Tişört Basımı Hakkında Bilgilendirir Misiniz (Linux-Unix Tişörtleri )
-
Arkadaşlar sempatizanlığın ilericiliğimi ne derseniz deyin :D tişört bastırıcam kendime.Fotoları falan koyarım isteyen olursa onlarada yollarım.
Bayramda Eskişehire gidicem hemen bastırmayı planlıyorum.Neyse merak ettiklerim şunlar ;
Resimlerde pixel, boyut falan ne olmalı ne kadar önemli ?
Yani her resim bastırılabilir mi ?
Örneğin şu resimler var elimde ; ( daha güzelleri olan varsa paylaşırsa memnun olurum )
Favorim ;
---------------------------
Bir tane değil, kendime 3-4 tişört yaptırıcam.Güzel bir kaç tanesini seçicme.
Beyaz üstüne düşünüyorum.Yukarıdakilerden hangisi beyaz üstüne bastırılabilir ? Nasıl durur ?
Birde ben adama gidip bu resimleri mi vereceğim ?
-
:D Bunları aslında böle linuxun organizasyonlarından vs beleşede bulursun .
-
Zumsuk beyaz t-shirt'e hepsi güzel çıkar tasarım açısından.Resimlerin ortasındaki beyaz kısım etrafı siyah ile kaplandığı için yansıma veya farkedilmeme olayı olmayacaktır.
http://www.tish-o.com.tr/
-
hocam 1,2 ve sonuncusunu bastırmayı dşünüyorum.
Güzel bunlar ama bakalım.Tasarım falan nasıl olur, nereye olur bilmem.
Birde altına Linux Forever tarzı bir yazı iyice belli olsun :)
-
valla zümsükçüm, ben de bi ara bsd tişörtleri bastırmıştım 2 adet bitanesi ucuz bi dükkanda 10 liraya bastırdım digerini ise kaliteli bi dükkanda 25 liraya.
şunu sölemeyelim ki 10 liraya bastırdıgım baskı boktandı ilk yıkamada silindi, 25 lira olan çok kaliteliydi ancak yandı :D
sana demek istedigim şu bir adet bastır kalitesini gör kaliteli ise bastır yoksa salla gitsin,
diyosan ki beleşe bastırıcam banada bi tane linux tişörtü basıtr yolla
-
Sonuncu Logo Beyaz T-Shirt'ün Üstüne İyi Gider Hoca ;)
-
muhteşem olur.
-
anadolu üniversitesinin birşeyi mi ne vardı annem bastırmıştı ben 8 yaşındayken hala duruyor birşey olmadı Emre yazıyordu tişörtte oraya bastırırım.
fiatını falan söylerim bir tane bastırıp gösteriirm beğenen olursa yollarım.
Eğer 5-10 liraysa linux severlere bi kıyağımız olur :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------anadolu üniversitesinin birşeyi mi ne vardı annem bastırmıştı ben 8 yaşındayken hala duruyor birşey olmadı Emre yazıyordu tişörtte oraya bastırırım.
fiatını falan söylerim bir tane bastırıp gösteriirm beğenen olursa yollarım.
Eğer 5-10 liraysa linux severlere bi kıyağımız olur :)
-----------------------------5-10 lira ve kalite li mi sölede 100 tane bastıralım
-
Kullanacağın görseller en az 120 dpi olmali istegine göre 600 kadar cikartabilirsin. Beyaz T-Shirt üstünde güzel durur Örnek gösterdigin calismalar.
Arka plani siyah olan resim haric geri kalani beyaz üstüne güzel durur.
-
bi kalitesine bakıcam 5-10 iyiyse öyle.
Söyliyim başta kaliteli birşey bastıcıam.Niyetim 3-4 sene giymek.Yıkanınca falan birşey olmasın
----
Hocam sonuncusu güzel duruyordu ama küçüktü ..
Elinde linux logoları falan olan varsa buraya ekleyebilir mi ?