The_Holigan" A Hayırlı Uğurlu Olsun ( Evlendi )
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
tahribatı seviyorum şimdi bascam küfürü olmıcak. neyse boşverdim. ban yemek istemiyorum.
Sana etmediklerine dua et bence. Adamlar az bile söylemiş.
-----------------------------benimle derdinmi var hacı varsa antalya/merkez/dogugarajı salı perşembe cumartesi akşam 22:00 otobüs beklerim buyur gel konusalım derdin neymiş benimle.
Olur hemen binip geliyorum. Hocam yaptıklarını bi düşün bakalım sence mantıklımı. Biz burda aileyiz ve adam hakkında abin hakkında yengen hakkında nasıl konuşuyorsun. Anan baban hakkında konuşunca niye hemen kabarıyorsun küfür ederdim diyorsun? Biraz düşünde yaz bakalım. Burada seviyeli ol burası her foruma benzemez. Burda kardeşlik var. Espri yapmaya çalışıyorsun anladık ama müridler üzerinde yapma, seviyeli ol adam ol.
-----------------------------düşünmüyorum varmı ötesi.
bidaha espri yazan poisonun amk ben.
.
-
Allah mutlu mesud etsin.
-
The_Holigan bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
akşama maç var ha ehueheu :W
Senin Baban Anana Acele ile Öyle Yaptı Ananda Ofsayt'a Yakalanıp Hakeme İtiraz Edince Kırmızı Kartı Yedi Dışarı Atıldı bununlada kalmayıp Penaltıyı Atamadı :) Böylece Senin Gibi Bi Öküz Çıktı Dimi Hojam ? :) Yarın Birgün Sen Evlenirsin Burada haberin gelirse ben maçtan değil ilk 18'den bahsederim haberin ola :)))
-----------------------------zuahah gözümden yaş geliodu :):) hayırlı ve mutlu evlilikler.. Allah bir yastıkta kocatsın inş.
-
hayırlı olsun allah ayırmasın inşallah darısı başımıza deyimde tüm tbt game over olsun... :D
-
The_Holigan bunu yazdı:
Senin Baban Anana Acele ile Öyle Yaptı Ananda Ofsayt'a Yakalanıp Hakeme İtiraz Edince Kırmızı Kartı Yedi Dışarı Atıldı bununlada kalmayıp Penaltıyı Atamadı :) Böylece Senin Gibi Bi Öküz Çıktı Dimi Hojam ? :) Yarın Birgün Sen Evlenirsin Burada haberin gelirse ben maçtan değil ilk 18'den bahsederim haberin ola :)))
-----------------------------bla bla bla bla aynen öyle.
-
scuderia bunu yazdı:
hayırlı olsun allah ayırmasın inşallah darısı başımıza deyimde tüm tbt game over olsun... :D
yok hocam ya adam evlendi ertesi gün konuya cevap yazdı. bu bi değişik :D tahribata aşık :Dedit: yenge bu tarikat sapııı seni tahribatla aldatıo haberin ola :)
-
poison_ivy bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
tahribatı seviyorum şimdi bascam küfürü olmıcak. neyse boşverdim. ban yemek istemiyorum.
Sana etmediklerine dua et bence. Adamlar az bile söylemiş.
-----------------------------benimle derdinmi var hacı varsa antalya/merkez/dogugarajı salı perşembe cumartesi akşam 22:00 otobüs beklerim buyur gel konusalım derdin neymiş benimle.
Olur hemen binip geliyorum. Hocam yaptıklarını bi düşün bakalım sence mantıklımı. Biz burda aileyiz ve adam hakkında abin hakkında yengen hakkında nasıl konuşuyorsun. Anan baban hakkında konuşunca niye hemen kabarıyorsun küfür ederdim diyorsun? Biraz düşünde yaz bakalım. Burada seviyeli ol burası her foruma benzemez. Burda kardeşlik var. Espri yapmaya çalışıyorsun anladık ama müridler üzerinde yapma, seviyeli ol adam ol.
-----------------------------düşünmüyorum varmı ötesi.
bidaha espri yazan poisonun amk ben.
.
Bende bende :DEdit: Bu arada genç evlenenlerden Müridimiz.Hocam Allah daim eylesin. :)
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------.... maçla alakalı zımbırtı. ...
şaka maka poison sanırım kötü niyetli bir şey yazmamış beyler atlamayın bence.ki gayetde güzel yazmış yeni evliler akşamları kahvemi içiyor.herkezin bildiği bir şeyi dile dökmüş :)
-
allah bir yastıkta kocatsin.
-
bir yastıkta kocayın demiyeceğim, yastığınız bol olsun .....