The Dark Knight Rises
-
whopper bunu yazdı:
-----------------------------
berbat diyenlere helal olsun imax ankamall de izledim filme 10/9 veririm izledigim en iyi filmlerdendi -------belki spoiler--------- beyler serinin sonu degil robin uzerine gidecek diger filmlerbknz batman and robinMesaj 29 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 15:04'da whopper tarafından düzenlendi.
-----------------------------The Dark Knight Rises: The Legend Ends
serinin her yerde biteceği yazıyor , bitmezse ipnelik etmiş olacaklar ama bence de bitmemeli.
robin var , soru işareti adam var , yarım yüz var :G
Mesaj 29 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 22:07'da PanxeR tarafından düzenlendi. -
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------raikkonen bunu yazdı:
-----------------------------elminster bunu yazdı:
raikkonen bunu yazdı:
-----------------------------filmden önce Man of Steel teaser trailer gösterildi mi ?
Ankara'da gosterilmedi digerlerini bilmiyorum. Fragmani izledim Nolan cekiyorsa izlenir..
-----------------------------izlenmez mi ya yıllardır bekliyorum ben bunu :) sadece fragmanı sinemada izlemek için bile giderim TDKR'a :):)
-----------------------------malatyada da gösterilmedi ama Man of steel yönetmenliğini Nolan yapmıyor.Zack Snyder filmi olacak.
-----------------------------sanırım hiçbiryerde gösterilmeyecek burda, evet yönetmen Snyder ama Nolan hikaye kısmını yazıyor Goyer ile beraber, Snyder'ın görselliği Nolan'ın da olay örgü zekasıyla şahane olacak. Batman serisi de bittiğine göre artık tüm zamanını MoS'a harcayabilir. Bu arada konu TDKR biraz saptırdım kusura bakmayın :)
-
Muhteşem film ama batmanın kotu adami 3dur tekme tokat girişmesi cok ama cok salakca olmus. O kadar techizatn var cek bi tabanca vur be kardeşim.
hadi lağımın dibinde racon kesip dayak yedin akıllanmadın, hala ne tekme tokat giriosun adam güçlü işte çek vur yada savaş uçağınla bombala aq
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Muhteşem film ama batmanın kotu adami 3dur tekme tokat girişmesi cok ama cok salakca olmus. O kadar techizatn var cek bi tabanca vur be kardeşim.
hadi lağımın dibinde racon kesip dayak yedin akıllanmadın, hala ne tekme tokat giriosun adam güçlü işte çek vur yada savaş uçağınla bombala aq
-----------------------------batman in bir çizgi filminde kafayı buluyordu dual tabanca ile öldürüyordu kötüleri :D sonra kendine geliyordu ne yapıyorum ben ak diyordu o an geldi gözümün önüne şimdi D: D:
Holünün cevaba arkadaşın tepkisi. :)
... ... diyor ki:öylekurtlar vadisindede polather bölümekip çağırsınbombardıman uçağı çağırsınher bölüm yenidüşman girsinbombayla öldürsünleratom bombası atsınlar :WMesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 19:32'da PanxeR tarafından düzenlendi.s.ktrsn ak -
10/ 4 demiştim ya
bi puan daha düşürdm
10/3
zaman kaybı net
-
zaman kaybı diyenlere ben :P
harikaydı ya yeni bitti The.Dark.Knight.Rises.2012.720p.BRRip.XViD.AC3-REFiLL
10 numara olmuş.. sonunda dedim aha bruce gitti.. lakin harika bi sonla bitiyo.
izleyin izlettirin.. bi 3 saat daha olsa izlenir ^^
-
film güzeldi la :F
izleyecek arkadaşlar orjinal ses izlesin bane'nin sesi süperdi ak miting düzenlese full çeker adam
ama ne var ki tam olarak beklediğim final olmadı al bu filmi 2 numara yap final the dark knight ile yap
sanırım bu fikre herkes uyar çünkü bane jokerin yanında sönük kaldı arkadaş joker farklı bi olaydı :F