Tika Personel Mail Giriş Bilgileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Bunlari yaptigi tamamen o.cocuklugudur. Hem Türkiye Cumhuriyeti kimligini tasiyip hemde devletin kurumlarina zarar vermek nedir ?

Hem türkiye cumhuriyeti devleti kimliğini taşıyıp hem de vatandaşa zarar vermekten daha orospu çocukluğu değildir.

csfrt hoca sen ekmek veren eli ısırırmısın yediğin kaba sıçarmısın bindiğin dalı kesermisin?

o 3k maaşı sende alsan böyle konuşmazdın :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Bunlari yaptigi tamamen o.cocuklugudur. Hem Türkiye Cumhuriyeti kimligini tasiyip hemde devletin kurumlarina zarar vermek nedir ?

Hem türkiye cumhuriyeti devleti kimliğini taşıyıp hem de vatandaşa zarar vermekten daha orospu çocukluğu değildir.

csfrt hoca sen ekmek veren eli ısırırmısın yediğin kaba sıçarmısın bindiğin dalı kesermisin?

Cok bos adamsin vesselam. Alayinizin derdi para amk, varsa ihtiyacin yaz hesap numarani yollayimda sus, 3k maas aliyomusum. Keyfimden aliyorum bu parayi amk.

Bunlarin yaptigina alkis tutmak alide olsam velide olsam vatan hainligidir benim gozumde. Ben bi vatandasim devlet memuru yada baska bi sifatla konusmuyrm.

Adamlar dogudaki askerlerin pasasindan uzman cavusuna adres telefon bilgilerini bile paylastilar. Bu adamlar orospu evladi degil de ne solermisin ? Alkisliyomusun sen bu adamlari ?

Diyorum ki en buyuk yanlis bu itlerin bu isi yapmasina canak tutacak isleri yapanlar. Bu aciklari goz gore gore verenler.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Aynen. O denetim yetkisini kullanmayanlar ölen 301 canın katil ortağıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

devletim tüm organlarını neresinden tutarsan tut boka batmış durumda hele bilişim içler acısı 

her kurum kendi web sitesini kendi yaparsa olacağı bu işte tek elden yönetilecek kardeşim bilişimle ilgili müdürlük kuracaksın her ile sonra genel müdürlük vs  kaynaklık altınamı yaparsın valilikmi o düşünülür 

web cisinden grafikçisine sistemcisine hepsi bulununacak her sistemi onlar kurup onlar ayağa kaldıracak  özel sektöre bayılılan paralar bu adamlara bayılılanacak maaş olarak hemde istihdam sağlanmış olunacak özel firmalar özel firmaların işini yapacak devletin değil böylece hemde daha güvenli olacak her şey  

askeride nasıldı herşey kendi içinde mesela bu da o mantık 

son zamanlarda meb ne yaptı bütün okulları bakanlık bünyesine aldı mesela verdi hepsine ortak script alan adı vs bu bir gelişmedir ama daha geniş kapsamlı olmalı

eskiden böylemiydi ben arkadaşımla beraber kendi okuduğum lisenin " .k12.tr"  uzantılı domainide hostunuda biz alıp kendimiz tasarlamıştık açmıştık siteyi rezilliğe bakın lise öğrencisinin eline web sitesi bırakıyorlar. okulun web sitesi bile yoktu biz söyledik de yaptılar zaten okulu sanalda tanıtacak imare yok şaka gibi

adalet bakanlığı ne güzel uyap sisteminin kurdu tama güzel ama yine kendi bünyesinde hepsi tek çatıda olmalı müftülükte muhtarlıkta  emniyette  

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

iyi yapmışlar 3000 lira maaş alıp göt büyütmesinler çalışsınlar.

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Cok bos adamsin vesselam. Alayinizin derdi para amk, varsa ihtiyacin yaz hesap numarani yollayimda sus, 3k maas aliyomusum. Keyfimden aliyorum bu parayi amk.

Bunlarin yaptigina alkis tutmak alide olsam velide olsam vatan hainligidir benim gozumde. Ben bi vatandasim devlet memuru yada baska bi sifatla konusmuyrm.

Adamlar dogudaki askerlerin pasasindan uzman cavusuna adres telefon bilgilerini bile paylastilar. Bu adamlar orospu evladi degil de ne solermisin ? Alkisliyomusun sen bu adamlari ?

Diyorum ki en buyuk yanlis bu itlerin bu isi yapmasina canak tutacak isleri yapanlar. Bu aciklari goz gore gore verenler.

sen beni boşver benim dümenim kıyak karnem düzgün babadan anadan bursluyum ;)

senin ihtiyacın olmasa bu cartelleşmiş yobazların maşası olmazsın

ben sizin gibiler acından ölse su vermem geçtim parayı

sonunuz ukraynadaki polisler gibi olacak diz çökeceksiniz halkın önünde

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

sen beni boşver benim dümenim kıyak karnem düzgün babadan anadan bursluyum ;)

senin ihtiyacın olmasa bu cartelleşmiş yobazların maşası olmazsın

ben sizin gibiler acından ölse su vermem geçtim parayı

sonunuz ukraynadaki polisler gibi olacak diz çökeceksiniz halkın önünde

Babadan anadan mi burslusun ? :) su laftan sonra senle birak tartismayi yolda gorsem selam vermem.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

milletin arkasından neler çevrildiğini görmüş olduk en azından. devletin gizli belgeleri milleti sikmek için planları içeriyorsa sikerim ben böyle devleti ve bunu ortaya çıkanları da alkışlarım.

açıkçası tüm hükümetler gözümde aynı hepsinin derdi para hepsi para için gözünü kırpmadan halkını siker atar.

yaşasın anarşizm :)

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

a.camgoz esmanur

Umarım soyadı camgöz olan bu şahsın sevgilisinin adı esmanur değildir yoksa evde kavganın binibir para.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Tahammulsuz, sogukluk mutlak sifirin altinda .. ?! :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 9540 Toplam Mesaj: 22