THY Bilgi Teknolojileri Alanında Çalışmak Üzere IT Uzman Adayları Arıyor
-
arkadaşlar ben THY'nin son kullanıcı destek tarafında görev alıyorum. Yazılımcılar ile falan görüşme şansım oluyor, hepsi mühendis ve hepsi çok fazla şey biliyor. Malesef birazda torpil dönüyor burada...
-
O kadar da fazla birşey istemiyorlar bence. Hatta büyük bir şirket için az bile.
-
Naps bunu yazdı
arkadaşlar ben THY'nin son kullanıcı destek tarafında görev alıyorum. Yazılımcılar ile falan görüşme şansım oluyor, hepsi mühendis ve hepsi çok fazla şey biliyor. Malesef birazda torpil dönüyor burada...
Peki benim torpilim olma ihtimalin nedir ? İlk maaşımı sana vereceğim :))
-
SnipeTR bunu yazdıNaps bunu yazdı
Peki benim torpilim olma ihtimalin nedir ? İlk maaşımı sana vereceğim :))
:) bakan, milletvekili tanıdıgın veya cemaatten sağlam bi adamın varsa anca girersin, bende THY personeli değilim ama orada yani yazılımcıların bulundugu binada THY ye destek veriyorum
-
Naps bunu yazdı
:) bakan, milletvekili tanıdıgın veya cemaatten sağlam bi adamın varsa anca girersin, bende THY personeli değilim ama orada yani yazılımcıların bulundugu binada THY ye destek veriyorum
Aha, ben dediydim ama thy badem biyikli yavsaklari alacak diye.
Bakan neyin nesi? AQp nin bakani yani cemaat kopegi.
Milletvekili neyin nesi? AQp nin milletvekili yani cemaat kopegi.
cemaati bilmiyorum soylemeye gerek varmi?
-
hocalar istenen niteliklerden %70 i olsun bide dayın varsa iş tamam yoksa hiç uğraşmayın dayısı olmadan oraya girmek zor iş şimdiden listeler bellidir..
-
MaDCouRaGe bunu yazdı
hocalar istenen niteliklerden %70 i olsun bide dayın varsa iş tamam yoksa hiç uğraşmayın dayısı olmadan oraya girmek zor iş şimdiden listeler bellidir..
cemaatte tanidigin varsa %2 si bile yeter. (Acemi nalbur meslegi devlet dairesinde ogrenirmis)
cemaatte tanidigin yoksa orda yazilanlari icat eden kisi bile olsan yine nafile.
-
Thy seviyoruz.
Severek uçuyoruz.
-
Bu pozisyona adam alacaksa herhalde en iyisini almaya çalışacaklar. Eee bazı arkadaşlar demişler 10-15 bin lira maaş vs.. Evet yüksek maaşa kaliteli eleman alacakları kesin.
Bu özelliklerdeki birisi zaten boş değildir. kariyer ve daha fazla kazanç için yetenekli varsa başvursun.
-
yineliyorum o kadar seyi bilsem thy ile isim olmaz arkadas .