlarsa güzel olur. ancak sosyolojik etkilerini ve uzun vadeli de düşünmek lazım. Attım gitti demekle olmuyor

Hocam hep şunu bilir, şunu söylerim;

teröristin cahilini vurup geçersin toprağa gübre olur ama başına en büyük belaları okumuş olanları açar. Her yere şikayete gider. Ayrıca kendin de belirtmişsin üniversite öğrencileri kendini patlattı diye. Okumuş bir adam cahilce bir iş yapmış. Böyle olması bence daha iyi olmuş. Çünkü az kafası çalışsa okulu bitirir, çeşitli faaliyetlere girer ve ülkeyi daha büyük belalara bulaştırır.

Düşünsene bir elektronik mühendisi teröristin akıllı bomba düzenekleri tasarladığını. Cidden çoğunun kafası çalışmıyor. İsteseler jammerlerden şundan bundan etkilenmeyen ve çok daha büyük kaos çıkarabilecek bombalı düzenekler kurulabilir. Bir elektronikçi olarak çenemi tutuyorum ve aklıma gelen şeyleri kimseye söylemiyorum. Çünkü bir gün amerikan askerleri bu ülkeye müdahale etmek isterlerse kendi askerlerini o düzeneklerin içinde bulacaklar. Patlayıcı kısmından anlamam ama PIC-ATMEL programlayan biri olarak kendi teknolojik altyapılarıyla kendi askerlerini karşılarım.

Boşver okumasınlar, daha büyük bela olurlar. En azından Türk vatandaşı olarak birinin ülkesini kötülemesi var, bir de alman vatandaşı olarak kötülemesi var. Kendi ülkesini kötülerse daha el üstünde tutulur(osman pamuk gibi nobel alır), yoksa sıradan bir alman piçi olarak Türkiyeyi kötüleyebilir ve kimse onu kaale almaz. Onun için vatandaşlıktan atmak daha mantıklı bence

Haklısın ama o dediğin jammer,  pic atmel taraflarını söylemek istemediğin o projeleri   abd ingiltere gibi devletlerin istikbaratları zaten yapıyor.

bu adamlara lazım olan kişiler bellidir.

ortalığı karıştıracak kadar akıllı,  ama "neden böyle yapması gerektiğini" sorgulayamayacak kadar aptal adamlar lazım.

Zaten kendini patlatan adamın normal kafayla yapmadığı herkesce biliniyordur. uyuşturucu ve benimde şimdi anlatmak istemediğim bir boy manyakça yöntemin kurbanları..

bir insan ne kadar cesur olursa olsun, ne kadar vatan aşkıyla yanıp tutuşursa tutuşsun kimse kendini alenan patlatamaz. en fazla savaş zamanında bombanın üstüne atlar ani bir kararla. ki bu bizim askerlerimizden yapan var.  Hatırlıyorum bir subay birkaç askerler beraber  giderken  çatışma oluyor. el bombasının üstüne atlamıştı. askerleri kurtarmak için şehit olmuştu. 

Kendini hazırlaman çok güzel. tebrik ederim. Biz eğer birgün savaşa girersek sadece abd diye düşünme. dünya savaşı çıkar. Burayı tek başına abdye yedirtmezler.

Ve o kullandığın teknolojileri bize satmaya devam etmezler..

bize yakın ülkelerin teknolojilerini kullanmanı tavsiye ederim.

Rasperry Pi - ingiltere

PIC- atmel : ABD

Arduino : italya

Japonya : ? bak bunu bilmiyorum

Rusya:  ??

stratejini böyle şekillendirmeni tavsiye ederim.  :))  Siyasi durumlar  ve ulaşım bu tip durumlarda önem arz eder..

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Yeni gargaramız bu demek ki. Bir hafta 10 gün idare eder 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

benim haberlerde gordugum yurt disinda olanlar icin gecerli bu. buradakileri zaten hapse atiyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Daha yeni pkk liderlerine yakalama emri çıkarılıyor, yeni vatandaşlıktan çıkarılma gibi bir durum akıllarına geliyor.

Hiç kusura bakmayında bildiğin taşak geçiyorlar milletle, Milleti yoklama kaçağı diye gidip göz altına alıyorlar, Karayılan, duran kalkan gibi şahısların yakalama kararı bile yokmuş düne kadar.

Komedi değil mi bu? Olan boş yere ölen insanımıza oluyor.

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 3060 Toplam Mesaj: 29