The Lord Of The Rings Oynuyoruz
-
Konu gunceldir.Oynayacak arkadaslarin cok iyi oynamasina gerek yok.Oyunu kurdukdan sonra baskalariylada oynayabilirsiniz gamerangerden.
-
up
-
hocam oynarız beni de yaz da biz arkadaşla denemiştik normal lotr da sorun yok
ama witch king de her seferinde sürüm değişiyor :D
yani oyunu kapatıp açıyoruz bi 0.12312 bi 0.4234 (sayıları sallıyorum ama aynen böyle)
ikimizde aynı patch i indirdik kurduk yok arkadaş yine olmuyor.
-
Osuran_Boga bunu yazdı
hocam oynarız beni de yaz da biz arkadaşla denemiştik normal lotr da sorun yok
ama witch king de her seferinde sürüm değişiyor :D
yani oyunu kapatıp açıyoruz bi 0.12312 bi 0.4234 (sayıları sallıyorum ama aynen böyle)
ikimizde aynı patch i indirdik kurduk yok arkadaş yine olmuyor.
Senide yazdim.Sen biran once indir patchi falanda yukle sorunsuz calisir.Bizde sorun yok.
-
yanlış hatırlamıyorsan çok eğlenceli bir oyundu ama maalesef son oynadığımın üzerinden 5 yıl geçti ve oyunu unuttum. Gerçi oynayacak zamanımda yok zaten. Size iyi eğlenceler.
DrKill tarafından 05/May/13 23:03 tarihinde düzenlenmiştir -
pazar aksami gec degil mi o saat ya bi saat falan erkene alsak, oyun uzun sürer cunku diyim :) yaz beni de cekiyorum simdi oyunu
-
Beyler artik oyunu kurun.Bazi arkadaslar PM atiyorlar problem cikiyor yapamiyoruz falan diye.Simdi saat 8.30 oldu hadi biz oyunu kuralim dersenizde kurulumda hata falan olursa is bozulur ona gore.
-
bilgisayarım yok olaydı oynardık gerçi ben wk oynamıyorum ama sizin için oynardım
-
WitchKing bunu yazdı
bilgisayarım yok olaydı oynardık gerçi ben wk oynamıyorum ama sizin için oynardım
nick-mesaj uyumsuzlugu :D
-
Hocam açık açık söyliyim botumdur ama yaz beni de. bi de gelişme süresi uzun olmasın tab a basınca para aktarma olayı var, o para aktarımına tribute deniliyo ve 5dk dolduğu an açılıyo. ona göre yapalım 5dk sürsün, iyik-kötü yapalım, sonra rövanş.