Tesadüfün Böylesi(İmpala&Remote)
-
akşam saatlerinde bir konu açılmıştı..yahoodan aradılar diye.bilenler bilirler çünkü konu kilitlendi ve çöpe atılmıştı!..
konunun neden kilitlendiğinide yine bilenler bilir ama ben yinede söyleyeceğim tabiki:))
RemotE ile aramızda sert bir tartışma olmuş ve ben remoteye delikanlıysan gel gibisinden yıldırıma gel demiştim(awatarının altında bayrampaşalı yazdığı için..yıldırım bayrampaşanın bir semti) delikanlı cıktı gelmiş:)
ben 40 dak sonra dedim 10 dakka sonra beni vurmaya gelmiş amcam:))) a.q hala şoktayım!..
neyse ben gec gittim gelen giden yok..bir arkadasım serbay seni aradılar dedi..hemen internete girdim..pm attım msn adresini ver diye...msn adresini aldım we konuştuk...
sonuç:adam benim ortaokul arkadasım...nerden baksan6-7 sene oldu görüşmeyeli..yediğimiz içtiğimiz aynıydı diyebilirim... nerdeeen nereye:)
iyiki warsın tahribat!... -
tesadüf değil:) dünya küçük ben neler yaşadım bu nettte bilsen //emirreis örnekltir://
-
benimde buna benzer bi olay olmuştu bence hayat gerçekten tesadüfler üzerine kurulu...
-
:) vaay bea aq. duygulandım :( ben hassas biriyimdir. neten bunları yazdın :D :P
manyak rastlantı oLmuş gerçekten. yakında arkadasim.tahribat.com da açılır :D
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
akşam saatlerinde bir konu açılmıştı..yahoodan aradılar diye.bilenler bilirler çünkü konu kilitlendi ve çöpe atılmıştı!..
konunun neden kilitlendiğinide yine bilenler bilir ama ben yinede söyleyeceğim tabiki:))
RemotE ile aramızda sert bir tartışma olmuş ve ben remoteye delikanlıysan gel gibisinden yıldırıma gel demiştim(awatarının altında bayrampaşalı yazdığı için..yıldırım bayrampaşanın bir semti) delikanlı cıktı gelmiş:)
ben 40 dak sonra dedim 10 dakka sonra beni vurmaya gelmiş amcam:))) a.q hala şoktayım!..
neyse ben gec gittim gelen giden yok..bir arkadasım serbay seni aradılar dedi..hemen internete girdim..pm attım msn adresini ver diye...msn adresini aldım we konuştuk...
sonuç:adam benim ortaokul arkadasım...nerden baksan6-7 sene oldu görüşmeyeli..yediğimiz içtiğimiz aynıydı diyebilirim... nerdeeen nereye:)
iyiki warsın tahribat!...
-----------------------------birde dövüşecektiniz yaaa
-
way ilginç be oğlum :)
-
Memorial bunu yazdı:
benimde buna benzer bi olay olmuştu bence hayat gerçekten tesadüfler üzerine kurulu...
-----------------------------tesadüf diiiilll bi kez daha söylettirme bana ya. ayarlanıyor bunlar bi vesile ile kader kaza olayları...
bu net manyak bişey. heybelide memleketimden birisiyle tanışmam tesadüf değil tabikiiii...
-
vallaha tahribat harbiden en kral sitedir .hangi sitede boyle ortam var hicbirinde ak.bi konu varsa cevaplar 20 sayfaysa bile hepsini tek tek okuyorum .hicbi sitedede tek bi yorumu bıle okumam mesela:)
-
msn de uzun uğraşlr sonucunda günlerce remote yi deli etmek için uğraşmıştım ve sonunda sildi! başardım oleyy :p ama o an realde görse ne yapardı bilmem :D
-
mayrip bunu yazdı:
tesadüf diiiilll bi kez daha söylettirme bana ya. ayarlanıyor bunlar bi vesile ile kader kaza olayları...bu net manyak bişey. heybelide memleketimden birisiyle tanışmam tesadüf değil tabikiiii...
tamam işte senin dedğin rastlantıdır. tesadüf ile rastlandı farklı şeyler. ben msjımda rastlantı yazdım zaten (H) evt evt biliyorum harikayım :P -
remote yer adamı emirreisin tabiriyle yeşil canavardır kendisi :)