Teröristlerin Barındığı Mağaralar Suyla Doldurulacak - PKK'yı Suyla Boğma Planı
-
cok ilginç
-
boşu boşuna o kadar yıldır bomba atıyolar bizimkiler
verdiğimiz şehidin haddi hesabı yok
sınır bölgelere boydan boya basın kimyasalı 3-5 gün içinde birak terör müş bok böcüü bile kalmaz o dağlarda
kimseninde burnu bile kanamaz
-
Arkadaşlar koyun sürüsü hesabı bu kurnazların yarattığı gündemin peşinden gitmeyelim lütfen...Dağlarda terör mü terörist mi kaldı terör artık şehire indi ve bio terör olarak çok yakında karşımıza çıkacak...Bizde dağda mağaraya su basacağız::)))
Dua edelim çevremizdeki ülkelerde kaos içinde yoksa atalarımızın canları ve kanları ile aldıkları bu topraklar bu kadrolarla 1 hafta dayanmaz....
-
başka dağlar , yollar, saldırı şekilleri bulunursa ??
Bir gün pkklılar aptallıklarından kurtulupta şehirlere inmeyi düşünürse o zaman işimiz var demektir.
Facebooktan grupları takip eden polis ve mitcilerden daha fazla ve daha profesyonel haberalma servsilerine ihtiyacımı olacak.Umarım şehirlere kaymazlar.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Bir gün pkklılar aptallıklarından kurtulupta şehirlere inmeyi düşünürse o zaman işimiz var demektir.
Pkk kendi iradesiyle mi hareket ediyor ki akıllarına her eseni yapsınlar? Kullananlar da bunu ihtimal dahiline almayacak kadar akılsız değiller.Neyse ki devlet,bireyler gibi salt düşünce kalıplarına bağlı olarak hareket etmiyor. -
Terörle mücadelenin vazgeçilmez unsuru da zaten baraj yapmaktı ya. İsabetli bir karar olmuş. Olmadı pkk'ye rüzgar gülü yada güneş panelleri ile ağır bir darbe indiririz
-
SMYRNA bunu yazdı:
Arkadaşlar koyun sürüsü hesabı bu kurnazların yarattığı gündemin peşinden gitmeyelim lütfen...Dağlarda terör mü terörist mi kaldı terör artık şehire indi ve bio terör olarak çok yakında karşımıza çıkacak...Bizde dağda mağaraya su basacağız::)))
Dua edelim çevremizdeki ülkelerde kaos içinde yoksa atalarımızın canları ve kanları ile aldıkları bu topraklar bu kadrolarla 1 hafta dayanmaz....
-----------------------------acı bi gerçeğe parmak bastın dostum , ülke ve ordu bu haldeyken ermenistan artvini , iran hakkariyi suriye hatayı talep etse ordularıyla dayansa kapısına kukla hükümetin kılı bile kıpırdamaz.
-
Ben hayatım boyunca bu kadar saçma bir yöntem duymadım.Şöyle desek şuna daha dogru degilmi acaba,Pkk'nın su ihtiyacı çok fazla onun için biz buraya baraj yapacaz su kıtlığı çekmesinler.
Ne ile neyi kapatıyorlar,diyor ki çalışmalar son hızla devam ediyor,Doğu ya o kadar yol yapılmaya çalışıldıda Pkk 2 gün içinde ne kadar dozer varsa orda çalışan hepsini yaktı yıktı.Önüne engel olacak baraj ın kapılarını kaç günde patlatır acaba ?
Bir ikincisi orayalara yapılan barajların bize hiçbir faydası yok,iç taraflara hangi kanallarla o suyu getirecek çok merak ediyorum.Sadece Pkk nın ihtiyaclarını karşılamktan başka birşey degil.Ohh bir ikide sazan atarlar içine dagda balık keyfi,.