The_Holigan" A Hayırlı Uğurlu Olsun ( Evlendi )
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu adamın evlendiğine inanmıyorum :)
Bmw M6 sı ile adana yolunda 360 km yaptıgı gibi fos çıkabilitesi oldukca yüksek.
bir kaç düğün nişan nikah foto koyda şnanalım :D
-----------------------------öncki sayfalarda var ki
-
harbi varmış :)
Ps olabilitesi :P
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------harbi varmış :)
Ps olabilitesi :P
-----------------------------yüzdeki ulan harbi evlendik galiba ifadesini görmüyomusun bence ps olamaz
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
poison_ivy bunu yazdı:
akşama maç var ha ehueheu :W
Senin Baban Anana Acele ile Öyle Yaptı Ananda Ofsayt'a Yakalanıp Hakeme İtiraz Edince Kırmızı Kartı Yedi Dışarı Atıldı bununlada kalmayıp Penaltıyı Atamadı :) Böylece Senin Gibi Bi Öküz Çıktı Dimi Hojam ? :) Yarın Birgün Sen Evlenirsin Burada haberin gelirse ben maçtan değil ilk 18'den bahsederim haberin ola :)))
-----------------------------kızdırmayın damadı :)
daha ev kirası su faturası mutfak masrafı kışın yakıt parası bina masrafı felan halletcek :D
yaktın lan kendini gençlerin önünü açarak onlarıda pesinden sürükleyecen
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
Senin Baban Anana Acele ile Öyle Yaptı Ananda Ofsayt'a Yakalanıp Hakeme İtiraz Edince Kırmızı Kartı Yedi Dışarı Atıldı bununlada kalmayıp Penaltıyı Atamadı :) Böylece Senin Gibi Bi Öküz Çıktı Dimi Hojam ? :) Yarın Birgün Sen Evlenirsin Burada haberin gelirse ben maçtan değil ilk 18'den bahsederim haberin ola :)))
daha ev kirası su faturası mutfak masrafı kışın yakıt parası bina masrafı felan halletcek :D
-----------------------------Demi ama (: Benzin parası, gece çocuk ağlaması, mama parası, yemek parası, kıyafet, bayramlık, bayram parası... :D
-
T01G4 bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------Demi ama (: Benzin parası, gece çocuk ağlaması, mama parası, yemek parası, kıyafet, bayramlık, bayram parası... :D
La noliii :D okuyana kadar canım cıktı :D la olm :D kreyzi TO1G4 :D yaktınız layn beni :D :W darısı sizin başınıza olm :D zjhakajkfljasklfj
-
The_Holigan bunu yazdı:
La noliii :D okuyana kadar canım cıktı :D la olm :D kreyzi TO1G4 :D yaktınız layn beni :D :W darısı sizin başınıza olm :D zjhakajkfljasklfj
sadafafhaskjldhsajkdh kas :D:D amin abi amin :D