The Dark Knight Rises
-
sonunda filmi izledim.bana göre tek eksisi 3 saat olmasına rağmen olayların çok hızlı gelişmesiydi.forumlardaki olumsuz yorumlara bakıp da gitmemezlik etmeyin.Bu film için beklenti o kadar büyüktü ki filmi bu senenin en iyi filmi olarak değerlendirmesine rağmen beklentiyi karşıladı mı acaba diye düşünenler var;)
Özellikle Hans zimmer ın hazırladığı soundtracklar filme inanılmaz bağlıyor. Nolan'a hayranlığım daha da arttı.3 filmlik bir seri aynı yönetmen ancak 3 filmde de farklı bir işleyiş,farklı bir anlatım..
tom hardy'den ayrı olarak bahsetmek gerekir.izleyen çoğu kişi jokeri aradık demiş ama zerre aramadım bana göre bane rolü için müthiş bir seçim olmuş.Ayrıca bane'in hikayesi,duruşu,tavırlarıyla bu adam ölmesin lan bi şey olmasın lan buna dedirtti bana :)
ayrıca türkçe izleyeceklerin dikkatine bane'in dublajı berbat olmuş o karizmatik sesten eser yok.
yine de benim gözümde
the dark knight>the dark knght rises>batman begins olacak.
spoiler alarm
spoiler alarm
spoiler alarm
spoiler alarm,
spoiler alarm
nolan, blake karakteriyle bir seri daha yapar mı acaba :P
spoiler alarm
spoiler alarm
spoiler alarm
spoiler alarm,
spoiler alarm
-
Bane konusunda haklısın öyle bir adamdan o ses çıkmamalıydı aynı şekilde banada jokeri aratmadı
-
nolan ve bale 'yi hiç sevmem. film de kesin çok sıkıcıdır.
-
filme bugün gittik güzel film bane sesi banada kötü geldi
-
DeadSoul bunu yazdı:
-----------------------------@Mod Not: spoiler verenin kellesi vurulacaktır
-----------------------------nedensiz güldüm :)
-
Filmin sonunda kız ölüyo beyler :(
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Filmin sonunda kız ölüyo beyler :(
-----------------------------arkadaş neden bok ediyosunuz ki herşeyi. filme gidecektim şimdi sonunu öğrendim al işte aq hiçbir tadım kalmadı en iyisi gidip biraz şirinler takılayım
-
kara şoparın yükselişi ya türkçesi ara ara Rocky 10, ara ara Kara Murat tadında ama :)
-
nolan filmi gibi degildi, cocuk filmi gibi olmuş
10/4
-
türkçe dublaj berbat amk, sike sike gitmek zorunda kaldık o da ayrı mesele tabi, o bane'nin sesi... leşş. insan bi tipe bakar, sonra sese. o ses o tipe hiç gitmemiş. filmi beğendiğimi söyleyemem. klasik amerikan filmi + duygusallığa bağlamışlar. hele o Marion'un tır köprüden uçunca bi sahnesi var ki ( izlemeyen arkadaşlar için söylemiyorum) amk bildiğin türk filmi ya, güldüm sinemada.