Tesadüfün Böylesi(İmpala&Remote)
-
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------
vay aq ben bu yahoo olayındaki tüm mesajları okumustum tabi son mesajlardan sonra dedimki yarın bi konu acılır vukuatlara nasıl dövdüm die felan ama aksamına bu konuyu gördüm gercekten ilginc
ueheuhe :) -
haha away a.q hakkaten dünya küçük Allahtan bok yoluna gitmedin tanıdık çıktı bı sefer :)
-
:D bizimde pit10din le böyle bi olayımız var
-
Harbiden muhteşem birşey yaa!!
-
nu_metal bunu yazdı:
vay aq ben bu yahoo olayındaki tüm mesajları okumustum tabi son mesajlardan sonra dedimki yarın bi konu acılır vukuatlara nasıl dövdüm die felan ama aksamına bu konuyu gördüm gercekten ilginc
heheuehue:)) -
şansa bakk aq
-
wayy be güsel ama abi adam seni aramaya gelio bayrampaşadan sen nie BİRAZ geç gidion .d
-
yeşil canavar puhah bunu örendiğim iyi oldu :D
-
RemotE yi çok merak ediorum :D dün zerocool aradı beni bulu$maya gelemedi die işte selam falan söledi bulu$madakiler telefonu aldı falan o an birileri tehdit mi ne etmiş $akadan :D sonra ben yoldayım telefon geldi remote arıo "alooo ben bili$im suçlarından arıorum dedi bende heee bende exca dedim sonra bizim zero yu kim tehdit etti die soruo falan :D dedim nee oluyoruz aq :D sonradan olay anla$ıldı heralde ses çıkmadı :F "
-
way amq film gibi yalnız mecazi anlamda film gibi değil vardı ya bi ara film gibi :P
Toplam Hit: 4372 Toplam Mesaj: 32