Teröristlerin Barındığı Mağaralar Suyla Doldurulacak - PKK'yı Suyla Boğma Planı
-
buna bir hasekicerrahpaşa iyi gider.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------
dünyanın en başarılı ordusu olmakla övünen, uzuuun yıllar eğitim ve sağlıktan daha fazla bütçe kapan ordumuzun başaramadığını haşikio(h2o) yapacak..hehehe
-----------------------------böyle basit düşündüğüne inanamıyorum eğer ordu isterse önüne engel koymazlarsa
1 hafta da sinek bile kalmaz orada türk ordusu hakikaten en iyi ordulardan biri şuanda
ama bırakmıyorlar siyaset dedikleri dalga giriyor işin içine çıkar ilişkileri var yoksa emin
ol sen fark edemeden oralar tertemiz olurdu
-
HasanKeyf'i sular altında bırakacak proje..
Umarım gerçekleşmez...
-
ülkemiz çok güçlü gerçekten. hele stratejik konumunu anlamak için kuş bakışı bakmak yeterli. sadece biraz güven ve dirayetli devlet adamları lazım. ayrıca koltuk sevdası yerine bilime önem veren bilim adamları lazım, tabi bunları da koruyacak devlet.
-
Ordu DEvlEti ArkAsina ALsin.. IrakTan basLar, MIsirdan cikar. YuNaNisTANaDa ugRaMadaN durmaz..... iste Isin Icine siyaset giriyo..
-
evet medya bu haberleri veriyor :) pKK artık bogulur suda kimse gormediya. :) ne kadar aptalllık ya ::\
-
ortada bir pislik var. ve bu pisliği yaparken yasallaştırmak, halka yutturmak istiyorlar. çıkar kokusu elbet.
-
NovalgiN bunu yazdı:
karınca mı öldürüyosunuz ?
görmek istemediğiniz şey barajlarla birlikte gelen doğa katliamıdır. iyi yerden yakalamış uyutmuşlar. tebrik ediyorum.
-----------------------------Aynen sanki mağaralar suyla dolunca hepsi de içinde boğulcak kimsede akıl yok kaçmıcaklar başka yere sanki.Barajların orada yapacağı tek şey çevreyi katletmektir.
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------NovalgiN bunu yazdı:
karınca mı öldürüyosunuz ?
görmek istemediğiniz şey barajlarla birlikte gelen doğa katliamıdır. iyi yerden yakalamış uyutmuşlar. tebrik ediyorum.
-----------------------------Güneydoğu tamamiyle dağlık ve büyük ölçüde kayalıklarla dolu bir bölgedir. Çok az yeri tarıma el verişlidir ve genelde hayvancılıkla geçinir halkı. Yani o barajların doğaya katkıları olacaktır. Öte yandan baktığımızda insanlara istihtam sağlanacaktır. 10 tane barajın yapımında insanlar emek harcayıp ekmek yiyecekler ve hidroelektrik öretiminden de ülkemizin enerji bağımlılığı azalacak, ekonomik olarak katkı sağlanacaktır.
-----------------------------bu ülkenin bağımlılığı hiçbir zaman azalamaz.. her zaman dışa bağlı bir ülke olucaz bu yönetimlerle..
insanlar çalışıcak filan ordan yararlı muhabbet hak veriyorum bu konuda..
-
CellyM bunu yazdı:
bu proje hayata geçirilene kadar terörist diye bişi kalmaz kanımca :)
-----------------------------Amerikanın uydusu olduğumuz sürece PKK bitmez :)