Tok Tutan Haplar , Yiyecekler Vs...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------MiqRoP bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------MiqRoP bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ben sabah kahvaltısı yapamıyorum bir de ülser var sabahları kahvaltı yapmış hissini uyandırırmı bunlar mideme
-----------------------------bunlar derken ex'ten mi bahsediyon hacı?
-----------------------------ve türevleri
edit: kısaca kahvaltı yapamıyom işte bu açığı ne kapatır
-----------------------------valla usta bende kahvaltı yapmıyom bi sorun yok :D
Daniel-Koo 'nun dediği gibi kullanma siktir et ama istisnalar hariç ex atarsan kahvaltı olayını unut bazen cigara iştah açar oda insana göre
-----------------------------aç karınla minibüse binip 45 dk yol gittikten sonra öyle olmıuyor işte :D ayrıca tansiyon var
-----------------------------sendede yok yok ondan sorun yoksa ben kalkarım kahvaltı etmem gece yerim çoğu zaman.
-
yok olm iyiym lan
tansiyon sinüzit ülser
-
ötekilerini bilmemde sinüzit kötü hele bide ileri dereceyse çekilmez aq
-
1 hafta ishal oldum, 83 ten 78 e düştüm. Hareket et dayı, kilo versende o yağlar kalır.
-
@miqrop
hoca kronik =) çok ileri
@vbdream
hacı bol su kilo vermek iiçin idealdir tabi ki dengeli beslenmek laızm bu konuda öncelikle
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------@miqrop
hoca kronik =) çok ileri
@vbdream
hacı bol su kilo vermek iiçin idealdir tabi ki dengeli beslenmek laızm bu konuda öncelikle
-----------------------------vay haline hacı ne diyim.
@raul hacı az az ye ama 3 öğün değil 5 öğün ye mesela
-
ögrenci styla
kahvaltı yok
öglen yok
akşam yarım ekmek
2. gün
kahvaltı yarım ekmek
öglen yok
akşam yok
3. gün
kahvaltı yok
öglen kahve
akşam yok
4. gün
kahvaltı elma
öglen yemeği yok
akşam yarım ekmek
-
günde 1paket sigara 4 yıldır içiiyorum kilo vermeyi geçtim her yıl yaklaşık 5 kilo alıyorum:D
-
profilime bak.
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------bana ver
-----------------------------http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/405405.asp
bana ver derken?
Şaka bi yana yulaflı şeyler ye bol bol su iç. eti burçak,sultani falan bu bisküviler hem lezzetli hem de tok tutuyor..lisede her gün düzenli olarak bir paket yerdim. Ama öncesinde normal yemeğimide yediğim için 100kilo olmuştum :D :P
-kola,gazoz falan bunlardan uzak dur. illa gazlı içecek istiyorsan maden suyu iç,mineral açısından da faydalı sindirim açısından da.(meyvelisi değil)
şeker,un,yağ acayip kilo yapıyor bunlardan uzak dur yulaflı şeylerle atıştır içecek olarakda çay yada Türk kahvesi iç yanına,kuru kuru gitmez.