Tişört Basımı Hakkında Bilgilendirir Misiniz (Linux-Unix Tişörtleri )
-
P.L.F derim ^^ bende bastırcam onu =)
-
Hocam eğer okulda giyeceksen imzamdaki metni bastır, bi kaç hoca anlar espriyi belki :D
Bizim asistan ilk okuduğunda anlamadı, anlayınca da epey gülmüştü :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Hocam eğer okulda giyeceksen imzamdaki metni bastır, bi kaç hoca anlar espriyi belki :D
Bizim asistan ilk okuduğunda anlamadı, anlayınca da epey gülmüştü :D
-----------------------------
Ne demek :F -
hocam pc 10 luk sistem ve 2 li sistem var(1 ve 0)..Şöyle birşey diyor ;
Tünyada 10 çeşit insan var . Binary bilenler ve bilmeyenler
gibi birşey anladım ...
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hocam pc 10 luk sistem ve 2 li sistem var(1 ve 0)..Şöyle birşey diyor ;
gibi birşey anladım ...
-----------------------------
Bende anladım okadarını la :D Binary felan :d Da tam anlamadım :D -
dünyada 10b(binary'de 10) = 2d(decimal'da 2) insan var binary bilenler ve bilmeyenler. güzelmiş :)
-
ben şöyle bir yazı düşünüyordum altına PLF olmazsa (2-3 çeşit bastırcam);
Linux, Open Sorce Power
-----
Biraz yavan ama anlamlı bir mesaj olabilir.Linux forumlarından falan bulusam.Mesela ;
Tarz istiyorum fakat ingilizce bulucam birde paragraf gibi olmasın tişörte bastırcaz :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hocam pc 10 luk sistem ve 2 li sistem var(1 ve 0)..Şöyle birşey diyor ;
gibi birşey anladım ...
-----------------------------Dünyada iki çeşit insan vardır, binary bilenler ve bilmeyenler :) eğer bilenler kısmında isen zaten (10 binary sistemde 2 demek :D)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ben şöyle bir yazı düşünüyordum altına PLF olmazsa (2-3 çeşit bastırcam);
Linux, Open Sorce Power
-----
Biraz yavan ama anlamlı bir mesaj olabilir.Linux forumlarından falan bulusam.Mesela ;
Tarz istiyorum fakat ingilizce bulucam birde paragraf gibi olmasın tişörte bastırcaz :)
-----------------------------ingilizce istiyorsan i beta tested your girlfriend bunu yazdır.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------ingilizce istiyorsan i beta tested your girlfriend bunu yazdır.
-----------------------------hauhaudhfaus :D ingilizce olsunda bu biraz sert kaçmaz mı hoca
böyle daha farklı var
-> Microsoft is question bu Linux is answer, microsoft is not answer..
-> "We all know Linux is great...it does infinite loops in 5 seconds." -- Linus
-> The nice thing about Windows is - It does not just crash, it displays a dialogbox and lets you press 'OK' first.
-> Have you ever noticed that at trade shows Microsoft is always the one givingaway stress balls?
vs..fakat bulamadım nasıl aratacağımı :-/
edit: şunlarıda buldum :D

kaç dakika kaldğına bakar mısınız ? 4 sene gibi birşey
yorumsuz :-/
hataya bak bir önceki hatayı gösterememişler ıaudfhıhashıfuhasduıh :D

auoıdsfhıudasfhuıahsdfuı :D bune len