The_Holigan" A Hayırlı Uğurlu Olsun ( Evlendi )
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
poison_ivy bunu yazdı:
tahribatı seviyorum şimdi bascam küfürü olmıcak. neyse boşverdim. ban yemek istemiyorum.
Sana etmediklerine dua et bence. Adamlar az bile söylemiş.
-----------------------------benimle derdinmi var hacı varsa antalya/merkez/dogugarajı salı perşembe cumartesi akşam 22:00 otobüs beklerim buyur gel konusalım derdin neymiş benimle.
Poison_İvy misin nesin Seninde Derdin Varsa ADANA SÜLEYMAN DEMiREL BULV. BEDRİ YETER SİTESİ D/ BLOK KAT : 4 : DAİRE NO : 13 Bekliyorum Hoja ;) Bin Gel Ben Sana Gösterim Maçı , Kaçı ;) yaptığın şaka biraz sulu , hadi normal çıktığım kız olsa tmm dicem ama artık resmi hem resmi hemde dinii eşimm nese ilerde anlarsın janem büyüünce ;) Öyle milletede adres vs.vs. verme bigün benim gibi sert & phic bi kayaya çarpan tır çarpmışa dönen haberin ola
-
kapıda kaç roth bekliyor :)
-
mockingboy bunu yazdı:
:)) bide daha yavru 20 lik cobra beklio :D
-
The_Holigan bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------Adana dan mürid çok hocam hep beraber bekleriz yani gelecek varsa :D biz burdayız....
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------Adana dan mürid çok hocam hep beraber bekleriz yani gelecek varsa :D biz burdayız....
Gelde bu çocukla oturup içme :D adanalıyık allahın adamıyık ama simdi bu lavuk yok adam topladı vs.vs. der nese sie et hoja saol tekrardan ;) eyw. aynı şekilde bende öle biz burdayıkkkk
-
Ben bu adamın evlendiğine inanmıyorum :)
Bmw M6 sı ile adana yolunda 360 km yaptıgı gibi fos çıkabilitesi oldukca yüksek.
bir kaç düğün nişan nikah foto koyda şnanalım :D
-
benm anne tarafı adana ceyhanlı sabah 5 tede kuyruk yiceksek bende içerim :)
-
Sende saolasın hocam eyw..
-
The_Holigan bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
Gelde bu çocukla oturup içme :D adanalıyık allahın adamıyık ama simdi bu lavuk yok adam topladı vs.vs. der nese sie et hoja saol tekrardan ;) eyw. aynı şekilde bende öle biz burdayıkkkk
-----------------------------abi sn hayatının en büyük hatasını yaptın demedi deme :D 3-4 yıl sonra göbek cıkıcak hayattan bıkmış bir hale geliceksin
ayrıca evin yokmu la senin git yengeyle ilgilen bayanlar ilgi gbekler yengee su adamı kopar pc den :| yakında laptoplar dünyaya gelicek diyesim geldi
edit: yanlış anlama hoca kötü manada demedim ;)
-
abi bugun aklımdan geçiodun :D ulan dedim evlenen gidio en son holigan evlendi gitti dedim. senin msjını gördüm şimdi bakıyorum tarihe bugunun tarihi bi gariplik var ama dedim neyse :D
Hatta konu açıcaktım sözde holigan (tarikat sapııı) gitmicekti die :D