Tinerciye Farklı Bakış...
-
Spiker:
Ne istiyorsun ?
Tinerci: Okumak istiyorum, devletimi, milletimi tanımak istiyorum.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
benim arkadaşımın petrol ofisi war we en yakınları tinerciler onlara biraz yemek werio we en ufak bişi olsun direk yetişiolar aslında onları dışlamamak lazım ,(
akaryakit istasyonu olan adamin parasi boldur, parasi bol olan adamin tetikciye ihtiyaci coktur...
-
irwa bunu yazdı:
benim arkadaşımın petrol ofisi war we en yakınları tinerciler onlara biraz yemek werio we en ufak bişi olsun direk yetişiolar aslında onları dışlamamak lazım ,(
-----------------------------tabiki dışlamamak lazım neden öyleler sanıyorsun dışlandıkları için. ve yorumları okurken bir tanesi gözüme çarptı.
wishbone........ikinci genc sapkalı olan fubu t-shirt lü olan, su an hayatta degil.......17 Ekim 2009 Cumartesi 20:02.... -
ama butun tınercıler bu vıdeodakıler gıbı deıl keske hepsı ole olsa kım yardım etmez kı mesela bızım burda var adam tınercı tm bas belası oraya buraya saldırıor adamla gozgoze gelınce sana saldırıyor ben sımdı bu adama nasıl yardım edım kı ama bu vıdeodakıler gıbı olsalardı elımden gelenı yapardım...
-
blackhammer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
akaryakit istasyonu olan adamin parasi boldur, parasi bol olan adamin tetikciye ihtiyaci coktur...
Ulaaaa adam tinercii beeee.Akaryakıt istasyonunu kollamasında süt fabrikasınımı kollasın.Yarın bi gün tiner bulamazssa adam benzin koklayacak :):) adamlar işi biliyor. zemini iyi hazırlıyorlar hacım... -
tvlerde akşamdan sabaha kadar kürt açılımı konuşacaklarına Bu videoları koysalar gençlere iyi örnek olacağından ve daha faydalı olacağından eminim...
-
işte açılıma ihtiyacı olan insanlar bunlar
-
god bunu yazdı:
işte açılıma ihtiyacı olan insanlar bunlar
-----------------------------Bravo kardesim cok doğru söledin.Bu adamlar ülkeye bu hallerinde bile zarar vermiyorlar.Karton topluyorlar.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------0 dediğini eğitimli köpekte yapıyor hoca,eğitiyorsun yemek verenini koruyor.
-
toplumdan dışlamak yerine topluma kazandırmayı hedeflememiz gerekiyor ülkenin başındakiler değil millet olarak herkesin gözünde bir tanım oluşmuş tinerciye yardım edilmez , tinerciler zararlıdır vs gibi.aslında 1 tinerciyi okutsak , topluma kazandırsak belkide ileride onlar ülkenin önde gelen insanları olabilir ve suç oranı düşer.isteyerek gasp veya hırsızlık yapan kaç tane insan vardır? mesela siz hiçkimsenizin olmadığını düşünün kimse iş vermiyor bulamıyorsun ailen yok hayatta kalmak için ne yaparsın? hırsızlık.. çünkü başka türlü yaşayamazsın sen bu insana iş verirsen hayata tutunur , hayata gülümser.bu kadar basit düşünceleri , düşünemeyen insanlarla yaşıyoruz deyicek bişey yok.
-
Bu konuda gerekli adımları devlet atmalı. Toplum olarak biz tinercilere kucak açamayız. İsteyen buyursun denesin elini veren kolunu kaptırır.
Kaç tane üçüncü sayfa haberi geldi geçti, tinercileri yardım eden onlara aş veren yaşlı kadın tinerciler tarafından öldürülüp tecavüz edildi diye...
Bu insanlar madde bağımlısı, psikolijisi bittik insanlar. Topluma kazandıralım diyorsunuz ama ben buna zerre ihtimal vermiyorum. Bana bir tane örnek gösterin ki zamanında tinerciydi şimdi kötü alışkanlıklarından vazgeçti şöyle oldu böyle oldu diye ne mümkün...
Bu konuda benim, senin, bizim yapabileceğimiz gerçekten hiçbir şey yok, ben inanmıyorum...