Tinder Uygulaması Ve Türk Kızları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

sizi babanız mı doğurdu

Geç kalmışsım. XD

vur demişler, sen sokmuşsun. hadi soktun, niye çeviriyorsun. hadi çevirdin, niye arkadaşlarını çağırıyorsun. XD...

.

RitmFarbRacourci tarafından 16/Şub/16 12:50 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Lan olun söylediğiniz tum ego özellikleri, bencillikler, kendini beğenmişlikler turk erkeklerininde özellikleri. Tırkiye de yaşan erkeklerin yüzde 90 ı .Mahmut, yüzde 90 ı kezban.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Akşam konuyu okuyunca yarım kafayla indirdim bunu, kimisine yanlıslıkla bile like attım :)

Likelarım tükendi şuanda, sonuç SIFIR :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bizim arkadaş sürekli sürekli düşürüyor kaç oldu bilmiyorum öğle tatilinde gidiyor buluşuyor işini görüyor geri geliyor :D ciddiyim , ben hiç kurmadım dahi bulaşmak istemiyorum

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Düşüre Düşüre yan apartmandaki 40'lık obez ablayı düşürdüm. Umarım benim gibi bakmadan rastgele like yapmıştır.

Yoksa hakkınızı helal edin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

Hic kimseyle eslesmedik kaldirmistim bende like larlar bitince tarihi bi gun sonrasina alin aciliyodu tekrar ama ondan sonra gonderdigimiz likelar gidiyomu bilmiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler bizzat bayan bi arkadasım sırf seks arkadası bulmak için kullanıyor bu uygulmayı bu arada.. hani sosyal medya baglantısı vermiyor bilgilerini vermiyor gizlilik esas ilkesi doğrultusunda kalabalık yerde bulusuyor çok sıkıntı olmazsa işini görüp yolluyor engelliyor :D 

ben kayserideyim o yuzden arada bi düşüyo ama düşende öyle seks takılma amaçlı değil sohbet edelim diyor. konuda yazdıgım gibi bi kızla baya konustuk evliliğe bile kaydı konu mk sonra araya mesafe koyalım sanal alemdeyiz noluyoz dedik..

yine burdan bi arkadasın tavsiyesi ise letgo uygulamasını indirdim. para bile harcamıyorum. 10-50 lira arasında satış yapan kızlara takas öneriyorum neyle diyorlar kitap diyorum sohbet açılıyo buluşuyoruz.. 

tinder dan daha cok hatun düşüyo ordan :D 

dün eve geldi birisi aynı mahalledeymişiz kitap getirdi seviştik gitti. yarında ben çarsıda buluscam biriyle eve davet etcem bakalım..

bu arada son tecavüz olayları kızlarımızı baya korkutmuş kızı eve çağrıyorum gelmem diyo ama senle sevişmekte istiyorum diyor. 

bunlar hep anadoluda yasadığımız için. sevişmek namussuzluk değil ama seks namussuzluk. hala bakirelik çok önemli iç anadoluda.. kızlar bakireliğim gider diye sevişesi varsada korkudan gelmiyorlar mk..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

ahlaksızlık hat safhada diyecek birşey bulamıyor hayretle karşılıyorum

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

Beyler bizzat bayan bi arkadasım sırf seks arkadası bulmak için kullanıyor bu uygulmayı bu arada.. hani sosyal medya baglantısı vermiyor bilgilerini vermiyor gizlilik esas ilkesi doğrultusunda kalabalık yerde bulusuyor çok sıkıntı olmazsa işini görüp yolluyor engelliyor :D 

ben kayserideyim o yuzden arada bi düşüyo ama düşende öyle seks takılma amaçlı değil sohbet edelim diyor. konuda yazdıgım gibi bi kızla baya konustuk evliliğe bile kaydı konu mk sonra araya mesafe koyalım sanal alemdeyiz noluyoz dedik..

yine burdan bi arkadasın tavsiyesi ise letgo uygulamasını indirdim. para bile harcamıyorum. 10-50 lira arasında satış yapan kızlara takas öneriyorum neyle diyorlar kitap diyorum sohbet açılıyo buluşuyoruz.. 

tinder dan daha cok hatun düşüyo ordan :D 

dün eve geldi birisi aynı mahalledeymişiz kitap getirdi seviştik gitti. yarında ben çarsıda buluscam biriyle eve davet etcem bakalım..

bu arada son tecavüz olayları kızlarımızı baya korkutmuş kızı eve çağrıyorum gelmem diyo ama senle sevişmekte istiyorum diyor. 

bunlar hep anadoluda yasadığımız için. sevişmek namussuzluk değil ama seks namussuzluk. hala bakirelik çok önemli iç anadoluda.. kızlar bakireliğim gider diye sevişesi varsada korkudan gelmiyorlar mk..

Yavru kurt sen geriden geliyon Letgoyu ben buldum ben  14 şuabtta yazdım :D  ahsgfda Halen hunharca düşürüyorum :D kitap kitappppp

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tahribat tahribat değil sanırsın kazanova forum. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 11373 Toplam Mesaj: 68
tinder