Teröristlerin Barındığı Mağaralar Suyla Doldurulacak - PKK'yı Suyla Boğma Planı
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
karınca mı öldürüyosunuz ?
görmek istemediğiniz şey barajlarla birlikte gelen doğa katliamıdır. iyi yerden yakalamış uyutmuşlar. tebrik ediyorum.
-----------------------------Güneydoğu tamamiyle dağlık ve büyük ölçüde kayalıklarla dolu bir bölgedir. Çok az yeri tarıma el verişlidir ve genelde hayvancılıkla geçinir halkı. Yani o barajların doğaya katkıları olacaktır. Öte yandan baktığımızda insanlara istihtam sağlanacaktır. 10 tane barajın yapımında insanlar emek harcayıp ekmek yiyecekler ve hidroelektrik öretiminden de ülkemizin enerji bağımlılığı azalacak, ekonomik olarak katkı sağlanacaktır.
-
bu hükümetin
binlerce hektarda ağaç olan ormanları "vasıfsız orman arazisi" diye sattığına tanık olmadınız mı ?
-
peki bu plandan bizim haberimiz oluyor. o itlerin haberi olmuyor mu? bu nasıl bir plan anlamıyorum. psikolojik olarak mı boğmayı düşünüyorlar böyle planları basına sızdırarak?
-
100 yıllık plan bu
-
Sosyopat bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
NovalgiN bunu yazdı:
görmek istemediğiniz şey barajlarla birlikte gelen doğa katliamıdır. iyi yerden yakalamış uyutmuşlar. tebrik ediyorum.
-----------------------------insanlar katlediliyor, doğadan bahsediyorsun...
-----------------------------pardon hangı insanlar ?
-----------------------------pardon ?
-----------------------------teröristler insan değil hayvan,
a.q herşeyi ters anlamayın :):))
bu proje yapılmazsa teröristler daha çok masum insan katledecekler, bu yüzden doğa biraz katledilebilir problem değil.
ayrıca barajlar doğaya katkı sağlarlar, pardon :)))
-
Paragrafi bunu yazdı:
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------karınca mı öldürüyosunuz ?
ya neyin doğası bu ? bölgenin çorak arazi olduğunu burda anlatmama gerek yok sanırım.muhalefet olun da nasıl olursanız olun hiç düşünmeye gerek yok.-----------------------------
Arkandayım sonuna kadar
-----------------------------noluyor la :D
bu proje cumhurbaskani suleyman demirele aitti . ozamanlardan hatirladigim isvec gibi ulkelerden kredi alinmak isteniyordu , ama turkyieye baraj icin kredi verilmemisti .
cok guzel adim olur ...
-
nolanded bunu yazdı:
Sosyopat bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------insanlar katlediliyor, doğadan bahsediyorsun...
-----------------------------pardon hangı insanlar ?
-----------------------------pardon ?
-----------------------------teröristler insan değil hayvan,
a.q herşeyi ters anlamayın :):))
bu proje yapılmazsa teröristler daha çok masum insan katledecekler, bu yüzden doğa biraz katledilebilir problem değil.
ayrıca barajlar doğaya katkı sağlarlar, pardon :)))
-----------------------------pardon hacı bende bir an insan diyerek teroristleri kastediyorsun sandım.
kusura bakma özür dilerim..
-
bu proje hayata geçirilene kadar terörist diye bişi kalmaz kanımca :)
-
Bu PRoje tamamlana kadar millet ucmaya baslarr..
-
dünyanın en başarılı ordusu olmakla övünen, uzuuun yıllar eğitim ve sağlıktan daha fazla bütçe kapan ordumuzun başaramadığını haşikio(h2o) yapacak..hehehe