The Lord Of The Rings Oynuyoruz
-
Hocam benide yazın kurulumları yapayım yarın başlarız
-
Kreyzi bunu yazdıHolyzone bunu yazdı
The Battle for Middle-earth var bende
2 veya Witch King'e geçemedim daha :D
gel la gel oynarız :F
link at bana oynayalım :F
-
Holyzone bunu yazdıKreyzi bunu yazdıHolyzone bunu yazdı
The Battle for Middle-earth var bende
2 veya Witch King'e geçemedim daha :D
gel la gel oynarız :F
link at bana oynayalım :F
witch king oynayak diyorum :F benimde ilk olacak gerçi m-e 1 bile doğru düzgün hatırlamıyorum ama aksiyon olur gece için :F
-
ya ben başlarımda oynamaya, tamamen pro olmam 2 3 ay alır. O kadar da zamanım yok, pro olmadığım oyundada oynamak zoruma gider :D
-
u235 bunu yazdı
@Kreyzi
Saat 9 a cektim oyunu haci.Gece herkes musayit olmayabilir.Ertesi gun okula falan gidecekler oluyor.
@MrBerkay
Evet gelisme suresi 15 dakika.Bu zamanda iste hemen millet birbirine dalip yikmasin diye.Dakikayi ben tutucam ve zaman gelince ekrana baslayabilirsiniz yazicam.O zamandan sonra kimse kimseyi affetmez :)
@Darkfall
Hocam daha once oynamadiysan oyunu kur tek basina bi oyna.Ondan sonra kesin oynayacam yada oynamayacam dersin bana.
hacı süre tutmak değilde sanki onun ayarı vardı bir süre saldıramıyordun
-
@Holyzone
Linki koydum haci torrentin inmesi biraz vaktini alir sadece diger islemler cok kisa zaten.Bence indir gel oyuna.
@Darkfall
Hocam yani yazayim mi ismini listeye yazmayayim mi ? Kesin oynayacaksan yazacam.Cok iyi oynamana gerek yok.
@wert
Valla hocam o ayari bilmiyorum.Ama otomatik ayari olsa daha guzel olur.
-
wert bunu yazdıu235 bunu yazdı
@Kreyzi
Saat 9 a cektim oyunu haci.Gece herkes musayit olmayabilir.Ertesi gun okula falan gidecekler oluyor.
@MrBerkay
Evet gelisme suresi 15 dakika.Bu zamanda iste hemen millet birbirine dalip yikmasin diye.Dakikayi ben tutucam ve zaman gelince ekrana baslayabilirsiniz yazicam.O zamandan sonra kimse kimseyi affetmez :)
@Darkfall
Hocam daha once oynamadiysan oyunu kur tek basina bi oyna.Ondan sonra kesin oynayacam yada oynamayacam dersin bana.
hacı süre tutmak değilde sanki onun ayarı vardı bir süre saldıramıyordun
Yoktu hocam bizde süre tutup oynardık -
ulan millet kız arkadaşıyla yemeğe, sinemaya, partiye gider.
Sen de mordor'a kız atarsın hocam :D
-
Böyle oyunlar çok ilgimi çekiyor ama bi oynamak nasip olmadı.
-
bugün oyunu bi indirip kurayım da bakayım. duruma göre ben de katılabilirim. oyunu çözmem gerek önce :)