Tinerciye Farklı Bakış...
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
benim arkadaşımın petrol ofisi war we en yakınları tinerciler onlara biraz yemek werio we en ufak bişi olsun direk yetişiolar aslında onları dışlamamak lazım ,(
-----------------------------En ufak birşey olduğu zaman yetişen insanın dağdaki teroristten farkı olmaz.
Önce biraz yemek verirsin sonra silah sonra canlı bomba olur gider patlatır kendini.
Önemli olan şey kişinin kendini bilmesi, bilinçlenmesidir.
İşin içinde sevgi olması lazım, çıkar değil.
Tinercisi de bizim insanımız.
Ama bu doğru yol değil.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Tinerci milleti çok tehlikelidir. Adam a vurursun kolu kırılsa hissetmez bizim burda beyzbol sopasıyla vurdular elemana çatırtı geldi bacağından herif kalktı hala saldırıyor vs vs eğerki bir tinerciyle boğu$mak zorunda kalırsanız etkisiz hale getirmeye çalı$mayın kolunu kırmaya çalı$mayın koparabiliyorsanız kolunu koparın yoksa çektikleri maddeden dolayı acıyı hissetmiyorlar yani tek çare saldırı uzuvlarını yerinden çıkartmak :B .
topluma kazandırma olayınıda bo$ geçin abi 20 ki$ilik özel bir ekip geceleri sokakta dolaşarak tinercileri temizleyip yanlarında bulunan ceset torbalarına atacaklar. Bu kadar basit 3 ayda kesin çözüme kavu$ulur.Yıllardır hümanist,toplumbilimci entel dantel takımının kazandırma teraneleriyle binlerce vatanda$ mağdur oldu yüzlerce vatanda$ ya$amını hiç yere çoğu tinercinin istediği bir lira veya bir sigaraya ya$amını yitirdi..
-----------------------------Ya sen ne diyon exca :| Hiç sevmiyorum senin şu her konuda faşist görüşlerini. Kazandırılabilir adam var kazandırılamaz adam var.
-
Tineci dediğimiz insanlar okumus olan bazı insanlardan daha cok milletini ülkesini seviyor onları dıslamamak lazım
-
turkteam bunu yazdı:
-----------------------------Beni Unutmayın..
Ben insanım ya... dediği an her şeyi bitirdi zaten ..
Haklısın abi harbi cok kötü bişi onları anlamıyoruz ama vidyoyu izlerken bile bir fena oluyor insan allah yardımcıları olsun:(
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
benim arkadaşımın petrol ofisi war we en yakınları tinerciler onlara biraz yemek werio we en ufak bişi olsun direk yetişiolar aslında onları dışlamamak lazım ,(
-----------------------------0 dediğini eğitimli köpekte yapıyor hoca,eğitiyorsun yemek verenini koruyor.
-----------------------------:))) hoca gece gece yardın yine
-
bende tiner çektim ama bu kadar salak olmadım :D
-
tinerci minerci ama adam gibi konuşuyo derdinin ne olduğunu bilip anlatabiliyo böyleleride var, yok değil.Gel gelelim büyük çoğunluğunu sütü bozuk olanlar oluşturuyo ha öylelerini tiner döküp yakıcan...
-
dıştakiyle içteki ne kadar farklı olabiliyor..tüylerim diken diken oldu off