İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
THY Bilgi Teknolojileri Alanında Çalışmak Üzere IT Uzman Adayları Arıyor
THY Bilgi Teknolojileri Alanında Çalışmak Üzere IT Uzman Adayları Arıyor
-
Kuzen hosteslik muhabbetine bakmis bende bi bakim dedim ne yazmislar bu ara cok gundemde malum hava yollarimiz
tam o arada gordum it uzmani aliyorlarmis ilgilenen is arayan muridler kacirmasin dedim
buyrun burdan yakin :
-
yuh amk yarısında Forbitten hatası aldım o kadarda doldurmuşturm
-
ebesinin nikahı istedikleri özelliklere bak. Nasaya astronot alıyolar sanki mk..
-
girmeyi başaran harbi paçayı kurtarır söylüyüm
-
-
öyle bir özellik istemişlerki adamlar girmek imkansıza yakın neredeyse. Zaten o kadar şey bilen birinin işsiz kalması mucizeye yakın.
CEO tarafından 21/Eyl/12 00:30 tarihinde düzenlenmiştir
Anlaşılan torpilli birkaç kişiyi işe almak için diğerlerini elemeye bahane arıyorlar. Her birini bilen birisinin çıkacağını pek sanmıyorum zaten..
Sadece oracle uzmanı zaten en az 4 bin lira alıyo. Bunların bu özellikteki birine en az 10 - 15 bin tl arası maaş vermesi gerekir .. :D -
CEO bunu yazdı
öyle bir özellik istemişlerki adamlar girmek imkansıza yakın neredeyse. Zaten o kadar şey bilen birinin işsiz kalması mucizeye yakın.
Anlaşılan torpilli birkaç kişiyi işe almak için diğerlerini elemeye bahane arıyorlar. Her birini bilen birisinin çıkacağını pek sanmıyorum zaten..
Sadece oracle uzmanı zaten en az 4 bin lira alıyo. Bunların bu özellikteki birine en az 10 - 15 bin tl arası maaş vermesi gerekir .. :DOperasyon uzmanıyım, 4 gündür işsizim :) Ağustos'tan beri 4-5 yere başvurdum yanıt bile vermedi pezevenkler. Lisans mezunu olsam direk başvururdum.
-
CEO bunu yazdı
Sadece oracle uzmanı zaten en az 4 bin lira alıyo. Bunların bu özellikteki birine en az 10 - 15 bin tl arası maaş vermesi gerekir .. :Dhocam böylesine büyük bir firma zaten alacağı kişiyi sorgusuz işe alabilir öyle ahbap için elemeye ihtiyaç duymaz.
kendileri için en iyi kişiyi arıyorlar.
ha tabiki bu özellikteki birinin işsiz olması zor ancak belki iş değişikliği yapmak isteyenler vardır.
-
bende bi an dedim ki lan ben mi bisey bilmiyorum millet mi cok sey biliyor
bekledigim yorumlar geliyo ne yalan soyliyim
o kadar seyi bilsem zaten ne isim olur thy oda var :))
-
CEO nun dedigi gibi. Badem biyikli bir kac yavsagi almak icin bu kadar ivir zivir doldurmuslar.
Ya zaten orada yazilanlari bilen adamin ne isi var THY de, Microsoft, google, general dynamics, yahoo gibi dunya devleri varken kim takar THY denilen osuruktan teyyare sirketi.
Iki defa cuma ya gitmese ertesi cumaya kadar isten atilir zaten.
-
söylenen teknolojilerin pek havası yok,
tırtoski bi proje belli.
yıllardır geliştirilen, sorunları bitmeyen, yazan ekibin işten ayrılmasıyla bir çöp alacak ekip kuruyorlar :)
yoksa yıl olmuş 2012 ne web servisi...
- Tercihen JSP, Struts, JSF, XML, Web2.0, Web servis teknolojilerine hakim olmak
- Tercihen Linux/Unix, Weblogic ve Oracle PL/SQL teknolojileri konusunda bilgi sahibi olmak