Tesadüfün Böylesi(İmpala&Remote)
-
şaka maka zamnnda kardeşm dediin adam vrcaktı sni :D
-
adam psikopat o zamanda öyleydi yine öyledir!..ama hayatımda gördüğüm en delikanlı adamlardan biridir..geri vites kavramı yok yani:)) walla ben erken gitsem ve birbirimiz tanımasak ne olurdu bilmiyorum:D tbt bir eksilirdi!..o da deli bende deliyim:)))
-
Bayrampaşalılar delikanlı olur dediğini yapar. Remote hocam bence vur :)
Not: Yeşil canavar kendisini biliyor :)
-
zaten artık sokaktaki 10 insandan 2 si tbt müridi :|
-
remote silah bir kere çıkmış yerden geri koymak olmaz yerine .. sen bayrampaşalısın vurr ! :D :p hey allam .. :D
harbi süper rastlantı^^
-
Harßiden şoktayım bende msn de serbayı görünce bi an şok yaşadım.
Neyse tabi bu bana gider yapıyor ben deca ile telefonda konuşuorum deca dedim ben gidiom tabi sinirden ellerim titriyor neyse aldım küteyi yolda nejdet var arkadaşı gördüm dedim gel bakim göster şu serbayı sen yıldırımda benden daha çok takılıon herkesi tanırsın hesabı . yok adam nejdet dedi bana okey sitesi yap neyse cafeye girdik baktık örnek okey sitelerine tabi o arada serbaya pm atıom ben gel lan hesabı seni mi beklicem ben sen kimsin tarzından . neyseki birkanı gördüm oda askerden izne gelmiş a.q selamlaştık falan naber hacı çart curt birkan diyor . la olm manyakmısın git tanıdıktır çart curt işte mevzu çıkarma hatrıma falan. iyi cocuktur sakin hesabı :) ben tabi bilmiom serbay olduğunu :d dedim geldiğinde söyleyin bi tokat at o cocuğa aklını başına alsın :) EmirReis kütede fena he bendeki 3 Hilal var üstünde :d :)
Neyseki adam cocukluk arkadaşım çıktı.
a.q :D kaderin :D ueheuheu
-
resmini isterim hocam kütenin :)
-
onun kütesini yiyim ben :P
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
onun kütesini yiyim ben :P
-----------------------------
Nerdeyse yiodun,tanıyamasanız yalan olcaktı 2 nizden 1i :P -
vay aq ben bu yahoo olayındaki tüm mesajları okumustum tabi son mesajlardan sonra dedimki yarın bi konu acılır vukuatlara nasıl dövdüm die felan ama aksamına bu konuyu gördüm gercekten ilginc