THY Bilgi Teknolojileri Alanında Çalışmak Üzere IT Uzman Adayları Arıyor
-
ya beyler bu kadar şey bilmiyorsanız zaten bi bok bilmiyorsunuz demektir.
siz tamamını mı sanıyorsunuz anlamadım ki.. bölümlere ayırmışlar.
yazılım için istedikleri stajyer yapar..
-
bana da abarttınız gibi geldi.
türk hava yolları sonucta avrupa'da marka olmus tanınmıs bir sirket.
acın kariyer.net'i, bi bakın bilisim sektöründeki ilanlara, emin olun cogu surada yazanlardan daha fazla sey istiyor.
sadece diger sirketlere nazaran dili ön planda tutacaklarını sanıyorum.
mantıklı bir is ilanı olmus.
-
bilgi teknolojileri sınavına giren oldu mu benide cagırdılar mülakata ama nette pek hoş şeyler yazmıyor
-
sniperscope bunu yazdıMaDCouRaGe bunu yazdı
hocalar istenen niteliklerden %70 i olsun bide dayın varsa iş tamam yoksa hiç uğraşmayın dayısı olmadan oraya girmek zor iş şimdiden listeler bellidir..
cemaatte tanidigin varsa %2 si bile yeter. (Acemi nalbur meslegi devlet dairesinde ogrenirmis)
cemaatte tanidigin yoksa orda yazilanlari icat eden kisi bile olsan yine nafile.
Vay arkadaş olay dönmüş dolaşmış gene cemaate gelmiş beyin tek noktaya odaklı çalışıyo adamların cemaati nereden eleştirsek diye rezil ediyorsunuz kendinizi.
Yok %2si bilmem ne.
Thy kaliteli bi kurum,yurtdışında türkiyeyi güzel temsil eden bi kurum. Futbolla hiç alakam yoktur,tvde galiba barcelona maçıydı,sponsorlarda thy görünce sevinmiştim.
Eğer thy'de cemaatinse bu konuda cemaati tebrik ederim açıkçası. Atatürkçü düşünce derneği yurtdışında böyle temsil ettide bizmi alkışlamadık?
-
pcdoktor636 bunu yazdısniperscope bunu yazdıMaDCouRaGe bunu yazdı
hocalar istenen niteliklerden %70 i olsun bide dayın varsa iş tamam yoksa hiç uğraşmayın dayısı olmadan oraya girmek zor iş şimdiden listeler bellidir..
cemaatte tanidigin varsa %2 si bile yeter. (Acemi nalbur meslegi devlet dairesinde ogrenirmis)
cemaatte tanidigin yoksa orda yazilanlari icat eden kisi bile olsan yine nafile.
Vay arkadaş olay dönmüş dolaşmış gene cemaate gelmiş beyin tek noktaya odaklı çalışıyo adamların cemaati nereden eleştirsek diye rezil ediyorsunuz kendinizi.
Yok %2si bilmem ne.
Thy kaliteli bi kurum,yurtdışında türkiyeyi güzel temsil eden bi kurum. Futbolla hiç alakam yoktur,tvde galiba barcelona maçıydı,sponsorlarda thy görünce sevinmiştim.
Eğer thy'de cemaatinse bu konuda cemaati tebrik ederim açıkçası. Atatürkçü düşünce derneği yurtdışında böyle temsil ettide bizmi alkışlamadık?
thy de cemaat işlemiyor allahtan işlemiyor thy işin tamamen teknikle olacagının farkında
-
Link cortlamis