To-Do Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    FCN bunu yazdı

yeni konu açmayayım dedim ilgili diye buraya yazıyorum. Eskiden programcılar için güzel bir not alabileceğimiz bir uygulama vardı. kod bloklarını notumuzun içine gömebiliyorduk bu kodların üzerinede annotation yani bilgilendirme mesajları ekleyebiliyorduk.  Fakat çok aramama rağmen o uygulamayı bulamadım. Boostnote ta falan code bloku ekleme özelliği var ama tam istediğim gibi değil. hatırlayan eden var mı veya kullanan ? 

Kanka o annotation falan bilmiyorum da belki cherrytree'ye bakabilirsin. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Google to do masaüstü ya da opera eklentisi yok sanırım. Gerçi operaya da dün geçtim ama. Chromedan sonra sanki daha bi hafif gibi

https://addons.opera.com/en/extensions/details/install-chrome-extensions/

Bunu operaya kuruyorsun, tüm chrome eklentilerini sorunsuz ve problemsiz kullanıyorsun. Yıllardır opera kullanırım, hiç bir chrome eklentisinden geri kalmadım bu eklenti ile birlikte. 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Eger benim gibi sorumsuz bir adamsaniz,hayatiniza ceki duzen vermek istiyorsaniz ve rpg tarzi oyunlari seviyorsaniz Habitica diye birsey var.

Gunluk isler, aliskanliklar, ve todo kisimi var. Isleri girip yaptikca level atliyor karakterinizi gelistiriyorsunuz. Zamanla da karakterinize itemler vs alabiliyorsunuz. Ben de yeni basladim kullanmaya basarili olabilecek miym bilmiyorum ama bi sansimi deneyecegim :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

ticktick uygulaması var. tavisye ederim. telefon için çok güzel addonları var.

Ayrıca sectograph uygulaması var. Saat gibi addon ile programınızı görebiliyorsunuz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=prox.lab.calclock&hl=en_GB

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

double

banneduser tarafından 05/Oca/21 17:47 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Sanki buna benzer bi konu görmüştüm ama burada mı emin değilim. 

Telefonda "yapılacaklar listesi" isminde ekstrem basit bir uygulama kullanıyorum. Tabiri caizse sadece yapılacak ekleme ve bitince sonlandırma seçenekleri var diyebilirim. Alarm falan da kuruyor tabi.

Böyle bir şey kullanmak gerçekten hayatı kolaylaştırıyormuş bunu fark ettim. Muhakkak vardır, diyorum ki hem Telefon hem Pc ile kolayca senkronize olan bi Uygulama olsun. İkisinden de ekleyip silebileyim, hatırlatma gelsin falan. Deadline koyabileyim. Bir de Ücretsiz olsun.

Çok çılgın özellikler beklemiyorum sanırım. Muhakkak vardır yani.

Severek kullandığınız uygulama önerilerinizden alırım birer dal... :)

arkadaşların dediği gibi Google Keep uygulaması işini görür. konum bile var;

https://www.tahribat.com/forum/google-keep-muhabbeti---not-alma-ve-listeleme-248511

istediğimiz konum'a, o konum'da yapılacakları ekleyebiliyor muyuz? 

~@~

( PS; Repeated Words, must be separated by comma.)

ekleyebiliyor muşuz (: sen dedikten sonra baktımda notu alıyoz sonra Hatırlat seçeneği var ,burda da "yer seç" diye bişey çıkıyo. yapılacakları not olarak ekleriz heralde.

Şahâneymiş. tşkler.

yalnız bunu da Google bağlı/bağımlı olmadan, en azından Yapılacaklar Listesi google'a ulaşmadan, yapabileceğimiz bir uygulama olsa, tadından yenmez.

~@~

@BannedUser'in yazdığı TickTick uygulamasına da bir bakayım(tşkkrler.).

bu SectoGraph uygulamasını ^^` ya @ComputerWolf yada @SandMan da önermişti.

CalClock ?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Eger benim gibi sorumsuz bir adamsaniz,hayatiniza ceki duzen vermek istiyorsaniz ve rpg tarzi oyunlari seviyorsaniz Habitica diye birsey var.

Gunluk isler, aliskanliklar, ve todo kisimi var. Isleri girip yaptikca level atliyor karakterinizi gelistiriyorsunuz. Zamanla da karakterinize itemler vs alabiliyorsunuz. Ben de yeni basladim kullanmaya basarili olabilecek miym bilmiyorum ama bi sansimi deneyecegim :)

Nasıl gidiyor? Hala tavsiye eder misin? Değişik bişeymiş ama yükleyip ciddiye almamaktan korkuyorum. Biraz da teferruatlı bir yapısı var ya kaş yaparken göz çıkarıp daha fazla vakit kaybetmemek lazım :D

Şimdi bir de macbook için "osx anımsatıcılar" ile senkronize edebileceğim bişey lazım geldi. Çıldırıcam.

Hem windows hem OSX hem androidde eşzamanlı kullanabilecek bişey aramak zor olacak gibi

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Nasıl gidiyor? Hala tavsiye eder misin? Değişik bişeymiş ama yükleyip ciddiye almamaktan korkuyorum. Biraz da teferruatlı bir yapısı var ya kaş yaparken göz çıkarıp daha fazla vakit kaybetmemek lazım :D

Şimdi bir de macbook için "osx anımsatıcılar" ile senkronize edebileceğim bişey lazım geldi. Çıldırıcam.

Hem windows hem OSX hem androidde eşzamanlı kullanabilecek bişey aramak zor olacak gibi

Hocam daha 3-4 gun oldu, simdilik keyifli gidiyor. Oyun tarafi biraz karisik sanirim da ben sadece altinlarimi topluyorum simdilik.

Bu arada su anki ruh halini biliyorum hocam. Calismadan once odani temizlemeye calisiyorsun. O kadar karmasik birseye ihtiyacin yok ama bununla ugrasip asil islerden kacma fikri daha keyifli geliyor su an sana. Sec bir tanesini, kur basla :)

1-2 Hafta mi band 5 ile kullanabilecegim bi pomodoro programi aramis adamim ben. Halbuki telefon yeterli :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Hocam daha 3-4 gun oldu, simdilik keyifli gidiyor. Oyun tarafi biraz karisik sanirim da ben sadece altinlarimi topluyorum simdilik.

Bu arada su anki ruh halini biliyorum hocam. Calismadan once odani temizlemeye calisiyorsun. O kadar karmasik birseye ihtiyacin yok ama bununla ugrasip asil islerden kacma fikri daha keyifli geliyor su an sana. Sec bir tanesini, kur basla :)

1-2 Hafta mi band 5 ile kullanabilecegim bi pomodoro programi aramis adamim ben. Halbuki telefon yeterli :)

Play store yorumları oldukça iç açıcı. Tammadır. Deniyorum habiticayı :D

...said addicted.
Toplam Hit: 3031 Toplam Mesaj: 20
yapılacaklar listesi todo to do to-do