folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teröristlerin Barındığı Mağaralar Suyla Doldurulacak - PKK'yı Suyla Boğma Planı

Teröristlerin Barındığı Mağaralar Suyla Doldurulacak - PKK'yı Suyla Boğma Planı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

buna bir hasekicerrahpaşa iyi gider.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hereisnopeace bunu yazdı:
    -----------------------------

dünyanın en başarılı ordusu olmakla övünen, uzuuun yıllar eğitim ve sağlıktan daha fazla bütçe kapan ordumuzun başaramadığını haşikio(h2o) yapacak..hehehe

böyle basit düşündüğüne inanamıyorum eğer ordu isterse önüne engel koymazlarsa

1 hafta da sinek bile kalmaz orada türk ordusu hakikaten en iyi ordulardan biri şuanda

ama bırakmıyorlar siyaset dedikleri dalga giriyor işin içine çıkar ilişkileri var yoksa emin 

ol sen fark edemeden oralar tertemiz olurdu

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

HasanKeyf'i sular altında bırakacak proje..

Umarım gerçekleşmez...

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

ülkemiz çok güçlü gerçekten. hele stratejik konumunu anlamak için kuş bakışı bakmak yeterli. sadece biraz güven ve dirayetli devlet adamları lazım. ayrıca koltuk sevdası yerine bilime önem veren bilim adamları lazım, tabi bunları da koruyacak devlet.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MEKANSIZ
    MEKANSIZ's avatar
    Erkek

Ordu DEvlEti ArkAsina ALsin.. IrakTan basLar, MIsirdan cikar. YuNaNisTANaDa ugRaMadaN durmaz..... iste Isin Icine siyaset giriyo..

GUNAHI VarmIDIR HOcaM?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

evet medya bu haberleri veriyor :) pKK artık bogulur suda kimse gormediya. :) ne kadar aptalllık ya ::\

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

ortada bir pislik var. ve bu pisliği yaparken yasallaştırmak, halka yutturmak istiyorlar. çıkar kokusu elbet.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

karınca mı öldürüyosunuz ?

görmek istemediğiniz şey barajlarla birlikte gelen doğa katliamıdır. iyi yerden yakalamış uyutmuşlar. tebrik ediyorum.

Aynen sanki mağaralar suyla dolunca hepsi de içinde boğulcak kimsede akıl yok kaçmıcaklar başka yere sanki.Barajların orada yapacağı tek şey çevreyi katletmektir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

KroBey bunu yazdı:

NovalgiN bunu yazdı:

karınca mı öldürüyosunuz ?

görmek istemediğiniz şey barajlarla birlikte gelen doğa katliamıdır. iyi yerden yakalamış uyutmuşlar. tebrik ediyorum.

Güneydoğu tamamiyle dağlık ve büyük ölçüde kayalıklarla dolu bir bölgedir. Çok az yeri tarıma el verişlidir ve genelde hayvancılıkla geçinir halkı. Yani o barajların doğaya katkıları olacaktır. Öte yandan baktığımızda insanlara istihtam sağlanacaktır. 10 tane barajın yapımında insanlar emek harcayıp ekmek yiyecekler ve hidroelektrik öretiminden de ülkemizin enerji bağımlılığı azalacak, ekonomik olarak katkı sağlanacaktır. 

bu ülkenin bağımlılığı hiçbir zaman azalamaz.. her zaman dışa bağlı bir ülke olucaz bu yönetimlerle..

insanlar çalışıcak filan ordan yararlı muhabbet hak veriyorum bu konuda..

dışarda çok ses var içerde uzay.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

bu proje hayata geçirilene kadar terörist diye bişi kalmaz kanımca :)

Amerikanın uydusu olduğumuz sürece  PKK bitmez :)

dışarda çok ses var içerde uzay.
Toplam Hit: 7358 Toplam Mesaj: 59