The Lord Of The Rings Oynuyoruz
-
up
-
up
-
up
-
WitchKing bunu yazdı
bilgisayarım yok olaydı oynardık gerçi ben wk oynamıyorum ama sizin için oynardım
Seni en son yendiğimde oyunu bırakıyorum demiştin.Gondorun kör kuyularında ipsiz kaldığın günler...
Seni ben vurdum reyis
İyi oyunlar arkadaşlar
-
hocam gameplay videosu alsanız süper olur
-
-
__hsyN__ bunu yazdı
satışlar ve hatalar yüzünden oynayamadık. serialler çakışıyo. o yüzden biraz serial toparlıcam 10-15 tane. herkes farklı serial girsin.
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king\Support
bu klasörde The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king_code.exe var bu exe ile serial değişebiliyosunuz. bu exe oyunu kurunca geliyo otomatik ekstra bişey yapmaya ihtiyaç yok
onun regedite isledigini sanmiom? denedin mi
-
anarsistherif bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
satışlar ve hatalar yüzünden oynayamadık. serialler çakışıyo. o yüzden biraz serial toparlıcam 10-15 tane. herkes farklı serial girsin.
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king\Support
bu klasörde The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king_code.exe var bu exe ile serial değişebiliyosunuz. bu exe oyunu kurunca geliyo otomatik ekstra bişey yapmaya ihtiyaç yok
onun regedite isledigini sanmiom? denedin mi
regeditte kaydı yok lan bulamadım :/ ama işliyo heralde ki bulduğum serialleri denedim 3 tanesini kabul etti, diğerlerini etmedi. ayrıca serial bulma işi de yatar bulunmuyo serial filan :/ bu diğer oynayanlar nasıl oynuyo ya deli olcam :|
-
normal bfme II atalim diyorum oyle cok bi degisikligi yok
-
bu hafta maç yapcak mıyız . bende indirecem yarın.