folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tinerciye Farklı Bakış...

Tinerciye Farklı Bakış...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu konuda gerekli adımları devlet atmalı. Toplum olarak biz tinercilere kucak açamayız. İsteyen buyursun denesin elini veren kolunu kaptırır.

Kaç tane üçüncü sayfa haberi geldi geçti, tinercileri yardım eden onlara aş veren yaşlı kadın tinerciler tarafından öldürülüp tecavüz edildi diye...

Bu insanlar madde bağımlısı, psikolijisi bittik insanlar. Topluma kazandıralım diyorsunuz ama ben buna zerre ihtimal vermiyorum. Bana bir tane örnek gösterin ki zamanında tinerciydi şimdi kötü alışkanlıklarından vazgeçti şöyle oldu böyle oldu diye ne mümkün...

Bu konuda benim, senin, bizim yapabileceğimiz gerçekten hiçbir şey yok, ben inanmıyorum...

katılıyorum  hatta ve hatta..  

bu insanları önce o yola düşmeden önce yakalamaları lazım yani kücük bir çocukken..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Okumak isteyen niye tinerci olsun? ayrıca tiner kullananların hepsi yoksul aileden geliyor sanıyorsunuz e yanılıyorsunuz.

cam silen, ayakkabı boyayan ,simit satan,mendil satan çocuklar var öncelik onların olmalı zaten.

Tinercilerin hemen hemen hepsi tedavi merkezine gönderiliyor oradan kaçıyorlar ,yurtlara yerleştiriliyorlar oradanda kaçıyorlar.

Devlet el atmıyor sanmayın kısacası.devlet bunlara el attıkça bunlarda kaçıp kaçıp halka parmak atıyor.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    elevator bunu yazdı:

Okumak isteyen niye tinerci olsun? ayrıca tiner kullananların hepsi yoksul aileden geliyor sanıyorsunuz e yanılıyorsunuz.

cam silen, ayakkabı boyayan ,simit satan,mendil satan çocuklar var öncelik onların olmalı zaten.

Tinercilerin hemen hemen hepsi tedavi merkezine gönderiliyor oradan kaçıyorlar ,yurtlara yerleştiriliyorlar oradanda kaçıyorlar.

Devlet el atmıyor sanmayın kısacası.devlet bunlara el attıkça bunlarda kaçıp kaçıp halka parmak atıyor.

Yoksul aileden gelmeseler bile srunlu ailelerden geldikleri kesin, Allah akıl versin, yardımcıları olsun ne diyelim.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eNsyNzM
    eNsyNzM's avatar
    Erkek

Onları anlamak için onlar gibi olmak istedim.

Sanırım bi nebzede olsa başardım.

Ben onlarım onlarda bendir...

İdrakın yüceliğine çıkamıyorsan, inkarın basitliğinden kurtul !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Spiker : Ne istiyorsun ?

Tinerci: Yaşamak istiyorum, hayat istiyorum, iş istiyorum.

Size tinerci psikolojisini anlatayım azıcık. Artık hayata o kadar düşman oldular ki her hareketi kendilerini dışlama ve hor görme hareketi olarak algılar. O yüzden hayatı anlık yaşarlar ve ona ulaşacak sıcak bir el ulaştı mı düzelirler ama uzun süren bir dinamik süreç istiyor.

İki tane tinerci arkadaşım vardı. 2'sini de benim yanıma alıp koruyup kolladım.  Çocukluk arkadaşımdı, ben okuma imkanı buldum güzel okullar okudum onlar sokaktan devam ettiler hayatlarına ve her türlü terslikle tanıştılar.

O tinercilerden biri düzelip sınırda şimdi keskin nişancı olarak özel harekat koruması ve yuvasını kurdu,öbürü de güzel bir meslek sahibi oldu.

Çok sevdikleri birine asla zarar vermezler. Sıcak yatakta, yemek önünde konuşmak kolaydır.

Bu videoyu görünce bir an onlar geldi gözümün önüne ondan paylaşmak istedim.

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Beni Unutmayın..

Ben insanım ya... dediği an her şeyi bitirdi zaten ..

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    irwa bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

yanlış anlama ama war değil var yazarsan daha güzel duruyor ... deneyebilirsin :)

her tinerci aynı değildir görüşüne katılıyorum bazıları yardıma, tedaviye cevap verebilecek niteliktedir bazılarıda artık o yolun yolcusu olmuştur onlar için  artık geçtir.. ama tinerciler suçlumudur değilmidir... yasadıklarında kendinlerinin de payı varmıdır onu allah bilir ve bence bizi pek ilgilendirmezde... ama bende her hastalıktaki gibi bunun çareside erken teşhis, tedavi

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Tinerci milleti çok tehlikelidir. Adam a vurursun kolu kırılsa hissetmez bizim burda beyzbol sopasıyla vurdular elemana çatırtı geldi bacağından herif kalktı hala saldırıyor vs vs  eğerki bir tinerciyle boğu$mak zorunda kalırsanız etkisiz hale getirmeye çalı$mayın kolunu kırmaya çalı$mayın koparabiliyorsanız kolunu koparın yoksa  çektikleri maddeden dolayı acıyı hissetmiyorlar yani tek çare saldırı uzuvlarını yerinden çıkartmak :B  .

topluma kazandırma olayınıda bo$ geçin abi 20 ki$ilik özel bir ekip geceleri sokakta dolaşarak tinercileri temizleyip yanlarında bulunan ceset torbalarına atacaklar. Bu kadar basit  3 ayda kesin çözüme kavu$ulur.Yıllardır hümanist,toplumbilimci entel dantel takımının kazandırma teraneleriyle binlerce vatanda$ mağdur oldu yüzlerce vatanda$ ya$amını hiç yere çoğu tinercinin istediği  bir lira veya bir sigaraya ya$amını yitirdi.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:

Tinerci milleti çok tehlikelidir. Adam a vurursun kolu kırılsa hissetmez bizim burda beyzbol sopasıyla vurdular elemana çatırtı geldi bacağından herif kalktı hala saldırıyor vs vs  eğerki bir tinerciyle boğu$mak zorunda kalırsanız etkisiz hale getirmeye çalı$mayın kolunu kırmaya çalı$mayın koparabiliyorsanız kolunu koparın yoksa  çektikleri maddeden dolayı acıyı hissetmiyorlar yani tek çare saldırı uzuvlarını yerinden çıkartmak :B  .

topluma kazandırma olayınıda bo$ geçin abi 20 ki$ilik özel bir ekip geceleri sokakta dolaşarak tinercileri temizleyip yanlarında bulunan ceset torbalarına atacaklar. Bu kadar basit  3 ayda kesin çözüme kavu$ulur.Yıllardır hümanist,toplumbilimci entel dantel takımının kazandırma teraneleriyle binlerce vatanda$ mağdur oldu yüzlerce vatanda$ ya$amını hiç yere çoğu tinercinin istediği  bir lira veya bir sigaraya ya$amını yitirdi.. 

Hoca sende nasıl bir pskopatlık ve gaddarlık var böyle :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    Olayın kaynagından cözmek gerek tiner bali fabrikalarinda içeriği değiştirecen basacan eteri :F

Ortalık çiçek böcek olcak :F

Kafam oldu galiba:|
Toplam Hit: 4693 Toplam Mesaj: 29