Tişört Basımı Hakkında Bilgilendirir Misiniz (Linux-Unix Tişörtleri )
-
@PanxeR , r10 da ki üye adın da PanxeR mi? ya da şu an değilse bile r10daki PanxeR sen miydin
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bence ot çekenlerin girişini engelleyelim :D
benim düşüncem bu
sizin düşünceniz şu
yani
-----------------------------Ömursun Zumsuk.Microsoft media ürünlerini kullananlar onların bağımlısı oluyorlar.vista,Xp vs yetiyo bu bağımlılığa linux kullanabilseler sürekli bağımlı kalacaklar.
-
abi linuxu 6 ay windowsa hiç geçmeden kopan adam göremedim ben !!!
Eğer böyle bir adam varsa o adam microsofta çalışmalır , tam bi misyoner olur
-
zümsük önümüzdeki 35 yıl içinde bu tişörtleri bastırdıgını görebilicekmiyiz
-
bayram haftasında görürüsn hocam.
Tbt den sağlam birini bulursam arkasına şu unix tişörtü var gepli falan onu bastırıcam önünede bi tane resim attırıcam.Fakat grafiker lazım
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
@PanxeR , r10 da ki üye adın da PanxeR mi? ya da şu an değilse bile r10daki PanxeR sen miydin
-----------------------------hayır ( burayı istediğim gibi dolduruyorum kafamda merak etme ........... o insanların arasında işim yok)
+ olarak benim demek istedimi anlamadınız..
çökmeyen sistemi windows da da yaparsınız / linux da da
işlemlerinizi windows da da yaparsınız / linux da da
kişiselleştirmeleri masa üstünü her türlü modifikasyonu windows da da / linux da da
benim linuxdan istediğim tek şey benim oyunlarımı çalıştırması ben film izlemek için kullanmıyorum bilgisayarı
yada msn için yada face için herşeyi kullanıyorum
ve bu yüzden linux un sadece 1 - 2 yöne verdiği desteği her yöne vermesini istiyorum... 1 yıldır her türlü pc ye işkencemi yapmama ramen mavi ekran görmedim
ama windows da herşey tüm suçlar işletim sistemine atılıyor işte virüs var güvenli değil vs vs vs,, nereye güvenli değil ? siz isterseniz eviniz kale istemezseniz de savaş alanına döner
9 yaşındayken virüs yüzünden pc yi çöktüğü için servise götürüp format attırmıştım o günden beri virüs yüzünden format atmadım..
gelecek linux olacak tamam ama yıl 2030 da bile linux benim kullandım programlara oyunlara uygulamara vs vs kucak açmassa
(BANA WINE DEMEYIN) (WIN7 BILE GÖMÜLÜ XP DESTEĞİ VERİYOR) 50 sene daha microsoft ürünlerini kullanmaya devam ederim..
zaten microsoft bu işten çekilicek bir süre sonra oyun piyasası multimedia piyasası parayı götürücek....
işletim sistemi önemli değil içinde neler yaptınız neler yapabildiniz önemli..
-
hocam win-lin kavgası en nefret ettiğim şeydir, ikinci en nefret ettiğim şeyde mevzuyu bilmeden adamların gelip linuxu kimse iplemiyor ondan virüs yoki şöyle böyle denmesidir.
diğerlerini daha bilgili adamlar cevap verir ama;
-> windowsta kişiselleştirmeni yalnızca temada yaparsın ama linuxta masaüstünü değştirirsin, istediğini istediğin gibi yaparsın.Çünkü linux açık kaynaktır.Özgürlük senin elindedir hoca.Kişiselleştirme konusunda windows ile linuxu kıyaslama mümkünse.Çok saçma olur da..
Masaüstüler var yani dosya yönetimi, şu gördüğün x windows yani pencereli sistem.İşte onlar tamamen değişiyor.gnome, kde, xfce, lxde, fluxbox, e11 ... daha bilmediğim bir ton masaüstü var.Bunların hepsi farklıdır.İşlevleri, performansları, özellikleri bakımından.Sen hangi windows sürümünde bunu yapabiliyorsun ? iki tema, 3 simge editledimi kişiselleştirilebiliyor hea ? oldu canım
-> biz zaten herkes linuxa geçsin diye bir iddada bulunmuyoruz.Sıkılanlar, linuxu merak edenler var onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.
-> Diğer konu microsoftun baskısı mı yoksa başka birşey mi bilmiyorum ama oyun piyasasında linux için oyun çıkmıyor bu linuxun suçu değil üreticilerin suçu ,adamlar napsın, sana oyunun bire bir kopyasını mı yazsın
-> Son olarak;
"(BANA WINE DEMEYIN) (WIN7 BILE GÖMÜLÜ XP DESTEĞİ VERİYOR) 50 sene daha microsoft ürünlerini kullanmaya devam ederim.."
Demişsin pardon hoca ??? ne diyorsun sen ? wine demeyin demişsin sorna kalkıp windowsun eski sürümünü karşılaştırmışsın.İkisi aynı mimari zaten.
Sen hangi windows sürümünde .deb, .pisi, .rpm paketlerini kullanabilirsin ???? Sen kalkıp windowsun son sürümüyle bi önceki sürümünü karşılaştırmışsın arkadaşım.Bu adamlar program çökünce windowsun çöktüğü yani ms-dos zamanından beri exe kullanmıyor mu ?? Bırakta kendilerine destek çıksınlar
hangi linux programını windowsta kurabilecek bir emulatör var ?? Fakat linuxçular napmış ? Adamlar wine diye birşey yapmış.
-----
herkes linuxçu olamsın mümkünse.Hele ön yargılı adamlar, oyun severler, yeniliğe açık olmayanlar bulaşmasın bile.
2 gün linux kullanmadan laf söyleyenler tonla.Yok neymiş linuxla kimse ilgilenmiyormuş ( sen değil başkaları diyor ) o yüzden linuxa virüs yokmuş.Arkadaşım bi git işletim sistemi mimarilerini araştır.Debian tabanlı bir .deb paketini pardus, yada başka tabanlı bir dağıtımda çalıştıramazsın.NAsıl linuxa virüs yazacaksın ? Kaldı ki sistem dosyalarını silmek, editlemek için super user yani yetkili kullanıcı şifresine ihtiyacın var.
Google, facebook, youtube, super bilgisayarlar, serverlar ( lin sayısı winden fazla ) , bir çok bankanın alt yapısı, bir çok önemli kurumun alt yapısında linux var.
Bu adamlara aklınızın hayalinizin alamayacağı saldırılar gerçekleştiriyorlar.Bir hacker bunlarda virüs yazmayacak kadar, açık aramayacak kadar salak mı ? Üstelik linux, kaynak kodları önünüzde.Yoksa bu linux sakın bu saldırılara direniyor olmasın.
---
Şu işleri lin-win kavgasına döndürmeyin.Hele 2 gün linux kullanmayan adamlar kalkıpta linuxa şöyle böyle demesin.Hele bunları kulaktan dolma bilgilerlehiç demesin...
Onun dışında dersin ki kardeşim linuxta şu şu kötü.Evet derim yada hayır derim.Neyse uzatmaya gerek yok..